33

6.8K 386 89
                                    

Oh wat voelde dit goed aan. Dat warm water die tegen mijn lichaam spatte. Het zette me op zenn. Geen zorgen, geen jaloezie, geen woedde, niks. ZENN

Na het douchen, wikkelde ik een handdoek om mijn haren en een handdoek om mezelf en liep naar mijn kamer. Ik stak wat kaarsjes aan en zette 'je veille sur elle' van alrima op, op mijn boxen. Rustig kleedde ik me om en ging liggen in mijn bed.

Amel klopte en kwam naar binnen. Ik keek haar aan en bedacht me dat ik had daarnet had geroepen tegen haar. Meskina haha, maar ze is het al gewoon.

Ze kwam naast me zitten op bed. "Mohim als je nu op me roept dan duw ik je af je bent" zei ze. Ik begon te lachen en ging rechtop zitten. "Sorry" zei ik en knuffelde haar.

"No problem, but vertel me wat er is?" "Als ik je vertel moet je niet roepen oke?" "Nee nee"

Ik vertelde haar alles over Youssef

"OMG JIJ BENT VERLIEFD WEJOOO!" riep ze. Ik zei nog tegen dr niet roepen. "A hmara roep niet!" "Oh c bon, niemand is thuis!" "Dan nog" "MAAR DIT IS WERELDNIEUWS! ILHAM IS VERLIEFD!" Ik rolde met mijn ogen. "Ik haat hem ja" "Maar ik snap niet waarom hij met Anissa terug is wollah? Ik was er nog zo zeker van dat hij van je hield" "Uhu zijn liefde van 2 uur" "Kom op, het komt wel goed" zei ze en knuffelde me. Ik hoop het echt, want voor 1 x ik mijn hart open, wil ik niet teleurgesteld worden.

De hele nacht heb ik nog met Amel gezeten. We hebben gelachen, gegeten, gepraat, film gekeken. Ze deed er alles voor om me Youssef te laten vergeten. Ik had het heus wel door, liefde naar haar.

Amel :

Wollah meh ik snap Youssef. Hij is verliefd op Ilham, hij houd van haar, waarom gaat hij terug bij Anissa? Dit kan echt niet. Net nu Ilham verliefd op hem is. Askip, ik zorg er wel voor dat hij Anissa dumpt. Hij laat een diamant (Ilham) voor een steen (Anissa)? No way man, kan niet.

Ik stuurde mo.

Ik : Assyy le gros! (Dikzak)

Mo : Weee (weee is straattaal voor oui)

Ik : Wat doe je?

Mo : Thuis jij?

Ik : Ook, kan ik je zien?

Mo : Nu?

Ik : Nee 27 augustus

Mo : Als ik dan niet in Maghrib ben wel

Ik : Afouuu haha ja nu

Mo : Je moet vipkaartjes hebben snapje

Ik : Die fix je wel even voor me toch

Mo : Haha allez ik sta aan je deur over 2 minuten

Ik : Stt (Straattaal voor is goed spreek je uit als c'est tout)

"Ilham, ik ga even chips en snoep halen bij de gb oke?" zei ik. "Breng doritos en een blikje ice tea voor mij" "Safe" Ik stond op, trok mijn schoenen aan, nam mijn bankkaart en liep naar beneden.

Ik trok de deur open en zag mootje. "Ewaa" zei ik en gaf hem high 5 en box. Hij glimlachte. "Wat is er?" "Kom je even met mij mee naar gb?" "Zeg wollah ik moest komen voor dit?" "Nee ik wil met je praten, maar ondertussen gaan we naar gb" "Allez" Ik sloot de deur achter me dicht en liep naar de gb.

"Is Youssef terug met Anissa?" vroeg ik. "Uh nee?" "Jawel dat zei hij tegen Ilham" "Wanneer?" "Daarnet" "Dat zei hij niet?" "Wollah wel" "Kifesh? Ze zijn niet samen" "Waarom zei hij dat dan?" Hij hief zijn schouders op.

"Waarschijnlijk wil hij haar jaloers maken" zei hij na een tijdje. "Ohja wollah had daar nog niet aangedacht" "Sowieso dit, als hij samen was met haar dan zou hij me wel zeggen" "Uhuu" "Trouwens hij haat haar" "Echt?" "Ja wollah" "J'avouee ze is echt een keh" (j'avoue = ik geef toe)

We liepen de gb in en ik kocht eten. We liepen naar de kassa, maar mo wou me niet laten betalen. "Ewa safe, ik betaal hoor" zei ik. "Wolleh meh" zei hij. Ik wou mijn pinpas insteken, maar hij duwde me aan de kant. "Ik zei wollah" en hij gaf geld aan de kassierster. Ze keek ons lachend aan en nam het geld aan.

"Thanks mooo" zei ik en sprong in zijn armen. Hij is echt zo lang, ik kom niet eens aan zijn schouders. "Graag gedaan" zei hij en nam me vast. Dit voelde zo goed aan. Ik wou mezelf niet wegtrekken. "Allez allez, iedereen kijkt ons aan" zei hij. Ik trok me zelf weg en keek naar de grond. Ik was een beetje verlegen. Na 258 jaar ben ik eens verlegen lol.

"Niet verlegen zijn meisjee" zei hij en trok me naar zich toe. Ik lachtte. "Ben niet verlegen" "Nee je wangen kleuren rood door de warmte toch" "Precies" zei ik met een glimlach. Hij sloeg zijn armen om mijn schouder en we liepen naar huis. Niet denken dat we close waren ofso, voor hem ben ik een leuning snapje.

Mo bracht me naar huis en ik bedankte hem. Nu ik weet dat Youssef niet echt samen is met Anissa, ben ik zo opgelucht. Ik vertel niks aan Ilham, al wil ik het wel...

Ik liep naar boven. "BEN ER!" riep ik. "Eindelijk man" zei Ilham die ongeduldig zat te wachten. "Haha mo wou me niet laten betalen" "Mo?" "Ja hij ging mee" Ze keek me aan met wiebelende wenkbrauwen. "Oelalala moooo..." "Wats met jou" "Jij en mo zijn wel close he nu ik er zo over nadenk" "Stelt niks voor" zei ik snel. "Ja ja stelt niks voor" zei ze en opende de zak chips.


Dames ik post nog een deel vandaag als jullie het verhaal lezen van @schrijstersanae : Is hij mijn mekteb?



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu