43

7K 399 118
                                    

Amel :

Ik neem even het perspectief over omdat ik vandaag een date heb met MOOO!! Ik stres kapot hard wejow. Normaal ben ik echt niet zo, maar hij! Hij maakt me gek pfff. Mohim laten we beginnen bij het begin.

Ik stond deze morgen op om 11 uur om een lange douche te nemen. Daarna droogde ik mezelf af en deed een badjas aan. Ik droogde mijn haren zodat ik ze vervolgens kon stijlen.

Na een uur was ik klaar met mijn haar en liep ik mijn kamer in. Ik deed wat make up op en koos mijn outfit. Ik trok een grijze jeans broek aan met een witte off shoulder shirtje. Ik liet mijn lange gestijlde haren loshangen en trok Ilham's ledere jack aan. Die is veel mooier dan de mijne, wollah ik hoop dat ze er niet achterkomt. Ik spoot nog een lekker geurtje die ik stal van mijn moeder en ik trok mijn schoenen aan.

Mo belde en zei dat hij klaar was. Pefecte timing, want ik was ook klaar. Ik liep naar beneden en ging op de bank zitten tot hij voor de deur zou staan.

Ondertussen werd Ilham wakker. Shit inshallah merkt ze niet dat ik haar jas aanheb. "Waar ga je?" vroeg ze. "Ik heb een date" zei ik meteen zodat ze geen aandacht geeft aan haar jas die ik aan heb. SLIM HE SLIM HE!

Mo stond voor de deur en ik liep naar buiten. Ilham liep met me mee en zwaaide ons uit. Mo schuurde de straat uit en reed richting de cinema. "Ewa je ziet er goed uit" zei hij. "Thanks jij ook" zei ik met rode wangetjes. Hij had een jeans broek aan met een zwarte hugo boss shirt en zijn haren in model gebracht. Zijn heerlijke mannenparfum, rook ik tot hier.

We kwamen aan en gingen naar binnen. Hij betaalde mijn ticket, want dat vind hij van zelfsprekend op een eerste date. Daarna liepen we naar de zaal en gingen helemaal vanachter zitten, op de hoogste rang. De zaal begon zich te vullen. Ondertussen had ik bijna heel die zak chips op voor die film begon. Bij wie is dat ook altijd zo?

"Ewa laat nog over voor de film nee" zei Mo. Ik begon te lachen. "Wollah neem het af van mij, of ik eet alles op" Hij plaatste het op de stoel naast hem. "Nu voel ik me zo leeg" "Ohh meisje toch" zei hij sarcastisch en sloeg zijn arm om mijn schouder heen. Wejo wejo dames het begint! hahaha wollah ik stres ayema.

De film begon en eigenlijk dacht ik gewoon de hele tijd aan zijn arm die op mijn schouder lag. Don't ask me why, maar ik legde mijn hoofd op zijn schouder en zo keken we naar de film.

Er kwam dus zo'n een seksscene en het was zo awkward echt niet normaal. "Kijk naar mij" zei hij en plaatste zijn hand op mijn wang en trok mijn hoofd zijn kant op. Ik begon te lachen. "Awkward!" zei ik zachtjes. Hij glimlachte smooth en zijn blik ging naar mijn lippen. DAMES IK HEB NOG NOOIT EEN JONGEN GEZOEND HELP ME! Ik bleef hem maar aankijken in zijn ogen. Hij kwam dichterbij en toen kwam er een eng geluidje. We schrokken allebei kapot hard en daarna schoten we allebei in de lach.

"Tfoe ze hebben ons moment verpest" zei hij en trok me weer naar zich toe. Ik begon te lachen en keek naar beneden. Hij hief mijn hoofd op met een vinger en keek me lang aan. Ik likte mijn lippen, maar dat is een gewoonte van mij. Hij kwam dichterbij. Ik voelde zijn adem tegen mijn lippen schuren en toen gebeurde het!

MY FIRST KISS WENT A LITTLE LIKE THIS! Zo ging het rond in mijn hoofd, maar van buiten uit, was ik kapot beschaamd. Ik plaatste mijn handen op mijn gezicht en plaatste mijn hoofd op zijn schouder. Hij lachte en kneep zachtjes in mijn dij. "Ik hou van je Amel" zei hij zachtjes. Mijn hart gaat nog sneller dan lamborghini momenteel. "Ik ook van jou Mo" zei ik fluisterde ik zachtjes terug. Hij hief mijn hoofd weer op en keek me een lange tijd aan. Hij duwde snel een kusje op mijn lippen en we keken verder naar de film.

Na de film, liepen we hand in hand naar buiten. In het begin, was het raar, maar ik wende er wel aan. Aangezien hij de hele tijd mijn hand vast had. Zelf in de auto.

We stapten af bij een restaurant en gingen naar binnen. We namen plaats aan een tafeltje van 4 want ja ik heb plaats nodig ej en we bestelden blabla

Nadat we hadden gegeten en al die dingen, gingen nog een beetje touren in Brussel met wat luide muziek. Was hartstikke gezellig en we hebben goed gelachen. Pfff ik ben echt in love! Eerste keer dat ik me zo voel. Je ziet ook gewoon dat hij van mij houd, al zeg ik het zelf.

Om 19 uur zette hij me thuis af. Ik bedankte hem voor deze superleuke dag en hij gaf me nog een kusje. "Ik bel je straks oke" "Is goed" Ik stapte af, knipoogde nog een laatste keer en liep naar binnen. En wie zag ik daar liggen op de bank?

Youssef en Ilham alsof het hun huis was. "Ewa tortelduifjes, ben je niet bang dat mama thuis komt wela" zei ik. "Ze komt pas om 19u30" zei Ilham. "Ewa het is al 19 uur" "Oh shit sta op jij" zei ze en duwde Youssef. Ik begon te lachen. "Hoe was je date met mo" zei Youssef. Ik begon te lachen en vertelde ze wat we hadden gedaan. Ik vertelde natuurlijk niet dat we hebben gezoend lol, dat moet Youssef niet weten.


Dames! Wie gaat er op reis, naar waar en hoelang? Ik inshallah volgende week donderdag naar Tanger voor een maand een half dus ik weet niet zeker of ik dan wel veel delen ga posten, mijn excuses daarvoor alvast x


Nieuwe stad, nieuw leven?Onde as histórias ganham vida. Descobre agora