163

4.6K 307 63
                                    

1 maand later :

Youssef is hamdoulilah terug thuis. Hij moet veel rusten van de dokter, vooral nu hij een aantal operaties achter de rug heeft. De resultaten zijn ook al binnengekomen en ze zijn niet al te positief... zijn kanker is kwaadaardig, maar de dokter heeft ons beloofd om er alles aan te doen. Youssef en ik verliezen de hoop niet, want dat is het enige wat ons nog sterk houd.

Ik opende mijn ogen en zag hem naast mij liggen. Gewoon het feit dat ik hem terug in mijn armen kan nemen, maakt me blij. Ik sloeg mijn armen om hem heen en aaide voorzichtig over zijn armen. Hij opende rustig zijn ogen en glimlachte.

We zaten aan het ontbijt tafel. "Ik heb een verassing voor je" zei hij. "Wat is het?" "Dat laat ik je straks wel zien" "Omg! Je weet dat ik daar niet tegen kan" "Ja daarom laat ik je wachten" Ik schudde mijn hoofd en at verder.

Hij ging naar boven. "Goed gegeten schatje" zei ik tegen Ayoub. "Papa" zei hij. "Ja papa is naar boven" "Papa" Ik lachte en drukte overal kusjes op zijn gezicht. Hij is zo schattig!

Youssef kwam terug naar beneden met een envelop in zijn handen. "Wat is dat?" "Kijk maar zelf" zei hij terwijl hij het me gaf. Ik scheurde het meteen op en haalde er...

3 KAARTJES NAAR LOS ANGELES UIT! "OMGGG YOUSSSEEEF!" riep ik en stond op. Ik sprong hem om de hals en drukte overal kusjes. Hij begon te lachen. "Rustig rustig" "JE BENT DE BESTE WE GAAN LEKKER NAAR LA MET Z'N 3EN!" Hij lachte. Ik keek naar de datum. "Morgen al?" Hij knikte. Ik sprintte naar boven en begon mijn koffer alvast klaar te maken, samen met die van Ayoub.

22u58 :

Ik was eindelijk klaar met de koffers. Youssef zat al een uur naar tv te kijken. Het is zo makkelijk voor een man om in te pakken. Ik ging naast hem liggen op bed. "Naar wat kijk je" "Serie" "Welke" "Casa del papel" Ik keek mee, maar was niet mee met het verhaal, dus besloot ik om hem te irriteren. Ik trok aan zijn haren, aan zijn baard, ik drukte overal kusjes, etc...

"Laat me dan kijken" "Nee ik wil je aandacht" Hij negeerde me gewoon. Als Youssef naar een serie of voetbalmatch kijkt, dan negeert hij alles om hem heen, inclusief mij. "Ufff ik ga wel beneden tv kijken" zei ik en wou opstaan, maar hij trok me terug. Precies wat ik hoopte.

"Blijf bij mij" "Nee je geeft me geen aandacht" Hij zette zijn serie op pauze en trok mij op hem. Ik glimlachte. "Dat heb je graag he" "Ja" Hij drukte kusjes op mijn nek en ging zo naar mijn lippen.

Volgende morgen :

Ik stond vroeg op. Vandaag vertrekken we naar LA in de avond. Ik heb dus nog de hele dag om het huis schoon te kuisen. In de morgen is het beter, want dan slapen ze allebei en maken ze niks vuil.

Youssef :

Ik opende mijn ogen en zag dat ik alleen lag in bed. Ik bleef eventjes liggen en hoorde de stofzuiger beneden. Ik begon te lachen en stond op. Ik ging onder de douche staan en nam een snelle douche. Daarna maakte ik Ayoub wakker en liep samen met hem naar beneden.

"Mooi zo, ik ben net klaar" zei ze terwijl ze een plukje voor haar haren wegblies. Ik ging naar haar toe en gaf haar een kus. "Goeiemorgen schatjee" zei ze tegen Ayoub die glimlachte en naar haar ging. "Je ontbijt staat in de keuken" zei ze. Ik liep naar de keuken en ontbeet in me eentje.

Avond :

Ilham :

Ik maakte me klaar. Ik stijlde mijn haren en maakte me een beetje op. Vervolgens kleedde ik me aan : gescheurde jeans broek met een bruine sweater met grote mouwen en daarop deed ik mijn lange beige manteljas op.

 Vervolgens kleedde ik me aan : gescheurde jeans broek met een bruine sweater met grote mouwen en daarop deed ik mijn lange beige manteljas op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Youssef maakte zich ook klaar. Hij trok een zwarte spijkerbroek met een witte shirt en ook zijn beige manteljas.

Ik nam mijn tas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik nam mijn tas. Youssef stak de koffers in de koffer, terwijl ik Ayoub zijn riem aandeed. Ik stapte in, Youssef ook en we reden richting het vliegveld!

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now