145

5.3K 348 64
                                    

01u22 :

Ik ging de operatiezaal in. Ze gaven me een spuitje en ik viel in slaap...

Youssef :

Ilham zit momenteel in de operatie zaal. Ik ging naar huis om wat kleren voor haar te halen, want ze moet hier nog een tijdje verblijven.

5 uur later :

Ik werd wakker en keek rond. Ik zat nog steeds in de gang te wachten. Ik nam mijn gsm erbij. 06:20 Normaal moet de operatie toch verlopen zijn? Ik stond op en zocht de dokter.

Een verpleegster liep langs. "Excuseer is de operatie van Ilham Saoudi al verlopen?" vroeg ik. "Uhm dat moet ik navragen, ik kom zo meteen terug" zei ze. Ik knikte en ging terug zitten. Ik hoop dat alles goed is verlopen. De hele nacht heb ik gebeden voor haar tot ik in slaap viel.

2 minuten later, kwam de verpleegster terug. "Ja het is verlopen, maar ze moet nog wakker worden" "Kan ik haar zien?" "Nee meneer, pas als ze wakker word" "Ok bedankt" Ze ging weer weg en ik bleef daar nog wachten...

Ilham :

Ik opende mijn ogen. Alles was wazig. Ik voelde enorm veel pijn overal. Ik voelde een hand op de mijne. Ik herkende Youssef zijn gezicht. Hij zei iets, maar ik verstond er niks van. Beetje per beetje, kwam mijn zicht erbij en hoorde ik beter. "Je bent eindelijk wakker!" zei hij. "J...a" zei ik moeilijk. "Ik ga de dokter halen" zei hij en ging weg.

Niet veel later kwam Youssef terug met 2 verpleegsters en een dokter. "Mervouw Saoudi, u bent dus wakker" zei de dokter. Ik glimlachte als teken van ja. "En hoe voel je jezelf?" "Pijn" zei ik. "U hebt pijn, ja dat is normaal de eerste 2 uren, maar daarna gaat het geleidelijk aan weg" "Hmm" mompelde ik. "De resultaten, hebben we nog niet, die krijgen we pas vanavond en dan laten we je weten" Ik knikte moeilijk. "We wensen je nog een fijne dag en tot vanavond" Ik glimlachte en ze gingen weg. "Alles goed?" vroeg Youssef. "Uhu" zei ik snel. "Heb je honger?" Ik schudde mijn hoofd. "Heb je iets nodig?" "Nee" "Ok ik ben hier als je iets wil" zei hij en ging naast me zitten.

~

Ik werd wakker. Deze keer met minder pijn, maar wel met grote honger. Omg had het gevoel dat ik heel mcdonalds kon opeten. "Youssef" "Ja" "Ik heb honger" Hij begon te lachen. "Dacht het wel, ik heb tonijnsalade voor je gekocht" "Serieus? Salade?" "Ja je mag niet vettig eten, tot vanavond" Ik zuchtte.

Youssef hielp me mee met rechtop zitten en ik viel de salade aan, die eigenlijk wel lekker was.

21u25 :

De dokter kwam langs. "Zo mevrouw Saoudi, ik zie dat het wat beter gaat?" zei hij. Ik knikte. "Hebt u wat gegeten" "Ja tonijnsalade" "Goed, want u mag niet vettig eten" "Hebt u de resultaten?" vroeg Youssef. "Ja, daarvoor kom ik dus langs" Mijn hart begon sneller te kloppen.

"De bacterie is met succes weggehaald, voor zolang we weten, zal u dus daarvan geen last meer van hebben" zei de dokter. "Omg!!" riep ik blij. "Maar u mag 2 maanden niets vettig eten en na 19 uur is eten ten sterkste afgeraden" "Wat bedoeld u precies met vettig eten?" vroeg Youssef. "Niets dat gebakken is in olie, geen pizza's, geen snack's, vooral veel groenten eten en natuurlijke producten" Oh my god, kill me now please. "Komt in orde!" zei hij. "En hoelang moet ik hier nog verblijven?" vroeg ik. "Nog een weekje, zodat alles heelt" "Oke bedankt dokter" Hij ging weg en Youssef bleef met mij.

"Geen vettig eten Ilham, dus alleen maar groentjes en natuurlijke producten" zei Youssef lachend. Ik wou hem slaan, maar dat deed dus pijn. "Ga me kamer uit" Hij glimlachte. "Ik maak maar een grapje" "Totaal niet grappig" "Ik vind het grappig" "Ok"

De rest van de avond heeft Youssef me gezelschap gehouden. "Ik ben moe" zei ik. "Slaap maar" "Nee ik wil dat je bij me komt liggen" "Denk je dat ik in je mini bedje pas" "Ja kruip erbij" "Hij gaat stuk gaan" "Schijt, zolang jij maar bij mij ligt" Hij begon te lachen. "Maak je maar geen zorgen ik sta naast je" "Nee ik wil dat je naast me komt liggen" "Pfff waarom ben je zo koppig" "Omdat je van me houd" "Hmmm" "Youssef kom naast me liggen!" "Ololo tu casse la tete" (je zaagt veel) Hij deed zijn schoenen uit en kwam naast me liggen.

"Veel beter" zei ik en legde mijn hoofd op hem. Hij kuste mijn hoofd. "Ik hou van je" fluisterde hij. Ik glimlachte en viel in slaap.


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu