60

5.9K 365 89
                                    

Ik keek hem met grote ogen aan
. Oh my holly shit wat is dit voor toeval en waarom moet mij dit weer overkomen. Ik keek verlegen weg.

"Ik ga eventjes naar buiten" zei ik tegen Nis. "Ja is goed" Ik stond op en liep naar buiten. Weyemaa kapot faya dit.

Ik probeerde Amel te bellen, maar ze nam niet op. Ewa ja ik ga dr ook niet storen ze is met mootje.

Ik stond alleen buiten een beetje lucht te happen en begon vanzelf te lachen. Wollah zulke dingen moeten mij gewoon overkomen 😂😂😂.

Ik hoorde de deur achter me dichtslaan en draaide me om. Het was Yanis. Ja man me hoofd kleurde helemaal rood en het liefst wil ik nu terug naar binnenlopen.

Hij kwam naast me staan, maar zei niks.

"Sooo je wil niet met me trouwen" zei hij na 5 minuten. Ik keek hem raar aan. Hij begon hard te lachen. "Wollah ik maak maar grapje met je 😂😂" "Grappig zeg" zei ik sarcastisch. "Oke jij bent niet zo humoristisch" Ik lachte. "Jij hebt gewoon rare humor" "nee maar ff serieus, ik wist echt niet dat je Samira's dochter was" "ik wist ook niet dat jij Saliha's zoon was" Hij lachte. Hij heeft wel rechte tanden tho.

We gingen zitten op de stoep. "Vertel me wat meer over jezelf" zei hij. "Ik ben Ilham en ben 18" "dat wist ik ondertussen wel" "ja verder is er niks interessants" "welke opleiding?" "Manegment" "ah is goed" "jij?" vroeg ik. "Ik heb een zaak opgestart" "een zaak van wat?" "zaak die telefoons hersteld" "ah is goed toch" "ja hmdlh draait goed" "ewa hmdlh" het bleef weer stil.

"Heb je exen?" Ik keek zijn kant op. "Ja sorry ben benieuwd" Ik zuchtte en keek naar de grond. "Wat is er?" "Niks" "jawel vertel me" "er is echt niks" "oke maar ontwijk de vraag niet" "is rare situatie" "vertel me dan" "ik ken jou niet waarom zou ik je prive dingen vertellen" "omdat ik misschien je toekomstige man ben" "hell no!" zei ik en wou opstaan, maar hij trok me terug. "Ik wil je gewoon beter leren kennen" Ik ging terug zitten.

"Ik had een relatie met een jongen en 3 maanden geleden is hij weggegaan..." "owww... allah y rahmo" "wat?" Ik keek hem raar aan. "Hij is toch gestorven?" "😂😂😂😂😂😂😂😂 ik ga stuk!" riep ik. "Wat?" "Hij is weggegaan, niet gestorven" "owww 😂😂😂" en net 2 mongolen gingen we helemaal stuk.

"Mohim sorry heb het verkeerd verstaan" "no problem 😂😂" "maar hoezo is hij weggegaan?" Ik hief mijn schouders op. "Idk" "en heb je nog steeds geen nieuws?" Ik schudde mijn hoofd. "Ben je daarom zo afstandelijk?" "Nee dat ben ik altijd hoor" "hahaha oke"

"Mohim ik ga naar binnen" zei ik en stond op. "Wacht" "Wat" "mag ik je nummer" "hmmm" "ik wil je gewoon beter leren kennen" "ja dat willen ze allemaal in het begin" "ik meen het" "ze menen het allemaal in het begin 😂" "ik ben serieus bezig Ilham!" Ik zuchtte. "Geef jou nummer en als ik zin heb dan stuur ik je wel" Hij keek me met een grijns aan. "Jij bent niet gemakkelijk" "nee inderdaaf" zei ik met een knipoog. Hij lachte en gaf me zijn nummer.

We liepen terug naar binnen. Nisrine was nog altijd met die jongen aan het praten. Ik keek naar het uur. Het was 23u40, tijd om naar huis te gaan. "Nis zijn we weg?" "Nu?" "Ja is bijna 12 uur" "ohw ja oke is cool" zei ze en stond op. Ze nam afscheid van die jongen terwijl ik en Yanis naar buiten liepen.

"Wie is de jarige eigenlijk, heb hem niet eens gezien" zei ik. "Ik ben de jarige" zei Yanis. "Wat??" Hij begon te lachen. "Ja vandaag ben ik 22 geworden" "wow en je verlaat je feest zomaar?" "Ja ik voer liever zo een mooie dame als jou naar huis" Ik begon te lachen en we stapten de auto in.

Aangekomen voor mijn deur, bedankte ik hem. "En nog is gefeliciteerd, het spijt me ik wist niet dat het jou verjaardag was" "Je kan het goed maken met een berichtje 😉" Ik lachte en stapte af samen met Nis.

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu