136

5.8K 334 86
                                    

Uren later :

We kwamen aan in onze hotel. Ik plofte meteen neer op het bed. Youssef kwam naast me liggen en we vielen allebei zonder ons besef in slaap.

Ik werd wakker en keek rond. Youssef lag half op mij, half op het bed. Ik duwde hem van me af en ging rechtop zitten. Hij werd ook wakker. Kapot schattig 😍

Ik liep naar de badkamer en waste mijn gezicht. Ik heb zin in zeevruchten omg. "YOUSSEFFF!" riep ik. "Wat is er???" vroeg hij bezorgd en stormde de badkamer in. "Ik heb zin in zeevruchten" "Jij wilt dat ik je neersteek he" zei hij. "Hoezo?!" "Zomaar roep je!!" Ik begon te lachen. "Ik heb honger" "Ik kleed me om en we gaan eten" zei hij. Ik besloot om me ook om te kleden.

Na een halfuurtje waren we allebei klaar. We liepen het hotel uit en zochten een eettent. We vonden er 1 niet zo ver van het hotel. We liepen naar binnen, namen plaats en bestelden.

Terwijl we op het eten wachtte, zag ik een tafeltje met 3 dames, de hele tijd naar Youssef staren 😒 Ze zien toch dat hij met zijn vrouw is! Ik nam zijn hand vast. Hij keek me raar aan. "Wat is er" "Je weet dat ik van je hou" zei ik. "Wat wil je" "Ik wil dat je weet dat ik van je hou" "Je bent kk raar" Ik draaide met mijn ogen. "Niet eens ik hou ook van jou ofso" "Dat weet je al, dat hoef ik niet te zeggen" "Awww" "Ok hou je bek het eten is er" zei hij. Ik draaide me om en zag mijn plateau met zeevruchten aankomen 👅

Na een halfuur waren we klaar met eten en besloten we om wat te gaan wandelen. Onderweg kochten we een ijsje en lachten en spraken we over van alles en nog wat.

Om 23h00 gingen we terug naar het hotel. Ik ging liggen op bed. "Ilham "Ja" "Je houd toch van me" "Hmmm" "Geef me een masage aub" "Lol ik ga slapen" "Please hbiba" Ik keek hem raar aan. Dit is de eerste keer datie me hbiba noemt.  Hij trok zijn shirt uit 😍👅 en kwam naast me op bed liggen. "Aub" zei hij. Ik nam wat olie, ging op hem zitten en begon aan zijn massage.

"Kom hier" zei hij en trok me in zijn armen. Hij drukte wat kusjes op mijn hoofd en ging zo naar mijn nek 🔞

Volgende morgen :

Ik stond op. Youssef zat op zijn gsm. "Gm" zei ik. "Gm schat" Ik stond op, liep naar de badkamer en deed mijn ochtendroutine.

Er werd geklopt. Youssef ging opendoen. Een vrouw stond voor de deur met het ontbijt. Ze keek Youssef zwoel aan en liep naar binnen. Ze legde de plateaus op tafel. "Thank you" zei Youssef. "Your welcome" zei ze met een knipoog. Like bitch what u tryna do? Ik ging naar Youssef toe en kuste hem voor haar ogen. Dat ze maar goed ziet dat het MIJN man is en dat ze beter niks probeert te flikken. Ze ging meteen weg. Beter voor dr of ik had haar weggesleurd.

"Wat ben je toch jaloers" zei Youssef smooth. "Helemaal niet" zei ik en duwde hem weg. Ik ging zitten en begon te ontbijten.

"Wat gaan we doen vandaag?" vroeg ik. "Naar de zee" "Jaa" zei ik en stond op. Ik nam een kakigroene bikini en een witte strandkleed uit mijn koffer en liep naar de badkamer.

Ik trok mijn witte strandkleed erover heen, stak mijn haren in een knot en liep de badkamer uit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trok mijn witte strandkleed erover heen, stak mijn haren in een knot en liep de badkamer uit.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now