135

6.4K 356 81
                                    

Youssef ging dus weg en ik ging aan de slag. Ik zette wat muziek op. Lefa - Bi chwiya en ging helemaal loesoe in de keuken. Ik begon aan mijn heerlijke chocolade cake waar ik al de hele dag zin in heb. Daarna maakte ik chocolade brownie's en cupcakes. Chocolade is life! Pannenkoeken en msemen mochten natuurlijk ook niet ontbreken, dus die maakte ik ook.

 Chocolade is life! Pannenkoeken en msemen mochten natuurlijk ook niet ontbreken, dus die maakte ik ook

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na uren in de keuken gestaan te hebben, ging ik me klaarmaken. Ik trok een simpele jeansbroek aan met een grijze sweater. Mijn haren stak ik in een hoge staart en make up was nergens voor nodig. Ik spoot wel mijn lady million parfum en ik was ready!!

Ik ging naar beneden en trof Youssef aan. "Je bent er al" zei ik. "Ja, ik zei toch dat het maar een uurtje ging duren" "Oh oke, alles is klaar" "Je ziet er goed uit" Ik glimlachte al mijn tanden bloot en gaf hem een kusje.

Halfuur later :

De bel ging. Ik ging opendoen. Het waren Youssef's ouders met zijn broer Samir, zijn broertje Ayoub en zijn zusje Yasmin. Ik liet ze binnen. Niet veel later kwam mijn moeder samen met Amel en mo. Nawal kwam ook, mijn tante Latifa met Redouane en Saliha. Safae zou later ook komen met haar man en haar dochtertje. Mohim het was dus een familiereünie.

Alles verliep goed el hamdoulilah. Het was super gezellig. Iedereen heeft van de avond genoten, maar aan alles komt er jammer genoeg een eind. Rond half 12 was het tijd voor iedereen om naar huis te gaan.

00u14 :

Ik lag samen met Youssef voor de tv. "Ik heb honger" zei ik. "Afouu je doet niks anders dan eten" Ik begon te lachen. "Bestel pizza aub" "Nee je gaat verdikken" "Ja en, je moet me accepteren hoe ik ben" "Pfff tu casse la tete!" (je geeft me hoofdpijn) zei hij en stond op.

Halfuur later kwam de bezorger aan. Youssef ging betalen en kwam terug met 2 dozen pizza. "Omg je bent de beste!" riep ik en ging rechtop zitten. "Ik moet daar niet aan herinnerd worden" zei hij. Ik greep de 2 dozen en begon te eten.

*ik liet een luide boer* Youssef keek me droog aan. "Morgen scheiding" Ik begon te lachen. "Ya Allah wat heb ik gedaan om zo'n vrouw te krijgen" "Ik herinner je dat jij mij wou" "Fout van me leven" "Ok" zei ik en stond op. Hij trok me terug waardoor ik op hem viel. Hij glimlachte net een baby die iets verkeerds heeft gedaan. "Nee nee doe maar niet" "Ik weet dat je van me houd" "Uhu" zei ik droog en ging naast hem zitten.Hij legde zijn hoofd op mijn schoot.

Ik keek gewoon voor me uit naar de tv

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik keek gewoon voor me uit naar de tv. "Ben je boos schatje" Ik negeerde. "Haha je weet toch dat je me niet kan negeren" Ik negeerde. "Vasy het was maar een grapje" Ik negeerde. "EH!" riep hij. Ik begon te lachen. "Hou je bek en laat me naar tv kijken" zei ik. "Nee ik wil je aandacht" "Ohh babytje wil je aandacht" "Over babytjes gesproken, wanneer krijg jij een baby!!" "28 november" zei ik sarcastisch. "Grapjas, vasy ik wil een kleine mini Youssef waar ik mee ga matchen en alle vrouwen ga verleiden" "Probeer maar" "Grapje je bent de enigste" zei hij en kuste mijn buik. Ik begon te lachen. "Ik hoop dat hij niet zo dom gaat zijn als jou" "En niet zo lelijk als jou" zei hij. Ik rolde met mijn ogen.

De rest van de avond, hebben we op de bank gelegen, gepraat, gelachen en naar tv gekeken tot we in slaap vielen.

Next morning :

Ik werd wakker en keek rond. We zijn in de woonkamer in slaap gevallen. Die dikzak lag op mijn schoot te slapen. Ik wreef in mijn ogen en ging rechtop zitten. Hij schoot wakker. "Hoe laat is het" vroeg hij. "Half 10" zei ik. Hij stond op en ging naar de badkamer.

Kwartier later kwam hij helemaal netjes naar beneden. "Ik ga" zei hij en drukte een kus op mijn wang. "Ok beslema tot vanavond" zei hij. "Beslema" Hij knipoogde en ging de deur uit.

 Hier gaan we dan een hele dag solo thuis zitten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hier gaan we dan een hele dag solo thuis zitten. Ik ontbeet, deed een beetje het huishouden en spendeerde mijn dag voor de tv tot hij weer terugkwam. Daarna aten we samen het avondeten en gingen we weer voor de tv liggen. Dit is onze standaard routine geworden.

2 weken later :

"Ilham" riep hij. "Ja" "Morgen gaan we op reis" "Wat?" "Naar Thailand, dus maak je koffers klaar" "Omg serieus?!" "Ja" Ik sprong hem om de hals en liep meteen naar boven om te beginnen aan mijn koffers.

De volgende dag werd ik rond 7 uur wakker. Ik maakte me klaar, morningroutine, etc... Ik trok een jeans broek aan met een witte lacoste shirt en een roze bumperjacket. Ik stak mijn haren in een hoge staart, maakte me heel lichtjes op (mascara en blush) en trok mijn roze superstars aan. Youssef maakte hem ook klaar en we vertrokken rond half 9 naar de vliegveld.

Om 11u30 hebben we onze vlucht, dus we hebben genoeg tijd. We checkten in, ontbeten bij de starbucks en gingen wachten in de wachtzaal tot onze vliegtuig kwam.

Omw Thailand ✈️

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu