17

7.9K 404 54
                                    

"Wat probeer jij Youssef van me af te pakken?!" zei ze. "Wat?" "Je hebt me goed gehoord!" "Waar heb je het over" "DAT JE HEM PROBEERT AF TE PAKKEN!" riep ze. "Let op je toon!" riep ik. "Ik let nergens op! Jij moet van hem afblijven" zei ze. "Zehma ik heb niks beters te doen a ga ga nog je decote gaan showen ofso" "Wat zei je?!" Ik negeerde haar. "Salope! Jij denkt dat alle jongens achter jou lopen" "Pardon?" zei ik boos en stond op. We waren maar een paar centimeters van elkaar verwijderd. "Beter ga je weg en laat je me tranquille of oksimobillah dit loopt verkeerd af" zei ik en keek haar diep in de ogen aan. "Jij denkt ik ben bang van jou!" zei ze lachend en duwde me naar achter. Ik gaf haar wahd klap tegen haar gezicht, haar hoofd draaide 3 x.


"ILHAM!" hoorde ik iemand roepen. Ik draaide me om en zag Youssef onze kant op rennen, gevolgd door de jongens en Amel. Ik keek naar Anissa die haar hand op haar wang had en zehma huilde voor aandacht. Yeh tfoe, hoer!

"Wat is er gebeurd!" zei Youssef. "Ze heeft me geslagen omdat ze jaloers is!" zei Anissa snikkend. Ik kookte iwollah. Ik keek haar met een dodelijke blik aan. "Ohw dus nu ben ik de schuldige?" zei ik boos. "Ja!" "EY WAT IS JOU PROBLEEM  VIEZE HOER WOLLAH RAAK MIJN ZUS NOG AAN EN IK GEEF JE KLAPPEN TOT JE JEZELF NIET MEER HERINNERT HOE JE HEET" riep Amel hysterisch. Imran hield haar tegen "Hou je bek jij! Youssef zie je hoe ze doen tegen mij!" zei ze zehma zielig. Als ik hier nog langer blijf, dan ga ik haar gewoon vermoorden. Ik nam mijn tas en liep langs Youssef heen.

Hij trok me terug aan mijn arm. "Ilham, wat is er gebeurd" "Niks!" zei ik en ging weg. Als ik boos ben, beter praat niemand tegen mij.

Ik liep naar de wc en ging even zitten om tot rust te komen. Ja rare plek, maar daar ben je tenminste alleen. Hou je kalm Ilham, ze wil je juist zo zien. Ze is het niet waard die vieze hoer. Ik hoorde de bel gaan. Ik ademde diep in en uit en liep uit de wc. Ik waste mijn handen en ging naar mijn lokaal.

Ik ging helemaal vanachter zitten en leunde tegen een kast aan. Mo kwam niet veel later ook binnen en kwam naast mij zitten. "Wat was er met Anissa?" vroeg hij. "Niks" zei ik zacht. "Wollah vertel mij" "Die bitch komt me opeens agressief maken" "Waarom?" "Ze zegt dat ik Youssef afpak? Dafuq" Hij zuchtte. "Wie is zij zelf! Ze mag de kehba gaan uithangen in parkje, niet tegen mij" zei ik boos. Hij keek me aan. "Je weet het ook al?" zei hij. "Wat?" "Dat ze in parkje was met Youssef" "Uh ja? Ik heb het gezien?" "Huh wat?" zei hij verstrooid. "Hoe weet jij het?" "Door Amel, ze zei dat ze hun heeft gezien" zei hij. Ik zuchtte. "Nee, ik heb hun gezien" "Huh?" "Amel zei dat gewoon zodat ze wat meer informatie kon krijgen" "Ohw, maar je weet toch al dat Anissa zijn ex is toch?" zei hij. Ik ga niet liegen, ik kreeg een mini steekje in mijn hart. Dat verklaart alles...

"Zaten ze daarom samen in het park?" vroeg ik zacht. "Ik weet niet waarom ze precies daar zaten, want om eerlijk te zijn kan Youssef haar zelf niet meer af" "Ik volg echt niet meer. Anissa is Youssef's ex, maar hij kan haar niet af, maar toch zitten samen in een parkje stiekem te doen?" dacht ik luidop na. "Ik volg ook niet meer, ik vraag wel aan Youssef" zei mo. "Nee hoeft niet, hij doet met zijn leven wat hij wil, maar die bitch moet echt niet meer bij mij komen of billah deze keer stopt het niet bij 1 klap" zei ik boos. Hij begon te lachen. "Ta du caractere hein" (je hebt karakter he). "Oui oui biensur" zei ik met een knipoog en ging rechtop zitten.

15u40 :

Ik liep de school uit en zag een paar mensen me aankijken. Mooi zo, nu denkt iedereen wat een agressieve meid. Ik ben niet agressief, je moet me gewoon niet boos maken klaar.

Ik zag Amel naar buiten komen. Ze liep naar me toe. "Gaat het?" vroeg ze en knuffelde me. Ik knikte. "Wtf was haar probleem, wollah goed gedaan dat je haar klapte" zei ze en gaf me een high 5. Ik lachte. "Haar wang staat rood, nog zien of ze je nog durft aan te kijken"

Youssef kwam ook naar buiten. Hij kwam meteen mijn kant opgelopen. "Ilham, mag ik je spreken?" Ik bleef gewoon staan en knikte. Hij keek naar Amel die het meteen begreep en een eindje verderop op de anderen wachtte.

"Vertel me, wat is er gebeurd met Anissa?" "Ze kwam naar me toe en begon te roepen dat ik jou niet moest afpakken en ik van jou af moest blijven?" Hij keek me met gefronste blik aan. Hij wou iets zeggen, maar ik onderbrak hem. "Kijk Youssef, het interesseert me echt niet, wat er tussen jullie is of was, maar hou mij er gewoon buiten aub" zei ik en liep weg.

Amel :

Ilham kwam naar me toe met een niet alter blije hoofd. "Wat zei hij?" "Niks, laten we aub doorgaan" zei ze. "De jongens zijn er nog niet" "Ja laten we gewoon gaan" zei ze en liep door. Ze voelt haar niet goed. Ik laat haar wel even.

Ik haat het om haar zo te zien. Ik weet dat ze er niet goed van is. Ze is niet zo die type die graag ruzie maakt, maar als je haar zoekt. DAN VIND JE HAAR DUH!

We liepen naar huis in alle stilte. Ik dacht aan Youssef. Wollah ik wil echt dat het lukt tussen hun. Het moet niet mislukken door een of andere mossiba die jaloers is. Ik ga gewoon door met mijn plannetje en als het me lukt, trakteer ik mezelf op een lekkere snack. Omg yes! Ik nam snel mijn gsm erbij en stuurde mo.

Ik : Dikzak, waar ben je?

mo : ik loop naar metrostation, waar zijn jullie?

Ik : wij zijn bijna thuis maar luister dan, ik wil je spreken

mo : wat ben je nu aan het doen hmara

ik : nee ik bedoel face to face, kom je straks aan pleintje om half 7?

mo : Safe, ik stuur je wel

ik : Ok thanks tot later

Oke dat is ook al geregeld. We liepen naar binnen en Ilham liep meteen naar haar kamer. Ik ging eerst de keuken in, because keuken is life en maakte een lekkere sandwich. Omdat ik zo'n lieve zusje ben, maakte ik er ook 1 voor Ilham en ging naar boven.

Ilham :

Amel klopte op me deur en kwam naar binnen. "Ik heb food bij!" zei ze lachend. Ik glimlachte. "Thanks lieverd" zei ik en schoof op. Ze kwam naast me zitten en gaf me het broodje. "Gaat het?" Ik knikte. "Wollah trek je er niks van aan van die heks!" "Nee sowieso niet, maar ik zit amper een maand op die school en al drama a toz" "Maakt niet uit, maar wat zei Youssef?" "Hij vroeg me gewoon wat er was gebeurd met Anissa" "En?" "Ja ik heb het hem verteld" "Wat was het probleem dan?" "Youssef is knap, hij is geliefd bij alle meisjes en ik heb geen zin om elke week haat of ruzie te krijgen omdat ik gewoon goed overeen kom met hem, dus neem ik afstand" Amel zuchtte. "Ilham kijk eens naar me" Ik keek haar aan. "Je komt niet gewoon goed overeen met hem, je begint hem leuk te vinden" "Amel..." "Nee! Nu ga je luisteren! Je weet dat ik gelijk heb, stop met zo koppig te zijn en hard voor jezelf, het is normaal dat je iemand leuk vind" Ik keek naar beneden. "Weet je wat het is, ik wil gewoon niet iemand leuk vinden die zich anders voor doet dan hij is" zei ik. "Wie weet heeft hij spijt! Amel iedereen, letterlijk iedereen, heeft door dat hij je leuk vind, zelf Imran en Khalid" Ik hief mijn schouders op. "Ik wil het gewoon even niet hebben over hem" "Oke" zei ze en trok me in een knuffel. Ik heb de beste zus ooit.


Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now