130

6.1K 374 81
                                    

Ik liep de kamer in en sprong op bed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liep de kamer in en sprong op bed. "OPSTAAAAN!" riep ik. "Putain Ilham" mompelde hij en draaide zich om. "KOM OP HET IS AL 14 UUR!!" "Ok ga weg" "Nee opstaan, ik voel me alleen" "Bailles les couilles" (kan me geen klote schelen) "Pfff ok dan maar op de harde manier" zei ik en stond op. Hij trok me terug aan mijn pols. "Durf" Ik begon te lachen en sprong weer op hem. Ik begon overal kusjes te duwen tot hij opstond.

Youssef :

Oh putain zelf slapen mag niet meer. Ik stond op en liep naar de badkamer. Ik nam een snelle douche van 10 minuten en ging naar beneden. Alles lag al op tafel. Ik ging aan tafel zitten en ontbeet met Ilham.

"Wat gaan we vandaag doen?" vroeg ze. "Ik moet werken" "WAT?!" "Nee grapje" "Wollah meh ik zou je laten gaan" zei ze. Ik begon te lachen. "Natuurlijk niet, je kan niet zonder mij" "Dat heb ik niet gezegd" Ik fronste mijn blik. Ze keek me aan met haar zwoele blik, die blik waar ik elke keer verliefd op word.

Ilham :

Na het ontbijt, ruimde ik een beetje op en ging voor de tv zitten. "Vasy maak je koffers klaar morgen zijn we weg" zei Youssef. "Morgen al? Naar waar?" "Verassing" "Kom op zeg, je weet dat ik verassingen haat" "En jij weet dat ik vroeg opstaan haat" "Vroeg? Het was 14 uur" "We zijn om 6 uur pas gaan slapen" "Dus? Je hebt lang genoeg geslapen klaar" zei ik koppig. Hij zuchtte. "Mohim maak je koffers klaar, morgen hebben we onze vlucht om 5 uur" "Naar waar dan?!" "Ik zeg niks" zei hij en ging naar boven. Pfff hij gaat echt niks zeggen he, kapot irritant.

Mohim ik liep naar onze kamer. Hij lag op bed naar tv te kijken en ik begon aan mijn koffer. Ik ga er vanuit dat we naar een warm land gaan, dus nam ik allerlei zomerse kleren mee. Na een uur was ik klaar met inpakken. Ik pakte ook in voor Youssef, want als het aan hem ligt doet hij het morgen last minute.

21u30 :

"Dag schat!" zei ik en ging naast hem liggen. "Wat wil je" zei hij droog. "Oh laat maar" zei ik en wou weg gaan, maar hij trok me terug. "Nee ik lach maar met je" "Uhu" zei ik droog. "Kom hier" zei hij en trok me in zijn brede armen. "Heb je je koffer al gemaakt?" vroeg hij. "Ja en die van jou ook" "Van mij?" Ik knikte. "Heb je alles ingepakt? Niks vergeten?" "Afouu niet eens bedankt ofso" "Haha dankje schat, maar ben je niks vergeten?" "Nee wat moet ik vergeten dan?" zei ik. "Maandverband en mijn bh's?" zei hij. "HAHAHAHA HMAR!"

Voor de rest van de avond bleven we lekker liggen in bed praten over van alles en nog wat. Daarna keken we samen een film en belde ik mijn moeder, zus en nichten om te zeggen dat alles goed ging en ik morgen op reis ga.



Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now