94

5.4K 327 43
                                    

Er werd geklopt aan mijn deur. "Ja" zei ik. Amel kwam naar binnen. Ze kwam op mijn bed zitten zonder iets te zeggen.

"Gaat het?" vroeg ze. Ik knikte. "Is er iets?" "Youssef is terug" zei ik. "Wat?" "Je hoorde me wel" "Dat meen je niet?" "Zie ik eruit alsof ik lieg?" "Heb je gem gezien?..."  Ik knikte en vertelde haar alles van gisteren en eergisteren.

Ze had tranen in haar ogen. "Heb ze je proberen te ontvoeren?" Ik knikte. "Je bent niet meer veilig" zei ze. "Hoe weet je dat?" "Omdat..." en ze vertelde me alles.

"Je wist het van Youssef en je zei me niks?" "Het spijt me Ilham... ik wou je niet kwetsen" "Niet kwetsen? Je zag hoe ik ervan leidde dat hij weg was en nog steeds zei je niks?" "Ik mocht het niet zeggen" "Van wie?" "Mo en Naim" "Wie is Naim" "De baas ofso" Ik zuchtte. "Het spijt me Ilham, ik wou dat je hem vergat, ik wou je niet aan hem doen denken" zei ze en knuffelde me. Ze is mijn zus, ik kan niet boos op dr worden, ook al vind ik het wel erg dat ze me niks hierover heeft verteld.

"En hoe is het nu tussen jou en hem?" "Anders" "Hou je nog van hem?" Ik antwoordde niet. "Sowieso wel" "Hij is veranderd" "Hoe dan" "Hij praat bijna niet, lacht niet, is harder geworden en kan zo blijven doorgaan" "Nou ja met alles wat hij heeft moeten doorstaan" "Is dat mijn schuld? Moet hij daarom zo tegen mij doen?" Ze zweeg. "Mohim is zijn probleem ben niet van plan om achter hem te lopen en als hij zo verder doet, trouw ik gewoon met Yanis" "Dat kan je doen ja, maar je zal altijd van Youssef houden Ilham, niet vergeten" zei ze en stond op. "Ik ga naar beneden, als je zin hebt kom ook, ze vragen achter je" Ik knikte en ze ging weg.

Ze heeft gelijk. Ook al trouw ik met iemand anders, ik zal nooit gelukkig zijn. Ik zal altijd van Youssef houden, ook al geef ik dat niet graag toe. Maar hij zo veranderd, wow. Alsof de oude dood is en er een nieuwe in zijn lichaam is gekropen. Mohim genoeg over hem gehuild en gedacht. Ik liep mijn kamer uit en ging naar beneden bij la familia.

Youssef :

Ik zette haar af en reed door. Ik keek naar het uur. 10u20, over een uur heb ik een afspraak.

Ik kwam thuis aan, nam een snelle douche en kleedde me deftig aan. Dit is misschien wel een begin van een succesvolle toekomst.

 Dit is misschien wel een begin van een succesvolle toekomst

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

12u00 :

Ik ben netjes op tijd aangekomen. Ik stapte af en liep naar binnen. Ik zag een paar dames gluren, maar gaf er geen aandacht aan. Ik liep meteen naar boven en ging op gesprek.

Het gesprek liep eerder goed af. Ik heb veel indruk op hem gemaakt en hij zei dat hij me zeker en vast zou kunnen helpen. Hij zou me nog terugbellen voor een andere afspraak, dus dit begint allemaal al goed.

Ik liep zijn bureau uit en ging naar mijn auto. Mijn gsm rinkelde. Het was Soufiane. "Yo bro heb gehoord je bent terug in Belgique?" "Ja bro" "Ewa alles goed ghoya, we moeten je dringend eens zien" zei hij. "Inshallah ik kom vanavond wel langs" zei ik. "Safe laat me dan weten" Ik legde af en reed door. Ik heb mijn broeders wel gemist. Ik ging naar huis, kleedde me om in mijn training en ging op mijn bed liggen. Ik rook Ilham haar lekkere parfum nog altijd.

Ilham :

Ik zat tussen met mijn oma te kletsen. Ze zei dat ik ook aan trouwen moest denken, want mijn jongere zus is al getrouwd, blabla. Ze heeft gelijk, maar het is niet zo gemakkelijk. Mijn gsm rinkelde, het was Yanis. Ik legde af, ik bel hem straks wel terug.

Yanis :

Al 2 dagen probeer ik haar te bellen, maar ze neemt niet op. Ze doet echt raar de laatste tijd? Ze laat niks meer van dr horen. Ik besloot om haar nog een keer te bellen, maar ze hing op. Wollah ik begin echt parra te worden door haar. Ik gooide mijn gsm boos weg en liep de douche in.


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu