85

5K 320 154
                                    

Youssef :

Ik was klaar met voetballen en ging naar Yasmin die zeker al 2 uur aan het wachten was. "Ben je klaar?" vroeg ze. "Ja" zei ik droog. Ze sprong af het muurtje en volgde me. Ik weet niet hoe ik haar moet duidelijk maken dat ik haar niet wil. Ik wil haar niet kwetsen, maar ik ga haar wel duidelijk maken dat er tussen mij en haar niks is buiten vriendschap.

Thuis :

"Ik ga douchen, doe maar alsof je thuis bent" zei ik. Ze knikte en ging voor de tv zitten, terwijl ik naar de badkamer liep. Onder de douche, dacht ik aan Ilham. Ik mis haar zo hard. Ik wil haar zo graag zien, haar in mijn armen nemen en nooit meer loslaten. Had ik maar haar nummer zodat ik haar kon bellen of gewoon een berichtje sturen...

Ik wikkelde een handdoek rond mijn middel en ging uit de douche.

Yasmin :

Ik zat voor de tv, toen Youssef uit de douche kwam met alleen maar een handdoek rond zijn middel. Oh my god! Shit die druppels die van zijn haren op zijn sixpack neervielen, dit is gewoon veel te aantrekkelijk wtf. Ik kon mijn ogen niet van hem houden. Hij zag het en liep snel door naar zijn kamer.

Damn i can't. Ik denk dat ik echt verliefd op hem ben. Ik denk al de hele week alleen maar aan hem. Elke keer als ik hem zie, klopt mijn hart sneller. Ik word, door alles wat hij doet, aangetrokken. Dit is geen goed teken voor me, maar no panic, ik doe er alles aan zodat hij ook gek van mij word.

Snel deed ik mijn vest uit en trok mijn shirt een beetje naar beneden.  Ik deed mijn haren goed en bracht snel wat lipgloss aan. Ik ging goed zitten en wachtte tot meneer zou komen.

Youssef :

Ik deed zoals altijd weer een trainingspak aan. Deze keer werd het mijn zwarte nike training. Ik liep mijn kamer uit en ging bij Yasmin zitten. "Heb je honger?" vroeg ik. Ze knikte. Ik nam mijn gsm erbij en bezorgde 2 pizza's voor ons. Daarna keek ik gewoon naar tv. Ik gaf haar niet echt aandacht, want zo meteen denkt ze dingen die er niet zijn.

"Ik heb het echt kou Youssef" zei ze en drukte zichzelf tegen me aan. "Ik doe de chauffage wel aan" zei ik en wou opstaan, maar ze trok me terug. "Nu is het goed" zei ze met een glimlach. Ik ging terug zitten en keek verder naar de tv. Ik ruik haar tnawies gewoon.

Beetje later werd er aangebeld. Het was de pizzabezorger. Ik betaalde hem en ging terug naar de woonkamer terwijl Yasmin wat te drinken ging halen. We begonnen te eten en geraakten aan de praat.

"Toen ik klein was, ging ik een keertje bij mijn buurvrouw spelen en viel daar in slaap en toen had mijn moeder de politie gebeld omdat ze dacht dat ik ontvoerd was" zei ze. Ik begon te lachen. "Whahaha ik was zo vaak buiten met mijn vrienden, echt straatkinderen gewoon" Ze begon te lachen. Als ze lacht heeft ze 2 kuiltjes, net als Ilham... Ik staarde haar eventjes aan. Nu ik goed kijk, zie ik dat ze ook wel dezelfde krullen heeft als haar.

Yasmin :

Ik zag hem naar me staren. Omg! Ik denk dat hij me leuk begint te vinden. Misschien daarom dat hij niet durft te praten met mij, misschien is hij gewoon verlegen. Ik besloot om de eerste stapte te zetten en ging dichterbij zitten. "Youssef" zei ik zacht. "Ja" zei hij zonder naar me te kijken.

"Kijk naar me" zei ik en hief zijn hoofd op. Hij keek me even in de ogen aan. I'm dying, hij heeft zulke mooie licht bruine ogen. Ik keek hem ook diep in de ogen aan en voor ik het wist, bevonden mijn lippen zich op de zijne.


Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now