73

5.7K 340 36
                                    

De volgende morgen werd ik wakker en liep naar de badkamer. Ik begin vandaag pas om 12 uur dus ik heb nog de hele voormiddag voor me. Ik sprong de douche in en nam een heerlijke relaxte douche. Daarna verzorgde ik mijn haren en huid en liep ik naar mijn kamer om me aan te kleden.

Ik trok een gescheurde jeans broek aan met een basic grijze pull en liep naar beneden. Ik maakte ontbijt voor mij en Amel, aangezien ze al wakker was en ging samen met haar in de zetel zitten. "Werk je vandaag?" vroeg ze. Ik knikte. "Elke dag behalve de zondag" zei ik. "Hard werken dus" "Moet wel" Ze glimlachte en we aten verder.

Om half 12, vertrok ik naar school. Heb les tot 18 uur en om 19 uur moet ik gaan werken, dus dat word weer heel strak.

Ik spoel eventjes door want op school gebeurde er niks speciaals, buiten dat de leerkracht bijna was uitgegleden en ik mij zo hard moest inhouden om niet te lachen.

18u30 :

Ik wachtte nog steeds op die fucking bus die niet wou komen. Ik moet er over een halfuurtje zijn en ik sta hier nog steeds en mijn school is best wel ver van mijn werk. Mohim ik liep heen en weer uit stres en probeerde 1 van mijn collega's te bellen, maar niemand nam op.

Dezelfde grijze audi als de vorige keer stopte voor me en dezelfde jongen vroeg of ik vervoer nodig had. "Nee bedankt" zei ik terwijl ik verder heen en weer liep. "Ik weet niet of je het weet, maar het is staking vandaag" zei hij. "Wat?" "Het is staking vandaag" "Kan niet, ik heb daarnet mijn bus genomen" "Ja er komt 1 bus om de 2 uur ofso" "Serieus?" "Ja" "Shit" vloekte ik. "Kom ik leg je wel af" Ik zuchtte en keek naar het uur. Ik heb nog een kwartiertje. Ik had niet echt keus, dus stapte ik maar in.

"Hoe heet je eigenlijk?" vroeg hij. "Ilham, jij?" "Rayan" Ik knikte zehma geintreseerd. "Je bent nieuw hier?" Ik knikte. "Welke opleiding doe je?" "Bedrijfsmanagement" "Slim slim" zei hij met een grijns. Ik begon te lachen en keek weer voor me. Hij is niet eens lelijk ofso. Hij is lang, opscheertje, stoppelbaardje en heeft gewoon normale kastanjebruine ogen. Mohim mooi of niet, kan me echt niet schelen.

We kwamen aan en ik bedankte hem nog eens voor de rit. Hij zei dat het geen probleem was. Ik glimlachte en liep snel naar binnen.

21u30 :

Ik kwam thuis aan, trok mijn schoenen uit en liep naar binnen. Ik groette mijn ma en zusje en ging meteen naar boven waar ik mijn pyjama aantrok. Ik ging op mijn bed liggen en nam mijn gsm erbij. Ik antwoordde op de appjes en snaps van mijn vrienden en ging toen naar beneden om na3na3 thee maken. Daar had ik dus zo zin in!


Na wat bijgekletst te hebben met mijn ma en zusje, besloot ik om te gaan slapen, want ik was alweer zo moe en had echt slaap nodig.

Youssef :

Hier sta ik dan in mijn balkon van mijn hotelkamer. We zijn 2 uurtjes geleden aangekomen en hebben meteen een hotel gezocht waar we een weekje konden overnachten. In die tussentijd zouden we een appartement zoeken waar we vast in kunnen verblijven.

Er blies een frisse lucht, dus besloot ik maar om naar binnen te gaan. Ik deed de deur dicht en kleedde me uit om vervolgens een douche te nemen.

Na mijn douche, wikkelde ik een handdoek rond mijn middel en liep naar buiten. Ik trof Samir liggend op mijn bed en hij staarde me aan. "Ben je zemel" zei ik. "Ja schatje" zei hij. "Tfoe" Ik nam snel een boxer en liep terug de badkamer in.

"Wat is er" vroeg ik. "Niks ik heb honger" "Ik kleed me aan en kom wel naar beneden. "Safe" Hij verliet mijn kamer en ik trok snel mijn real madrid trainingspak aan. De laatste tijd draag ik alleen maar trainingspakken. Het is lang geleden dat ik me deftig heb gekleed, maar ik zie niet in waarom ik dat zou moeten doen.

Mohim ik liep naar beneden en ging samen met Samir naar buiten op zoek naar een snack of restaurant waar we goed konden eten.




Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now