40

7.4K 408 73
                                    

Ik liep naar boven waar ik mijn pyjama aantrok en in mijn bed sprong.


Ik staarde naar het plafond. Youssef, Youssef en nog eens Youssef. Dat is het enige wat er nog in mijn gedachte rondzweef. Ik glimlachte en stak mijn hoofd in een kussen. Ben stiekem in love, ben stiekem in love, ben stiekem gek op jou!

Mijn gsm rinkelde en meteen greep ik er naar. Ik zag Youssef staan en meteen verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Ik nam op.

Youssef : Salam schatje

Dit is de eerste keer dat hij me schat noemt! Wollah voelt kapot raar aan.

Ik : Salam

Youssef : Alles goed?

Ik : Hmdlh met jou?

Youssef : Hmdlh hoop dat je me niet te veel gemist hebt

Ik : Helemaal niet zelf

Youssef : Hmmm oke ik jou wel, kwil je zien

Ik : Nu?

Youssef : Nee overmorgen

Ik : grapjas

Hij : Ja nu, kom naar buiten

Ik : Pffff

Hij : Kom dan

Ik : Ja oke

Hij : Ben er over 5 minuten

Ik : Allez

Hij legde af en ik stond op. Ik keek in de spiegel of ik er nog goed uitzag. Pfff schijt eigenlijk, hij moet me ook op me lelijkst zien toch. Ik liep snel naar beneden en trok mijn schoenen aan.

"Naar waar ga je?" vroeg Amel. "Ik ga effe naar Youssef" "Wejow wejow het begint al" Ik begon te lachen. "Afouu nu moet ik de hele tijd die loner zijn" "Hahaha 1 keertje safe" "Pff ja ja" zei ze jammerend. Ik gaf haar een kusje en liep naar de deur.

Ik trok de deur open en zag Youssef net aankomen. "Subhanallah" zei ik. Hij glimlachte en knuffelde me. Ayema zo meteen ziet mijn buurvrouw Fatima mij en gaat heel molenbeek roddelen.

Mohim we liepen naar zijn auto en reden weg. We reden langs de macdrive en dan zo naar de automium.


Ik begon te lachen. "Wat is er?" "Als ik dit zie moet ik spontaan denken aan die ene keer" "Welke keer?" "Die ene keer" zei ik. "Ohw hahahahahaha" Die keer dat we hier wahd amateur scene hadden gedaan haha if you remember girls.

We stapten af en liepen een beetje rond in het park. Hij sloeg zijn arm om me heen. "Ewa" zei hij. "Denk je ik ben leuning" "Ja eigenlijk wel" (Just saying, maar hij is 1m87 en ik ben 1m65) "Mooi niet" zei ik en trok mezelf weg. "Kijk kijk waarom moet je altijd verpesten, ik probeerde romantisch te doen" "Awww zo romantisch Youssef" Hij glimlachte met zijn kuiltjes en zijn blinkende oogjes net een klein kind.

Ik begon te lachen en liep door. "A kom kom hier met je mickey mousse pyjama" "Mickey is the shit ja" "Uhuuuu" en hij trok me weer naar zich toe. "Ga je me blijven trekken" "Ja ik trek je aan snapje" zei hij met een knipoog. "Oh god deze was echt slecht" "Jou stijl is anders ook wel slecht" "Punchlineeee!" riep ik sarcastisch.

We gingen zitten op een bankje. "Ewa vertel me wat meer over jezelf" zei hij. "Ik ben Ilham, 26 jaar, getrouwd, 3 kinderen en ben manager van boef jij?" "Ik ben Youssef, 29 jaar, getrouwd en ook 3 kinderen" "Ohw aangenaam" zei ik en gaf hem een hand. Hij begon te lachen. "Yeh hmara" Ik stak mijn tong uit en legde mijn hoofd op zijn schouder. Het bleef eventjes stil.

"Ilham" "Ja" "Effe serieus" "Wat?" vroeg ik en ging rechtop zitten. "Zie je een toekomst met me?" Ik keek hem lang aan. "Wat voor vragen stel je ook" "Dit is een serieuze vraag" "Ja ik zie een toekomst met je" zei ik verlegen, maar keek hem wel diep in de ogen aan."Echt?" Ik knikte. "Ik ook wollah, nog nooit heb ik dat gehad bij een meisje" "Dan voel ik me vereerd" zei ik met een glimlach. "Dat mag je je zeker voelen" zei hij.

Ik legde mijn hoofd op zijn schoot en staarde naar de lucht. Zo bleven we nog eventjes lachen en praten, tot ik mijn gsm voelde trillen. Ik ging rechtop zitten en nam hem snel uit mijn zak.

Amel : Mama is thuis en vraagt waar je bent, ik heb gezegd dat je bij Salima ben, dus maak het niet te laat

Ik : Oke oke ik kom er zo meteen aan

"Wat is er?" vroeg Yous. "Ik moet naar huis" "Zeg wollah?" Ik knikte. "Pfff jammer was net gezellig" "Ja ja aan alle goeie dingen, komt er eind he" "Behalve aan ons" "Awwwww!" Ik gaf hem een dikke knuffel. Hij sloeg zijn grote armen om me heen.

Ik trok me weg en hij hield mijn hoofd dicht bij de zijne vast. We keken elkaar eventjes aan en ik zag hoe hij naar mijn lippen keek. "Nee nee Youssef" zei ik snel en trok me uit zijn handen. "Sorry" zei hij. "No prob" zei ik verlegen en we liepen naar de auto.






Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now