140

6K 330 100
                                    

Een maand later :

Ilham :

Ik stapte de douche uit, wikkelde een handdoek om me heen en liep naar mijn kamer. Ik trok snel een schone CK set aan en zocht wat ik ging aandoen. Morgen is het Amel haar trouwfeest. Eindelijk! Ze hebben er allebei zolang op gewacht. Vandaag ga ik naar mijn ma om te helpen, want er moet nog het een en het ander voorbereid worden.

Ik deed een witte spijkerbroek aan met een bruine sweater en mijn gouden superstars. Mijn haren stak ik in een dot. Make up was niet nodig. Ik trok snel mijn lange beige jas aan, nam mijn valentino tas en liep naar beneden. Youssef was al in de auto aan het wachten.

~

"Hoe laat moet ik je komen ophalen?" vroeg hij. "Ik bel je wel" Ik drukte een kusje op zijn wangen en stapte af. Ik deed de deur open, want heb nog steeds de huissleutels en zag dat iedereen er al was. Mijn tantes, nichten en oma. Ik groette ze allemaal en begon mee te helpen.

23u40 :

"ILHAM JE TELEFOON!" riep Amel. Ik nam op. "Ja" "Ben je klaar?" vroeg Youssef. "Ja bijna" "Ok ik kom achter je" "Goed" Hij legde af. "Moet je weg?" vroeg Nisrine. Ik knikte. "Getrouwde leventje he" zei mijn ma. Ik begon te lachen en stond op. Ik trok mijn jas en schoenen aan en groette iedereen.

Ik was amper klaar met groeten, of ik hoorde al getoeter buiten. "Zeg dat hij eventjes naar binnen komt" zei mijn ma. "Oke" Ik ging naar buiten en deed teken dat hij naar binnen moest komen. Hij stapte af en volgde me naar binnen. Hij groette mijn tantes, mijn ma en sprak nog eventjes met hun.

00u30 :

We reden naar huis. "Ik ben moe, maar heb honger" zei ik. "Maak je maar geen zorgen schat, ik heb eten gemaakt, alles staat klaar" zei hij. "Echt???!" "Nee" 😒😒😒. "Totaal niet grappig" "Als je wil, bestellen we wel" zei hij. "Jaaa!" We gingen naar huis, bestelden, aten en gingen slapen, want morgen is een grote dag.

Volgende morgen :

Ik stond op rond half 11. Om 14 uur moet ik bij mijn moeder zijn, dus ik heb nog genoeg tijd. Ik maakte ontbijt klaar voor mij en Youssef en ging Youssef wakker maken.

13u00 :

Mijn make up en haren waren al gedaan. Ik moest alleen nog mijn jurk aantrekken. We hadden besloten met mijn nichten om allemaal dezelfde jurk te dragen.

Youssef kwam de kamer in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Youssef kwam de kamer in. Zijn mond viel bijna open. "Kapot lelijk" zei hij. "Ik weet dat je vanbinnen doodgaat van mijn schoonheid" zei ik en liep de kamer uit. "TREK IETS LANGS AAN!" riep hij. "JAAA!" riep ik terug. Ik nam een lange zwarte bonten jas, die ik aantrok en spoot mijn favo gucci geurtje.

14u05 :

Ik liep naar boven, naar Amel haar kamer. Ik klopte aan en liep naar binnen. Ze zag er prachtig uit in haar jurk. Ik nam haar in mijn armen en knuffelde haar. "MY SIS IS SLAYINN!" riep ik. Ze begon te lachen.

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu