148

5.9K 365 117
                                    

7 maanden later :

Ilham :

Mijn buik is al aardig gegroeid. Nog 2 maandjes te gaan en dan is onze minie Youssef & Ilham er. Of het een meisje of jongen is, hou ik nog geheim voor jullie.

10u37 :

Ik stond op en liep naar de badkamer waar ik een douche nam. Vandaag is het een grote dag, want Adnane en Nisrine gaan eindelijk verloven. Ik ben super blij voor hun. Ze passen echt bij elkaar. Mijn beste vriendin word mijn schoonzus, wat moet ik nog meer vragen?

Ik ontbeet, deed het huishouden en nam een middagdutje want nu ik  zwanger ben word ik super snel moe. Youssef zat op het werk, dus ik kon lekker in alle rust slapen.

18u43 :

Ik werd wakker geschud door Youssef. "A slaapkop" Ik opende mijn ogen. "Hmmm" "Sta op" Ik ging rechtop zitten en keek naar het uur. 18:43???? In een ruk stond ik op. "Wat is er?!" "IK MOET ME KLAARMAKEN!!" riep ik en trok mijn kast open. Altijd hetzelfde met jou he" zei hij zuchtend.

Ik trok een babyroze jurkje aan met een roze bontenjas (foto hier onder). Ik trok mijn beige loubous aan, maakte me op en stak mijn haren in een klassieke dot.

"Ben je klaar?" vroeg Youssef

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben je klaar?" vroeg Youssef. "Ja" Ik spoot nog snel mijn favo geurtje, nam mijn tas en liep naar beneden.

Ik stapte de auto in en we reden richting mijn moeders huis, want daar zou het feest plaats vinden.

Eenmaal aangekomen, nam ik afscheid van Youssef en stapte af. Ik liep naar binnen en groette iedereen. "Je buik is aardig gegroeid" "Oh wat een mooi buikje" hoorde ik van iedereen. Ik groette mijn babygirl Nisrine die er prachtig uitzag!

~

De avond verliep super goed. Ik zag in hun ogen dat ze allebei super gelukkig waren. Adnane heeft een vrouw nodig om hem om het goede pad te trekken en ik weet dat Nisrine dat zal doen. Rond 02:03 belde ik Youssef om me te komen ophalen, want ik was ko.

Volgende morgen :

Ik werd wakker gemaakt door Youssef die over mijn haren heen streelde. "Sta op bolle" "Hmmm" "Laatste tijd ben je echt een slaapkop geworden he" "Draag jij de baby of ik?" Hij zweeg. "Dacht het al" Hij kuste mijn hoofd. "Bon sta op, ik heb ontbijt voor je gemaakt" "Echt?" Hij knikte. Ik stond meteen op. "Diksak" Ik begon te lachen en liep naar beneden.

De ontbijttafel stond klaar. Wat kan hij toch soms lief zijn. Ik nam plaats en begon meteen te eten! Nu met mijn zwangerschap eet ik dubbel zoveel als vroeger.

"Ilham" "Ja" "Ik moet over 2 dagen op zakenreis" "Dat meen je niet" "Ja" "Voor hoelang?" vroeg ik. "Een weekje" "Pfff" "Ik moet" "Ja ik weet, maar ik wil niet dat je weg gaat" "Ik blijf maar 6 dagen weg" "6 dagen is 6 dagen te veel "Ik weet dat je me niet kunt missen, maar het moet" Ik rolde met mijn ogen. "Je weet dat het voor de toekomst van mijn bedrijf belangrijk is" "Ja, ik ga je niet tegenhouden schat, doe je werk" Hij glimlachte en nam mijn hand vast. "Daarom gaan we vanavond uiteten" "Oh yess!" Hij glimlachte en we ontbeten verder.

20u00 :

"Wesh ben je klaar of heb je nog 80 jaar nodig?" riep Youssef. "Ughh jaaa ik kom!" riep ik en liep naar beneden. "Altijd 80 jaar nodig asahbe" zei hij. "Ok hou je bek" Hij keek me dodelijk aan en liep naar buiten.

We stapten de auto in en reden weg. 20 minuten later, kwamen we aan. We stapten af en liepen naar binnen. Youssef had al een plaats gereserveerd, dus we werden er naar toe geleid. We gingen zitten en kregen de menu.

Tijdens het etentje spraken we over van alles en nog wat. Zoals namen voor de baby, kleuren van zijn/haar kamer, etc...

2 dagen later :

07u08 :

Ik stond op samen met Youssef. Hij vertrekt zo meteen naar Duistland. Ik ga deze mongool echt missen. De tijd dat hij weg is, ga ik bij mijn moeder slapen. Dan breng ik haar tenminste wat gezelschap en ben ik niet helemaal alleen thuis.

"Mohim schat ik ga er van door, hou je goed en tot volgende week challas!" riep hij en ging weg. Is hij serieus? Niet eens een knuffel ofso? Ok

"Nee grapje haha" zei hij en kwam terug naar binnen. Hij liep naar me toe en knuffelde me. "Ik bel je zodra ik aankom, draag zorg voor mijn babytje en voor jezelf ok" zei hij en kuste me. Ok dat is al beter.

Ik zwaaide hem uit en liep terug naar binnen. Ik ga niet liegen over het feit dat ik een paar traantjes heb gelaten. Ik ga hem echt missen. Ik liep terug naar boven en viel in slaap.

17u30 :

Ik nam mijn tas in, kleedde me aan en ging naar mijn moeder toe. De hele avond hebben we zitten praten en lachen. In de avond kwam Amel mee ksar. Was super gezellig. Het liet me denken aan vroeger, toen we met z'n drietjes samen woonden. Kijk hoe snel de tijd gaat. Ik herinner me het nog als gisteren, toen we hier net kwam wonen. Toen we de dozen binnen brachten, toen de 2 jongens ons kwamen helpen en Amel zichzelf voorschut zette. Zoveel memories in deze huis. Nooit gedacht dat een nieuwe stad, mijn leven zou veranderen...


Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now