157

5.6K 343 82
                                    

1 week later

2 uur, 2 uur lig ik hier naar het plafond te staren. Ik draai me om en kijk naar Youssef die netjes ligt te slapen. Ik draai me weer om en staar weer naar het plafond.

Huilen heeft geen zin, want de situatie gaat niet verbeteren door een paar traantjes. Verdrietig zijn kan wel, maar dan maken we onszelf alleen maar meer kapot. Blij zijn? Dag gaat ook niet. Sterk zijn! Dat moeten we zijn. Erin geloven dat we samen de strijd aankunnen en gaan winnen Inshallah.

Want tenslotte, is dit allemaal een beproeving van Allah swt. En we weten wat er gezegd word. 'Allah beproefd diegene waarvan hij houd'

Ik draai me weer om. 03:48 geeft de klok weer. Iedereen slaapt, ik denk.

Ik draai me om naar Youssef die nog altijd ligt te slapen. Ik staar hem aan en glimlach. Ik voel zelf een traantje over mijn wang heen glijden.

Waarom een traan? Omdat, ondanks alles, we er toch samen zijn uitgekomen. Ik mag van geluk spreken. Geluk dat ik de echte liefde heb gekend. Want dat is toch wat ze echte liefde noemen? Iemand die, ondanks alles, toch nog aan je zij staat en er alles voordoet om jou te zien glimlachen. Zoals hij altijd alles voor mij heeft gedaan, ga ik deze keer alles voor hem doen. Zodat ons zoontje, met een vader kan opgroeien die trots naar hem toekijkt hoe hij groeit, zodat ons zoontje de vaderliefde krijgt, die ik nooit heb gekregen en zodat ik de liefde krijg van een man, die elk vrouw verdient.

~Next morning~

Ik open mijn ogen en zie dat de zon vandaag mooi naar binnen schijnt. Automatisch krijg ik er blij gevoel bij. Youssef lag niet meer in bed hmm 🤔. Ik ging rechtop zitten en wreef in mijn ogen. Ik hoorde Ayoub zijn gebrabbel al van ver en glimlachte. Op dat moment ging de deur open en zag ik mijn 2 schatjes naar binnen komen met een ontbijtplateau.

"Gelukkige Verjaardag!" riep Youssef en gaf me een kusje. "Omg is het mijn verjaardag?" "Ja, dus eet snel en maak je klaar" "Wat gaan we doen?!" "Eet!" ontweek hij mijn vraag.

"Mama" hoorde ik. Ik draaide me om en keek naar Ayoub. "Mama" hoorde ik opnieuw en zag Ayoub naar me toe kruipen. Ik kon wel huilen van geluk. "Wat zei je schatje" "Mama" sprak hij zijn eerste woordjes uit. Ik nam hem in mijn armen en drukte zijn gezicht vol kusjes. Voor het eerst word ik mama genoemd 😍

Na mijn ontbijt, stond ik op en liep naar de badkamer. Aangezien het mijn verjaardag is, neem ik alle tijd om me klaar te maken. Ik nam een heerlijk warm badje.

Ik wikkelde een handdoek om me heen en poetste mijn tanden. Ik smeerde mezelf in met heerlijke lichaamsolie en droogde mijn haren. Ondertussen hoorde ik Youssef ongeduldig op de deur kloppen.

Ik liep naar mijn kamer en stijlde mijn haren. Daarna kleedde ik me om. Because it's ma birthday, kleedde ik me een beetje deftig aan. Ook al wist ik nog steeds niet wat we zouden doen. Ik trok een zwarte spijkerbroek aan met een witte hemd en een lange zwarte klassieke manteljas. Mijn haren liet ik loshangen en ik maakte me een beetje op.

Daarna kleedde ik Ayoub aan. Youssef was ondertussen ook al klaar, dus we waren alle 3  klaar voor vertrek!

 Youssef was ondertussen ook al klaar, dus we waren alle 3  klaar voor vertrek!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In de auto :

"Naar waar gaan we?" "Stad, zodat je kunt shoppen" "Awww je bent de beste" zei ik. Hij glimlachte. "Hoef je niet te zeggen" Ik rolde met mijn ogen en zette de muziek wat harder.

Amel :

Jaaaa bitches i'm back. Ik weet jullie hebben me al lange tijd niet gehoord. (stiekem hebben jullie me ook gemist) Ik was druk bezig met verhuizen en al die shit.  Het getrouwd leventje is niet al te simpel, maar ik ben dus back! En als jullie het jullie afvroegen, met mo gaat ook alles goed. Hij ligt nog thuis te slapen, maar hij komt straks af.

Ik ben dus nu omw naar mijn moeder, want vandaag is Ilham jarig en we hebben een suprise party voor haar georganiseerd. Momenteel is Youssef met haar naar de stad als ik me niet vergis. Dat geeft ons perfect de tijd om alles klaar te maken.

Ilham :

Ik liep een restaurant in samen met Ayoub. Youssef was alle zakken in de auto gaan steken. Ondertussen nam ik plaats voor ons. Niet veel later kwam hij aangelopen. Wat is mijn man toch sexy.

"Hierna gaan we effe naar je ma, ze vroeg achter je" "Oh ja is goed" We aten verder in alle gezelligheid.

Eenmaal klaar, liepen we het restaurant uit en stapten we de auto in. We reden naar mijn moeder. Ik belde haar ondertussen om te vragen of ze wel thuis is.

Ja ze is thuis en Amel is er ook, komt perfect uit want ik heb die bolle al een tijdje niet meer gezien.




Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu