131

6.2K 357 74
                                    

04u00 :

Ik werd wakker in Youssef zijn armen. Hij was tv aan het kijken. "Ben je al wakker?" vroeg ik. "Ik heb niet geslapen" Ik wreef in mijn ogen en stond op. Ik liep naar de badkamer, nam een snelle douche, wikkelde een handdoek om me heen en liep terug naar de kamer.

Youssef ging na mij de douche in. Ik maakte me ondertussen klaar. Ik deed mijn lichaams en gezichtsverzorgingen en kleedde me om. Ik trok een grijze kokerrok aan die tot mijn knieën kwam met een witte blousse en mijn witte balenciagas. Mijn haren stok ik in een knot en ik maakte me lichtjes op (mascara, blush en lippenbalsem)

Youssef kwam de douche uit. Hij fronste zijn blik. "Wat?" "Wat wat?" zei hij. Ik zuchtte. "Voor wie maak je je zo mooi" "Voor jou lieve schat" zei ik. "Zeker om die andere mannen daar te verleiden he!" Ik begon te lachen. Is hij nu serieus? "Grappig" zei hij. "Schattig als je jaloers bent" Hij keek me dodelijk aan en kleedde zich om. Als ik mezelf mooi maak is het puur voor mezelf en niemand anders! Oke ook voor Youssef.

Ik nam mijn LV tas en ging naar beneden. "Ilham" "Wat" "Doe iets langs aan" "Hoezo?" "Kifesh hoezo? Al je vormen komen eruit!!" zei hij boos. Ik keek in de spiegel. Lol wollah had er zelf niet opgelet, mijn vormen waren inderdaad goed te zien. Ik trok een lange witte mantel aan die tot mijn knieën kwam en liep naar beneden.

 Ik nam iets te eten voor mij en Youssef. Niet veel later kwam hij ook naar beneden. We hoorden getoeter buiten. "Mo is er" zei hij. Ik knikte en ging open doen, terwijl Youssef onze koffers bracht. "Salam" zei mo. "Walikoum salam" zei ik en gaf hem een hand. Hij hielp Youssef mee om de koffers in de auto te steken en we vertrokken!!

Halfuur later :

We kwamen aan in zaventem. We namen afscheid van mo en liepen naar binnen. We checkten in, etc... en gingen in de wachtzaal zitten. We hadden nog een uur, we besloten om te gaan ontbijten. We liepen naar de starbucks. Ik nam zoals altijd chocomelk-caramel met brownie's, because that's lifeee!

Na een uur mochten we eindelijk instappen. We zaten helemaal vanachter. Gelukkig zat niemand anders naast ons. Ik keek op het tv voor me en zag dat het dus een 8-urige reis zou zijn naar de MALDIVEN!! Ik was kapot blij. Nooit gedacht dat ik daar ooit zou geraken en nu ben ik omwwww

"Youssef je bent de beste omg!" zei ik blij. "Ok hou je bek en laat me slapen" zei hij droog.

De vliegtuig vertrok. Ik keek naar buiten, de zon begon op te komen, wat dus kapot mooi was. Ik trok een paar foto's. Ik draaide me om naar Youssef en zag dat hij helemaal in paniek was. "Wat is er?" vroeg ik. "Niks" zei hij. Ik keek hem raar aan.

"Heb je hoogtevrees?" vroeg ik. "Nee" zei hij droog, wat dus een ja betekend. "Heb je hoogtevrees hahahaaha" "Nee!" "Jawel geef toe" "Afouuu maak me hooft niet heet om 7 uur 's morgens" "Whahaha kifesh je hebt me nooit verteld dat je hoogtevrees had" "Eyyy Ilham praat verder, ik gooi je uit deze vliegtuig" "Zehma stoere badboy heeft hoogtevrees" Hij duwde mijn hoofd tegen het raam. "Eh Youssef ik ga je klappee!!" zei ik boos. "Willen jullie aub wat stiller zijn?" hoorden we. We keken voor ons en zagen een vrouw van, ik schat 80 jaar. Ik knikte. Youssef keek me aan en barstte in lachen uit, waardoor ik ook begon te lachen.

"Mohim ik ga nhess ik ben kapot" zei hij en ging liggen. Hij nam 2 plaatsen. Meskeen hij denkt is vliegtuig van zijn vader. Ik liet hem slapen en stak mijn oortjes in terwijl ik over zijn haren wreef. Ik weet dat hij daar gek op is.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now