112

5.6K 383 88
                                    

"Yaa..nis" zei ik verlegen. Hij keek Youssef vies aan, Youssef deed hetzelfde. Pfff ik heb echt geen zin hierin. "Wat doe je hier?" "Heb pauze" "Hmmm je laat niks meer van je horen?" "Heb het druk" "Druk met hem zeker" "Nee Yanis, ik..." "Nee het is al goed, ik wist wel dat je me weg zou gooien, zodra hij zou terugkomen" zei hij en ging weg. Ik voelde me zo schuldig. Je moest de blik zien op zijn gezicht. Ik stond op en liep naar hem toe.

Ik trok hem terug. "Yanis je moet naar me luisteren" "Je hebt niks te zeggen en ik ook niet" "Je weet dat ik nooit van je heb gehouden, je was gewoon een goeie..." "Ik was gewoon eventjes een troostpaal, iemand die je gebruikte om hem te proberen vergeten" Ik zweeg. Ik wil niet dat hij zo denkt, want dat is totaal niet zo. "Als ik je valse hoop heb gegeven, dan spijt het me, maar  gevoelens kun je nou eenmaal niet controleren" "Maar je daden wel" zei hij en ging weg. Ik keek toe hoe hij van me wegliep. Ik voelde me zo schuldig, nog nooit heb ik me zo slecht gevoeld voor iemand.

"Wat was er met die zemmel" zei Youssef en kwam naast me staan. "Hou je bek" "Tegen wie zeg je hou je bek?" "Jou!" "Eh praat deftig tegen me, ben niet je vriend" "Of wat? Ga je me slaan?" zei ik en keek hem uitdagend aan. "Eh wollah beter begin je niet" "Pfff hou op met praten, ik krijg hoofdpijn van je" zei ik en nam mijn tas. Ik liep naar beneden en ging naar de bushalte. Ik ging zitten en wachtte op de bus die pas over een kwartiertje kwam. Mooi zo, ik ben nog eens te laat op het werk ook.

Ik zag Youssef zijn auto voor me stoppen. Hij liet zijn raam zakken. "Stap in" Ik negeerde en keek koppig naar mijn gsm. "Laat me niet afstappen of ik trek je aan je haar terug de auto in" "Raak me aan en ik roep voor de hele straat" "Heb schijt, roep voor heel Brussel kan me welo schelen" Ik rolde met mijn ogen. "STAP IN!" riep hij. Ik stond op en liep zijn auto in. Gewoon om niet te laat te komen.

Het was stil. We kwamen aan en stapten af. Hij liep met mij mee naar binnen. Ik liep naar mijn kantoor, hij liep de andere kant op. Wollah hij heeft me echt mhasseb gemaakt. Heel mijn mood is verpest door een sukkel en ik heb nog fucking veel te doen. 

20u40 :

Ik was zo geiriteerd, dat ik zo hard heb doorgewerkt. Het goede is dat ik klaar ben met alles. Ik heb alles in orde gebracht van de laatste weken. Nu kan ik eindelijk verder gaan met de werk die me echt te wachten staat. De hele dacht ik aan Yanis zijn gezicht toen hij me zag met Youssef. Ik wil niet dat hij zulke dingen over me denkt. Dat ik hem in de steek laat voor een ander. Dat is niet zo, want tussen mij en Youssef is er niks.


Ik belde Yanis. Hij nam niet op. Ik probeerde een 2de maal. Hij antwoordde. "Wat" zei hij droog. "Yanis, aub laat me uitpraten" "Wat" "Het spijt me als ik je heb gekwetst..." "Ik heb je vergeven, nog iets?" "Laat me uitpraten" Hij zuchtte. "Tussen mij en Youssef is er niks, mocht je dat denken" "Ok wil je trouwen? Wil je serieuze dingen met mij?" Ik zweeg... "Zie je, dus kom mijn hoofd niet gek maken" zei hij. "Yanis je weet dat ik nooit van je heb gehouden, vanaf het begin zei ik dat al" "Ok, maar tijden kunnen veranderen net zoals gevoelens, maar blijkbaar bij jou niet" "Het spijt me" "Ik zei al dat ik het je heb vergeven, laten we gewoon nu elk ons weg opgaan" "Oke, ik hoop echt dat je iemand vind met een gouden hart zoals die van jou" Hij lachte. "Dankje" Ik legde af en ging zitten. Nu voel ik me stukken beter.

Ik keek naar buiten. Het was al donker. Beter dat ik afsluit en naar huis, want me ma gaat zich zorgen beginnen maken. Ik stond op en ruimde alles op. De deur ging open. Ik draaide me om en zag niemand anders dan Youssef.

"Kan je niet kloppen" Hij klopte. Ik rolde met mijn ogen en ruimde verder op. Hij ging zitten zonder iets te zeggen en ik deed verder zonder iets te zeggen. Ik voelde dat hij me scande, ewa dat hij dan lekker scant tot zijn ogen uitvallen.

"Moet ik je hier opsluiten of ga je nog rechtstaan?" vroeg ik en stak de sleutel in het slot. Hij stond op en kwam naar me toe. Hij keek me met zijn smooth blik aan, die blik die me helemaal locco maakt. Hij likte zijn lippen en glimlachte sexy, terwijl hij me diep in de ogen aankeek. Voor eventjes zat ik in de 3de hemel. Hij drukte snel een kusje op mijn wang. "Tfoe!" riep ik en gaf hem een klap op zijn arm. Ik deed de deur dicht en liep naar de lift.

Thuis aangekomen, at ik wat en sprak gezellig bij met mijn moeder en zusje. Rond een uur of 11 besloot ik om te gaan slapen. Ik gaf mijn ma en zusje een kus en liep naar boven.


Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now