44

7.2K 410 95
                                    

Ilham :

Ik ging samen met Youssef boodschappen doen in de GB. We kochten van alles en nog wat, zodat ik straks eten kon maken.

"Safe heb je alles?" vroeg hij. Ik knikte en liep naar de kassa. We betaalden alles, hij wou me weer niet laten betalen en duwde me de andere kant op. Kapot awkward want de hele rij staarde me aan. Mohim we gingen dus naar buiten en ik kwam mijn buurvrouw Khadija tegen. "Ga ga weg, mijn roddel buurvrouw is er" fluisterde ik zachtjes. Youssef ging weg en zij kwam naar me toe.

"Salam" zei ze schijnheilig. Ik weet heus wel dat ze roddelt over mij en Amel, maar ik heb echt schijt. Mohim ik groette haar, ze vroeg hoe het met mij en mijn moeder en zusje ging en toen ging ik weg. Youssef wachtte me op aan de hoek van de straat.

"Jullie vrouwen praten kk lang man" zei hij. "Ewa ja" zei ik en we liepen naar huis.

Thuis aangekomen, legde ik alle boodschappen op hun plaats en begon met koken. Youssef hielp me zehma mee, maar hij verpeste meer alles. "Youssef het is lief dat je wil helpen, maar aub ga zitten" Hij begon te lachen. "Oke oke" Hij ging zitten op tafel en keek hoe ik bezig was. "Je bent wel sexy he" "I know bitch, i know" "Hey ik ben je bitch niet" zei hij omaachtig. Ik begon te lachen. "Wollah je bent een hmar" "Jou hmar toch en jij mijn hmara" "Uhuuu" zei ik zuchtend.

Ik zette jolie op van Jull (aanrader btw) en ging verder met koken. "Ma jolie dit moi que tu m'aime a la folie, les yeux d'angelina jolie, mental Sandra Paoli" zong Youssef mee. Ik begon te lachen en begon ook mee te zingen.

Ik voelde dat hij achter mij kwam staan. Zijn warme adem schuurde langs mijn nek heen. "Ga weg" zei ik. "Waarom" zei hij en kwam nog dichterbij staan. Hij duwde een kusje in mijn nek. Ik kreeg er kippenvel van. "Youssef stop" zei ik. Hij lachte smooth en plaatste zijn handen rond mijn heup. Hij ging verder en duwde nog meer kusjes in mijn nek. Ik ga niet liegen, dit voelde echt goed aan.


"Wollah stop voor dit verkeerd afloopt" zei ik. Hij stopte en nam een pas naar achter.

Ik was klaar en ging naar de woonkamer. "Youssef kom" riep ik. Hij kwam er ook bij zitten en samen keken we naar tv, tot het eten klaar was.

De oven ging af, dus het was eindelijk klaar. Ik stond op en haalde de ovenschotel uit de oven. Ik plaatste het op de aanrecht en liet het even afkoelen terwijl ik de borden en glazen naar binnenbracht. Youssef hielp me mee.

We zaten aan tafel te eten. en te praten over van alles en nog wat. Na het eten ruimden we de tafel op en deed ik de afwas. Youssef kwam weer achter mij staan en gaf me een masage. "Omg je dat mag je doen" zei ik en genoot ervan. Hij ging verder tot ik klaar was.

"Done!" riep ik en draaide me om. Hij stond vlak bij mij en we keken elkaar enkele seconde diep in de ogen aan. Ik had de tijd zelf niet om na te denken, of hij kwam dichterbij en duwde zijn lippen op de mijne. Zijn handen gingen rond mijn heupen en de mijne rond zijn nek. Het was een magisch moment.

Ik trok me uit de kus en keek hem een beetje geschrokken aan. "Uh sorry... kon de verleiding niet weerstaan" zei hij smooth. Ik knikte zachtjes en duwde hem van me weg. Ik liep de woonkamer weer in en plofte in de zetel.

Niet veel later kwam hij er ook bij zitten. Hij trok me naar zich toe en ik liet mijn hoofd op zijn schouder rusten. In die positie bleven we tv kijken tot Amel naar binnenkwam. Ze vertelden ons over haar date met Mo en het was dus goed afgelopen. Wat ben ik blij voor ze omg!

"Mohim ik ga ervandoor" zei Youssef en stond op. Hij trok zijn schoenen aan en ik liep met hem mee naar de deur. "Pas op onderweg" zei ik ongerust. Hij glimlachte en drukte nog snel een kusje op mijn lippen. Ik zwaaide hem uit en liep terug naar binnen.

"IK ZAG JULLIE!" riep Amel. Ik begon te lachen en ging naast haar zitten. "Zehma stiekem doen" "Nee was niet stiekem bedoelt hoor" zei ik. "Hmmm" "Mohim vertel over je date?" "We hebben gezoend..." "ZEG WOLLAH?!" Ze knikte enthousiast. Ik nam haar in mijn armen. "Ik ook vandaag met Youssef" lachte ik. "WAHAHHAHA JE MEENT DEZE NIET?" "Wollah wel hahaha" "Omg! Wat deed hij hier thuis eigenlijk? "Idk hij kwam langs en is hier de hele dag gebleven" "Ohw"

Mohim voor de rest van de avond, gebeurde er niks speciaals buiten dat ik de hele nacht weer hebben zitten bellen met Youssef. Oh wat hou ik toch van hem. Ik kan niet uitleggen wat ik voor hem voel. Het voelt aan alosf hij the one is... Ik hoop dat ik me niet vergis.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now