103

6.7K 388 116
                                    

De volgende morgen stond ik op met een goed humeur. Ik liep naar de badkamer, deed mijn ochtendroutine en ging naar de woonkamer. Ik maakte mijn ontbijt en ging voor de tv zitten.

Een uur later er werd Youssef ook wakker. Hij ging naar de badkamer en weer naar zijn kamer. 10 minuten later kwam hij weer de woonkamer in. Hij had een witte ralph lauren hemd aan met een zwarte spijkerbroek aan. Zijn haren waren netjes naar achteren gebracht met wat gel en ik rook zijn heerlijke parfum tot hier. Damn hij zag er goddamn fine uit 👅😍

Hij nam snel iets te eten en trok zijn vest aan. "Ik ben er vandoor" zei hij en ging de deur uit. Wauw, niet eens gedag ofso. Ewa ja, wat dacht ik dan? Dat hij me een kusje zou geven en zeggen tot vanavond schat? Dan mag ik lekker verder dromen. Ik stak de tv aan en keek naar mijn serie.

15u00 :

Ik stond op en liep de douche in. Ik nam een lange douche. Ik deed al mijn lichaamsverzorgingen, verzorgde mijn haar en trok een lekker warme pyjama aan. Ik dook de keuken in en besloot om donuts te maken, want daar had ik dus echt zin in.

Ik vulde ze met vanille en chocolade en ging in de woonkamer zitten met een boek en een lekker warme kopje thee. Ah wat kan ik hier toch van genieten. Na 3, zat ik vol. Ik liet de anderen voor Youssef en ging in de balkon staan.

Ik staarde weer naar de sombere straat. Op zulke momenten denk ik weer aan mijn leven. Ik dacht aan mijn moeder en zusje. Oh wat mis ik ze toch. Ik ben nog nooit zolang weg geweest van hun.

Ik hoorde de deur achter me dichtklappen. Ik draaide me om en zag Youssef binnenkomen. Hij gooide zijn vest op de bank en keek me snel aan. Ik draaide me weer om en staarde voor me uit. Het uitzicht is echt niet speciaal, maar die frisse wind doet me goed.

Ik hoorde zijn voetstappen achter me en rook zijn heerlijke parfum. Hij kwam naast me staan en haalde zijn sigaret uit. Ik keek hem vies aan en keek weer voor me.

Het was stil, niemand die sprak. Zijn vuile sigarettengeur kwam in me gezicht. "Als je wil roken, ga doe dat dan ergens anders aub" zei ik zonder hem aan te kijken. Ik voelde dat hij dichterbij kwam en hij blies expres in mijn gezicht. Ik gaf hem een klap. Hij glimlachte smooth en keek weer voor zich.

"Nog steeds dezelfde Ilham als jaren geleden" zei hij en gooide zijn sigaret weg. "In tegenstelling van anderen, verander ik niet" zei ik. Hij keek me aan en begon te lachen, maar niet zomaar een lach. Een nerveuze lach die je bang maakt. Ik zuchtte en liep naar mijn kamer.

Ik keek naar het uur, het is pas half 18. Ik nam mijn gsm in mijn handen en stuurde Amel. Ze is druk bezig waarschijnlijk, maar ik heb niemand anders om naar te sturen.

De deur werd opengedaan. Ik deed zelf geen moeite om te kijken. "Zorg dat je over een uur klaar bent" zei hij en ging weg. Ik heb geen zin om met hem weg te gaan, maar ook geen zin om hier alleen te blijven, dus beter ga ik me gewoon klaar maken.

Ik stond op en liep naar mijn kast. Ik haalde er een gescheurde jeans broek uit met een zwarte topje. Ik stak het shirt in mijn broek en deed er een lange zwarte mantel overheen. Ik liet mijn haren los en maakte me een beetje op. Omdat ik dat leuk vind, niet voor hem.

Ik werkte mijn lippen nog een beetje bij, spoot mijn favo geurtje, nam mijn lv tas en stopte er alles in

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik werkte mijn lippen nog een beetje bij, spoot mijn favo geurtje, nam mijn lv tas en stopte er alles in. Ik keek nog een laatste keer in de spiegel en ging mijn kamer uit.

Youssef :

Ik zag haar de woonkamer inkomen. Ik staarde haar eventjes aan, maar vermande mezelf al snel en stond op. Ik liep naar de deur en ze volgde.

Ik stapte mijn auto in, zij aan de andere kant. Het was stil, zoals gewoonlijk. Ik staarde haar subtiel aan, zonder dat ze het merken. Ze zat zo onschuldig naar buiten te staren. Ze likte haar kleine volle lippen, wat me zin gaf om de mijne er tegen te duwen.

Ilham :

Het was stil, zoals gewoonlijk. Ik staarde naar buiten. Marseille is best wel mooi. Ik liet mijn raam zakken en genoot van de lucht die door mijn haren heen blies.

Youssef parkeerde en we stapten af. Ik volgde hem een restaurant in. We gingen aan een tafel van 4 zitten. De ober kwam en gaf ons de menu's. Ik zocht naar iets lekkers, Youssef deed idem.

De ober kwam onze bestelling afhalen en ging weer weg en hier zaten we dan, met z'n tweetjes, niks te zeggen, voor ons uit te staren. Ik staarde naar buiten via de grote ramendeur. Ik wou dat dit moment zo snel voorbij ging, want het was mhayek awkward.

"Dus wanneer ben je van plan om te trouwen?" vroeg hij opeens. Ik keek hem raar aan. "Ik wacht tot we terug naar België gaan, zodat Yanis mijn hand kan komen vragen" zei ik om hem te irriteren. Zijn blik veranderde meteen, hij fronste zijn wenkbrauwen en spande zijn kaaklijn aan. Heerlijk om hem zo te zien. "Wat zei je?" "Je hoorde me wel" "Je gaat trouwen met die andere vuile klootzak?" "Waarom? Ben je jaloers?" "Phuh helemaal niet" zei hij en leunde naar achter. "Ik nodig je wel uit als je wil" Hij keek me met een dodelijke blik aan. Ik begon te glimlachen en keek weg.

Youssef :

Afou stel je voor ze trouwt met die andere zemmel. Wollah meh ik laat haar. Zij is voor mij bestemd en alleen voor mij.

Ik keek haar weer aan. Ze keek me ook eventjes aan en keek weer weg. Ze heeft nog geen enkele keer 5 seconden in mijn ogen gekeken. Oh Ilhamtje kan mijn blik niet aan.

Ilham :

Ik ben trots op mezelf dat ik hem heb geraakt. Mag hij lekker criperen vanbinnen. Ik keek hem eventjes aan en zag dat hij me ook aankeek. Hij keek me diep in de ogen aan, daar kan ik niet tegen, dus keek ik weer weg. Ik kan zijn blik niet meer aan, wanneer zijn lichtbruine ogen me doordringend aankijken, daar krijg ik de kriebels van.

21u00 :

We stonden op en liepen het restaurant uit.

Hij nam mijn arm vast en trok me mee. "Wat doe je" "Volg" We liepen een gebouw in waar niemand was en liepen naar boven.

Ik stopte buitenadem. "Wesh wil je me dood" zei ik buitenadem 😩 en leunde tegen de muur. "Kom" Hij nam mijn hand weer vast en trok me naar boven. Ik was kapot, ik heb denk ik shi 5 verdiepingen te voet gedaan, alsof er geen lift bestaat. "Ja hallo waar breng je mij?" "Ta gueule en volg"

We kwamen aan op het dak, wow het uitzicht was prachtig 😍🌃Al die trappen waren het wel waard. Youssef ging zitten. Hij keek me aan. Ik liep naar hem toe en ging naast hem zitten.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now