75

5.3K 330 34
                                    

Ilham :

De volgende morgen stond ik weer op om 9u00 en maakte me klaar voor mijn werk. Zoals elke keer kleedde ik me deftig aan, want ik moet wel presentabel zijn voor de mensen. Ik trok een jeans broek aan met een witte hemd en daaronder mijn zwarte pumps. Ik liet mijn haren los en bracht wat mascara en blush op. Ik spoot mijn heerlijke channel parfum op en nam mijn zwarte versace tas.

Vandaag had ik geen tijd om thuis te ontbijten, dus besloot ik maar om onderweg iets te halen. Ik liep naar buiten en stapte mijn auto in. Ik reed richting mijn werk, maar ging eerst langs de starbucks, waar ik warme chocomelk en een heerlijke brownie haalde. Ben niet zo van die koffie mensen.

Mohim daarna ging ik naar mijn werk en bracht ik mijn dag daar door. Het was zoals altijd druk, maar heb gelukkig leuke collega's.

Amel :

17u00

Ik was klaar voor vandaag en liep naar buiten. Ik wachtte op mo en at ondertussen een koekje op. 5 minuten zag ik mijn babyboo aanhollen. Ik stond op en ging naar hem toe. Ik knuffelde hem en hij drukte snel een kusje op mijn lippen zonder dat iemand het zag.

We liepen naar huis, gezellig aan het praten over ons dagje toen hij me opeens zei dat hij me aan zijn ouders wou voorstellen. "Echt??!" Hij knikte. "Wanneer dan?" "Zaterdag als je kan?" "Ik kan wel na 17 uur, want ik werk" "Ja is goed" "Omg!" riep ik blij en knuffelde hem. Hij begon te lachen en gaf me een kusje op mijn wang.

Hij legde me voor mijn deur af en zei dat hij me vanavond ging bellen. Ik knikte en liep naar binnen. Niemand was thuis zoals gewoonlijk, dus besloot ik om het avondeten alvast klaar te maken. Ik ging de keuken in en zette lekker wat muziek op.

Ik hoorde opeens een geluid en zette de muziek meteen uit. Ik luisterde goed en het geluid herhaalde zich. A3oedoebillah ik ben helemaal alleen en ik hoor enge geluidjes. Ik sloop voorzichtig naar de woonkamer toen...

"BOEEEEE!!" riep Ilham. Ik sprong 5 meter naar achter en schelde haar uit in alle talen. "ILHAM IK GA JE ZO HARD SLAAN!" riep ik. Ze kwam niet meer bij!

Ilham :

Het was half 5 en ik weet dat Amel gedaan heeft om 17 uur, dus besloot ik om eventjes langs thuis te gaan. Ik had toch pauze, dus komt goed uit. Ik stapte mijn auto in en reed naar huis.

Ik ging naar binnen en hoorde muziek van de keuken komen. Amel heeft niet eens gehoord dat ik gekomen ben. Ik besloot om haar eventjes bang te maken, dus maakte ik rare geluiden en daarna liet ik haar schrikken. Ze sprong 5 meter naar achter en ik, ik kwam niet meer bij.

10 minuten later :

"Ik heb gewoon spontaan een sixpack gekregen door jou" zei ik nog halflachend. Amel keek me bitchy aan. "Ga ga terug de keuken in" "Grapjas" zei ze en ging de keuken terug in.

Nadat ik uitgelachen was, ging ik bij haar in de keuken. We spraken over ons dag en toen vertelde ze me dus dat Mo haar zaterdag aan zijn ouders wil voorstellen. Ik ben zo blij voor hun. Ze zijn al 4 jaar samen en houden nog altijd evenveel van elkaar. Ik heb altijd al geweten dat Amel voor mij zou trouwen, want ik? Ik heb nooit geluk in de liefde. Nou ja ik geef het ook niet echt een kans. Ik heb 1 x iemand een kans gegeven en waar is hij nu?

Youssef :

Ik besloot om Naim te bellen. Ik nam mijn kleine nokia gsm en tikte zijn nummer in. Na een aantal keer rinkelen, nam hij eindelijk op. "Salam" zei ik. "Walikoum salam Youssef alles goed daar?" "Ja hmdlh bij jullie?" "Ja hmdlh, alles loopt zijn gangetje" "Oke el hamdoulilah, ik bel je om te zeggen dat ik aan het denken ben om terug te keren..." "Als je wil komen, dan hou ik je niet tegen" zei hij. "Maar stel ze zijn nog opzoek naar ons?" vroeg ik onzeker. "Daar kan ik je nu niks over zeggen, ik bel straks Khalid om te vragen wat ze allemaal van plan zijn" (Khalid is die man die undercover bij die BXX'ers werkt). "Is goed shokran bezaf" "Is geen probleem, hoe is het met Samir?" "Hij is nog aan het wer..." Op dat moment hoorde ik de voordeur opengaan. "Subhanallah hij komt net binnen" "Geef hem eens door" Ik gaf hem Samir door, terwijl ik meeluisterde.

"Heb je eten gemaakt?" vroeg hij. "Ben ik kuisvrouw" "Nee, maar denk je eten gaat zichzelf maken" "Nee we bestellen gewoon" Hij nam zijn gsm zonder iets te zeggen naar boven en bestelde 2 grote pizza's.

Ilham :

Na een halfuurtje met Amel doorgebracht te hebben, ging ik weer terug naar mijn werk, want moest nog het een en het ander doen.

20u00 :

Ik zei gedag tegen mijn collega's en liep naar mijn auto. Ik stapte in en startte de motor. De muziek begon vanzelf te spelen en ik reed de parking af. Mohim ik was dus geconcentreerd op de weg, toen mijn gsm rinkelde. Ik nam op zonder te kijken.

"Hallo" "Ilham" hoorde ik een mannelijke stem zeggen. "Ja dat ben ik? Met wie spreek ik?" "Met Yanis" Ohnee niet hij...


Willen jullie aub het boek 'Het leven van Saloua' van Nisssje en 'Te veel pijn' van SchrijsterQR lezen, dan post ik vanavond nog een deeltje xx


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu