151

5K 321 44
                                    

Ilham :

Ik stond op, liep naar de badkamer, deed mijn ochtendroutine en ging naar beneden. Ik ontbeet in me eentje en maakte ontbijt klaar voor Youssef. Ik stak het allemaal in een mandje en liep naar boven om me klaar te maken.

Ik trok een jeans broek aan met lichtbruine shirt en een lange beige jas. Ik trok mijn gucci sneackers aan, stak mijn haren in een staart, nam de autosleutels en ging de deur uit.

~

Ik liep zijn kamer in. Hij lag nog te slapen. Ik besloot om hem niet wakker te maken. Ondertussen legde ik zijn ontbijt al klaar en ging zitten tot ik zelf in slaap viel.

Youssef :

Ik opende mijn ogen en zag mijn vrouwtje voor me. Op tafel zag ik dat ze alles al klaar gelegd had. Ik glimlachte en probeerde rechtop te zitten. Ik heb nog pijn overal. Vooral aan mijn rug, maar ghair inshallah.

Ik staarde mijn vrouwtje aan. Ik wil haar niet wakker maken meskina, ze slaapt zo schattig. Ze moet het zeker zwaar hebben met deze situatie en nog eens de baby in haar buik. Maar ik weet dat ze het aankan, mijn Ilham is sterk.

Ik keek naar haar mooie, ronde buik, waar mijn baby in zat. Niet te geloven dat ik en Ilham samen een kindje verwachten. Ik weet nog de eerste keer dat ik haar zag op de schoolplein... met haar bos krullen, haar mooie glimlach en die verlegen blik van haar. Alalaa... het was gewoon liefde op het eerste zicht.

Ilham :

Ik werd wakker en zag dat Youssef al wakker was. "Goeiemorgen schatje" zei ik en ging rechtop zitten. "Sbah elgheer" "Alles goed?" zei ik en stond op. "Hmdlh met jou?" "Hmdlh" zei ik en gaf hem een kusje. "Ik heb ontbijt voor je mee" zei ik en ging het halen. "Ik zag het, dankje" Ik legde het aan zijn bed en hij begon te ontbijten.

Voor de rest van de dag gebeurde er niks speciaals... Hij kreeg nog bezoek van vrienden en familie. Ik bleef tot dat de bezoekuren voorbij waren, daarna ging ik naar huis.


Ik plaats vandaag nog een deel, maarr...

Willen jullie de boek van schrijfstersoumaya lezen : "The story off Yassine" en van bastillaislife : "Op zoek naar de waarheid in m'n leven"


Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now