150

5.6K 378 89
                                    

Al 4 uurtjes zit ik hier te wachten in me eentje. Ik heb krampen, hoofdpijn en doodhonger. Wanneer komt die fucking dokter om te zeggen dat ik naar hem toe mag.

1 uur later :
Ik zag een dokter mijn richting opkomen. Ik hoop dat het voor mij is. Ik stond op. "Dokter" zei ik. "Bent u de vrouw van Youssef Bensalmi?" "Ja hoe is de operatie verlopen?" vroeg ik met trillende stem. "Niet slecht, hij moet nog wakker worden van zijn operatie" "Kan ik hem zien??" onderbrak ik hem meteen. "Ik denk dat dat nog niet mogelijk is" "Aub ik wacht hier al 5 uur" zei ik bijna huilend. Hij zuchtte. "Volg me" Ik volgde hem.

Ik moest een masker op doen en mocht eindelijk naar binnen. Gewoon om hem zo te zien, brak mijn hart. Overal apparaatjes en buizen 😭 Ik ging dichterbij staan en staarde hem aan. Hoe kon dit gebeuren. Gisteren was hij nog zo blij om me terug te zien en zie hem nu hier liggen...

Uren gingen voorbij en ik bleef bij hem. Hij was nog steeds niet wakker geworden. Ik wil zijn stem horen, ik wil dat hij zegt dat alles goed met hem gaat en dat alles terug zoals vroeger word. Toen we samen gelukkig waren 😔❤️

Ik schoot wakker en  ging rechtop zitten. Ik keek naar Youssef die nog steeds lag te slapen. Ik staarde hem even aan en zag dat hij begon te knipperen. Omg!! Ik stond op en ging naast zijn bed staan. "Youssef youssef hoor je me??!" Hij opende stilaan zijn ogen en glimlachte. "Ja bolle" Ik begon te lachen en huilen van geluk. "Youssef hmar ik kreeg bijna hartstilstand door jou!!" Hij begon te lachen. "Heb je pijn?" Hij schudde zijn hoofd. "Wacht ik haal de dokter"

Youssef :

Eindelijk ben ik geland. Ik ga eindelijk mijn vrouwtje zien die 24h in mijn hoofd zweefde. Ik heb die bolle echt gemist. Ik liep naar buiten en zag Nourdine. Een vriend van me. We omhelsden elkaar en stapten de auto in.

Onderweg spraken we over mijn reis en hoe het was.

"Hoe was het?" vroeg hij. "Ja goed" "Zehma zakenman enzo" "Ewa ja dromen komen uit als je ervoor werkt" zei ik lachend. Hij glimlachte. "Daar heb je inderdaad altijd al van  gedroomd" Ik knikte. "Precies"

"Ik heb btw iemand leren kennen" zei hij. "En met iemand bedoel je?" "Een vrouw" "Eindelijk asahbe" zei ik lachend. Hij begon me te vertellen hoe, wie, wat,...

"NOURDINEEE PAAS OOPPP!!!" riep ik, maar te laat...

Ik werd wakker in een ziekenhuisbed. "Youssef youssef hoor je me??!" hoorde ik haar stem zeggen. "Ja bolle" zei ik met al mijn kracht. Door haar te zien, vergat ik alles. Al mijn pijn, alles wat er gebeurde, alleen zij was in mijn gedachtes.

"Wacht ik haal de dokter" zei ze en ging weg. Ik keek rond. Het stinkt hier naar ziekenhuis en ik heb honger 😒

Ilham :

Ik haalde de dokter en hij volgde me naar Youssef zijn kamer. Hij vroeg hem enkele vraagjes en nam hem mee voor wat testjes. Ik bleef wachten tot ze terug kwamen. "Morgenochtend heb ik de resultaten" zei hij. "Ok bedankt dokter" zei ik. "Fijne avond nog" zei hij en ging weg.

Ik ging naast zijn bed staan. "Gaat het" zei ik en wreef over zijn haar. "Ik heb honger" zei hij. Ik begon te lachen. "Waar heb je zin in?" "Pizza" Ik belde dominos en bestelde 2 pizza's 🍕🍕

De hele avond heb ik nog met hem gezeten, maar ik moest uiteindelijk naar huis. Ik beloofde hem dat ik  morgenvroeg er weer zou zijn met lekker ontbijt.

Ik gaf hem een kusje en liep zijn kamer uit. Ik nam mijn autosleutels uit, liep naar buiten en stapte mijn auto in.

El hamdoulilah dat alles goed is gekomen. El hamdoulilah dat we in België leven en dat we  goede ziekenhuis hebben. El hamdoulilah voor alles, het kon veel erger geëindigd zijn 🙏

Thuis aangekomen, deed ik mijn pyjama aan en kroop ik in mijn bedje. Met Youssef in me gedachtes viel ik in slaap.

Moge engeltjes over hem waken ameen ❤️🙏

Youssef :

Mijn wifey ging weg. Ze liet haar heerlijke geur achter. Wat ben ik toch geblessed met een vrouw als haar. Ik dacht aan alle onze herinneringen van het begin tot nu. Door haar geloof ik in liefde op het eerste zicht.

Moge de engeltjes over haar en mijn babytje waken ameen 🙏❤️

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu