127

6.8K 396 201
                                    

De grote dag : Trouwfeest 💑💍

Ik stond op om 8 uur 's morgens. Ja jullie lezen het goed, 8 uur 's morgens. Trouwen is leuk en al, maar niet als je zo vroeg op moet. Mohim ik ging naar de badkamer, nam een lange douche, deed mijn ochtendroutine, lichaamsverzorgingen, etc...

Erna ging ik naar beneden. Gek genoeg was iedereen al wakker. Ik groette mijn tante, moeder, Saliha en Amel en ontbeet met ze mee. "Wanneer komt de ziana?" vroeg me ma. "Over een halfuurtje" antwoordde ik.

Ik hielp mee met het opruimen, toen de bel ging. Ik ging open doen. Het waren mijn andere tantes. Ik groette ze en liet ze binnen. Niet veel later ging de bel alweer, deze keer was het de ziana. Ik ging samen met haar naar boven, waar we de eerste halfuur hadden gekletst op ons gemakje en daarna ging ze pas echt aan het werk.

12u00 :

Ik was klaar. Ik zat beneden in de salon te wachten op Youssef die zo meteen zou komen. Iedereen was er al van mijn familie. Ik kreeg volop de complimenten 💁🏽

 Ik kreeg volop de complimenten 💁🏽

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Youssef :

Ik stond deze morgen op rond 11 uur. Kk vroeg 😒 Maar vandaag is de mooiste dag van mijn leven. Eindelijk komt Ilham bij mij wonen en word ze officieel van mij. (Ook al was ze dat al)

Ik liep naar de badkamer, nam een lange douche, deed mijn ochtendroutine, etc...

Ik ontbeet in me eentje voor de laatste keer en ging me klaar maken, want over een halfuur moet ik het huis uit.

Ik stak wat gel in mijn haren en zette mijn haren goed, spoot mijn HB parfum op, trok mijn schoenen aan en keek nog een laatste keer in de spiegel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik stak wat gel in mijn haren en zette mijn haren goed, spoot mijn HB parfum op, trok mijn schoenen aan en keek nog een laatste keer in de spiegel. Een echte beaugosse 😜

Ik stapte mijn lambo in die ik had gehuurd voor vandaag en reed richting mijn ma.

Aangekomen was iedereen er al. Ze zongen slaat oe slaam, mijn neven en vrienden kwamen me groeten en gooiden me in de lucht. De daka marakchiya begon te spelen en de rwina begon, maar er was maar 1 ding in mijn hoofd en dat was Ilham. Ik kan niet wachten tot ik haar ga zien.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now