121

6.6K 396 101
                                    

Vrijdag : dag van handvraging 💍

Ik stond op rond half 11. Normaal moest ik vandaag werken, maar Youssef gaf me vrijaf, we weten allemaal wel waarom 😉

Ik liep naar de badkamer en nam een lange douche. Daarna deed ik al mijn lichaamsverzorgingen en uiteindelijk ging ik naar beneden om te ontbijten.

Mijn ma stond in de keuken samen met Amel. "Sbah elgheer" zei ik. "Lala larousa is eindelijk wakker" zei Amel. Ik lachte en gaf ze een kus. "Goed geslapen?" vroeg me ma. "Ja jullie?" "Hmdlh" "Moet ik helpen met iets?" vroeg ik. "Nee hoeft niet, je tantes komen zo meteen" zei me ma. "Hmm oke, ik ga me klaar maken want over een uur heb ik een afspraak bij de manicuresalon" zei ik. "Safe doe maar" zei me ma. Ik gaf haar een kus op dr hoofd en liep naar boven.

Ik kleedde me simpel aan : zwarte spijkerbroek met een bordeaux shirtje en mijn zwarte lederen vest. Ik trok mijn stan smiths aan, nam mijn tas en ging richting de manicuresalon.

Ik liet mijn nagels zo doen :

Ik liet mijn nagels zo doen :

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Rond half 3 ging ik naar huis. Onderweg naar huis, belde Youssef me. "He schat" zei hij. *omg dit is de eerste keer na jaren dat hij me schat noemt* "Hey" zei ik. "Alles goed?" "Hmdlh met jou?" "Natuurlijk ik kom mn vrouwtje dr hand vandaag vragen" zei hij. Ik begon te lachen. "Wat ben je aan het doen?" vroeg hij. "Ik rij naar huis" "Ik zei toch niet bellen terwijl je rijd?" zei hij zehma bezorgd. "Uhm lol je doet het zelf ook" "Ik ben een man, mannen kunnen beter rijden" "Mohim" "Haha over paar uurtjes ben ik er" "Yes indeed" "Maak jezelf mooi voor mij he" "Duh" Hij begon te lachen. Damn zijn lach, ook al zie ik hem niet, ik kan me zijn schattige hoofd al voorstellen. "Mohim ik laat je, ik bel je straks" zei hij. "Goed beslema" "Beslema" Hij legde af en ik reed naar huis.

Thuis aangekomen, hielp ik mijn tantes en moeder. Rond een uur of 5 ging ik mezelf klaarmaken, want Youssef zou over een uurtje komen normaal gezien.

Ik liep naar me kamer en begon aan mijn make up. Ik maakte me op, niet zo hayek, maar simpel mooi. Daarna trok ik me jurk aan (hieronder) en krulde mijn haren vanonder.

Ik spoot nog een lekker geurtje, trok mijn pumps aan en bekeek mezelf in de spiegel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik spoot nog een lekker geurtje, trok mijn pumps aan en bekeek mezelf in de spiegel. Youssef mag blij zijn met een vrouwtje als mij lol haha joke, maar ik zag er wel goed uit. Ik nam een paar selfies (duhhhh) en belde Youssef.

"Waar zijn jullie?" vroeg ik. "Onderweg" zei hij. Mijn hart begon sneller te kloppen. "Is goed" "Tot zo" zei hij en legde af. Ik liep naar de trap en riep Amel.

"En?" vroeg ik en maakte een rondje. "Prachtig as always" zei ze. "Awww thanks babe" zei ik en gaf haar een kusje. "Youssef mag blij zijn met een vrouwtje als jij" zei ze. "Lol dat dacht ik ook" Ze begon te lachen en gaf me een speelse klap. "Je ruikt lekker, welke parfum?" "Yves Saint Lauren" "Ik wil ook" "Hij ligt daar"

"Mohim kom" zei ze en trok me mee naar beneden. Mijn hart begon sneller te kloppen. Beneden aangekomen begon iedereen slaat oe slaam te zingen. Waarom? Omdat Marokkanen dat altijd zingen bij het kleinste ding. Ik was een beetje verlegen en ging zitten.

Er werd aangebeld. Ik stond op en ging opendoen. Ik zag zijn ouders , zusje, broers en 2 vrouwen met hun mannen. Waarschijnlijk zijn tantes ofso. Ik liet ze allemaal naar binnen. Youssef zag er zoals altijd damn fine uit in zijn strakke pak 😍😍. Zijn haren mooi naar achteren gebracht en zijn parfum die o zo heerlijk ruikt. Hij glimlachte en gaf me een kusje op mijn wangen zonder dat iemand het zag. We liepen naar binnen en gingen in de woonkamer zitten.

~Mohim ik leg snel uit wat er gebeurde : ik moest de koekjes & etay naar binnenbrengen, daarna maakten we kennis met de families en uiteindelijk spraken we over de trouw, of ik echt bereid was om met hem te trouwen, of de ouders akkoord waren en al wat erbij hoort ~

20u30 :

Iedereen was akkoord, ze gaven ons de tijd om eventjes apart te gaan praten. "Kom" zei hij en trok me mee. "Doe een jas aan" zei hij. "Waarom?" "Omdat niet iedereen je schoonheid moet zien" zei hij droog. Zelf in mijn eigen huis geeft hij me orders. Ik trok snel de jas van mijn moeder die aan de kapstok hing aan en we liepen naar buiten.

We stapten zijn auto in en reden weg. Hij reed naar de automium. Veel herinneringen hier... Ik keek hem aan en hij mij en we begonnen te lachen. "Dacht je aan wat ik dacht?" zei ik. Hij knikte. "Amateurscene!!" riep hij en we schoten allebei in de lach. (wie zich niet meer herinnert : toen hij achter mij liep omdat we ruzie hadden)

We stapten af en gingen op een bankje zitten. Best dat ik me ma haar jas heb aangetrokken, want het was best wel fris. "Zo koud" zei ik. Hij trok me in zijn armen. Oh wat voelde dit goed aan 😌. Ik legde mijn hoofd op zijn schouders en we bleven eventjes zo zitten.

"Ilham" zei hij met zijn zware stem. "Youssef" "Ik wil zo snel mogelijk trouwen" Ik hief mijn hoofd op. "Ik wil geen tijd verliezen, heb al jaren op je gewacht" "Wanneer is zo snel mogelijk?" vroeg ik. "Volgende week" "Wow wat?" "Nee grapje, volgende maand ofso" "Hmmm" "Wat hmmm?" zei hij en fronste zijn wenkbrauwen. "Ik wil nog niet, ik wil nog een jaartje wachten" "Wat?!" zei hij en keek me dodelijk aan. "Grapje, maar een trouw heeft veel voorbereiding nodig" "Maak je maar geen zorgen, daar zorg ik allemaal wel voor" zei hij. "Dat is veel te veel voor jou alleen" "Ik zei dat ik daar wel allemaal voor zou zorgen!" zei hij. Omg pfff ook al hou ik van hem, hij heeft wahd karakter 😒

Mohim erna spraken we nog over de trouwdatum, etc...

"Ik wil kindjes" zei hij. "Calm your hormons monsieur" zei ik. Hij keek me droog aan. "Heb ik geen recht op kinderen dan?" "Jawel, maar we zijn amper verloofd en jij komt al over kindjes praten" "Dus? Ik wil eerst een jongetje die zullen we Ilyas heten, hij zal dezelfde schoonheid hebben als zijn vader" "Nee ik wil een dochtertje Firdaous, die zal dezelfde schoonheid als haar moeder hebben" Hij begon te lachen. "Onze kindjes gaan thaaa bomb worden!" zei hij. "Duhhh met zo'n schoonheid als mij 💁🏽" zei ik. Hij keek me droog aan. "Laten we terug naar huis gaan" zei hij en stond op. Ik begon te lachen en we liepen hand in hand naar de auto.

Wat kan liefde toch mooi zijn 😍

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu