134

6.7K 401 147
                                    

Ilham :

Hij hield mijn hand vast en we liepen naar de auto. "Hoe was je dag?" vroeg ik. "Druk zoals altijd" zei hij zuchtend. "Die van jou?" "Goed, ben langs mijn ma geweest en die van jou" "Oh hoe gaat het met hen?" "Goed el hamdoulilah" "Hamdoulilah" zei hij en concentreerde zich weer op de weg. Wat is hij toch sexy als hij geconcentreerd is.

We kwamen aan in het restaurant en namen plaats. De ober kwam, hij nam onze bestelling en ging weer weg. "Ilham ik moet volgende week op zakenreis" zei hij. "Wat?" "Ik moet naar Frankrijk voor een paar dagen" Ohnee pff ik wil echt niet dat hij weggaat. "Waarom?" "Ik moet een paar dingen regelen met meneer Dusheau, ken je hem nog?" "Pfff ja" "Ik ga echt me best doen om zo snel mogelijk terug te komen" "Hmmm ja" zei ik. Ik wil echt niet dat hij weggaat. Ik wil hem bij mij. Ik kan er al niet tegen dat hij pas rond 19 uur thuiskomt, laat staan dat hij een paar dagen weg van me is. Maar ja, wat moet, moet.

Het eten kwam eraan. We spraken over andere dingen, zodat ik het een beetje vergat. "Morgen ga ik niet werken" zei hij. Ik was kapot blij. "Dus we nodigen iedereen uit bij ons" "Ja klinkt leuk" "Ik bel straks me ma wel" "Nee morgen, het is laat nu laat haar meskina" "Ja je hebt gelijk"

Mohim de rest van de avond, verliep goed in alle gezelligheid. Ik hield wel in mijn achterhoofd, dat Youssef volgende week voor een paar dagen weg gaat. Ja ik weet, het zijn maar een paar dagen, maar ik ben zo gehecht aan hem. Het liefst wil ik hem elke minuut bij mij.

"Gaan we?" zei hij. Ik knikte en stond op. Hij ging betalen, terwijl ik naar de auto liep. Ik stapte in en zag hem afkomen. Mijn knapperd!

We reden naar huis. Ik voelde me een beetje duizelig. "Youssef rij minder snel" zei ik. "Waarom" "Ik voel me duizelig" Hij vertraagde. Ik plaatste mijn hoofd op het raam. "Gaat het?" vroeg hij. Ik knikte zachtjes.

Thuis aangekomen, liep ik meteen naar mijn kamer. Mijn hoofd draaide en ik had bonkend hoofdpijn. Mensen, nooit eten en vervolgens met Youssef in de auto stappen, want hij maakt jullie loco!

Youssef kwam de kamer in met een dafalghan. "Held" zei ik en ging rechtop zitten. Ik dronk het in 1 keer op. Ik hield mijn hoofd vast. Ayemaa die hoofdpijn is echt irritant wejow.


Na ongeveer 10 minuten begon het een beetje weg te gaan. Thank god! Ik ging weer liggen. Youssef kwam naast me liggen. "Beter?" Ik knikte. Hij kuste mijn hoofd en aaide over mijn dij. Ik kreeg er de kriebels van. Ik glimlachte en duwde een kusje op zijn lippen. Hij aaide mijn haren en zonder mijn besef, viel ik in slaap.

Volgende morgen :

Ik opende mijn ogen en bevond me alleen in bed. Is Youssef al wakker? Raar, hij word altijd als laatste wakker. Ik keek naar het uur, het was maar half 11. Mohim ik stond op, liep naar de badkamer en ging vervolgens naar beneden.

Ik trof hem in de keuken aan. "Hier ben je" zei ik. "Ja, ik wou ontbijt voor je maken" "Awww zo lief" Ik ging naast hem staan. "Maar het is me niet gelukt" zei hij. Ik keek naar wat hij aan het doen was en zijn ei was dus verbrand. "HAHAHAHA HMAR!" lachte ik. "Ik heb mijn best gedaan oke" "Ja superlief dankje schat" zei ik en gaf hem een kusje. "Mohim maak jij maar ontbijt, dat is jou taak" zei hij en ging weg. Ik trok hem terug. "Nee nee, jij gaat rustig kijken hoe je ontbijt moet maken, zodat je de volgende keer dat ik ziek ben, jij ontbijt voor me maakt" Hij zuchtte en kwam naast me staan. We maakten samen ontbijt en gingen allebei voor de tv zitten.

"Heb je je ouders al gebeld?" vroeg ik. "Ja me ma" "Oke ik ga me moeder ook bellen" zei ik en nam mijn gsm. Ik belde mijn moeder, Amel en Nawal. Sinds ik getrouwd ben, hoor ik haar bijna niet meer. Ze moet niet denken, dat ik haar in de steek laat.

"Ik ga boodschappen doen, zeg me wat je nodig hebt" zei hij. Ik schreef het allemaal op een papiertje en gaf het hem mee. Hij ging weg en ik bleef nog een beetje liggen voor de tv. Heerlijk dit.

Na een uur kwam hij terug met een heleboel tassen. Ik zette alles op z'n plek en hij hielp me mee. Zijn gsm ging af, dus ging hij eventjes weg.

5 minuten later kwam hij terug. "Ik moet eventjes naar mijn werk, er is een nieuwe werkgever. 1 uur en ik ben terug" zei hij. "Goed" Hij kuste mijn hoofd en ging weg. Dat geef me de tijd om alles op me gemakje klaar te maken.


Ik weet dat de delen niet zo lang zijn, maar liever korte delen, dan helemaal niks x

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now