116

6.8K 388 90
                                    

De volgende morgen werd ik wakker gemaakt door Amel. "Goedemorgen schat!" zei ze en aaide mijn haren. Ik opende stilaan mijn ogen. Ze gaf me een kusje. Ik glimlachte. "Sbah elgheer" zei ik. "Goed geslapen?" Ik knikte. "Ewa sta op want het is al half 3" Ik zuchtte en ging rechtop zitten.

"Ey wat is dit?!" zei ze. "Wat?" "Dit" zei ze en wees naar mijn nek. Oeps die zuigplek van Youssef...

"Wat heb je gisteren gedaan Ilham?" "Niks" "Wat is dat dan?" "Een blauwe plek" "Natuurlijk" Ik stond op. "Ilham zeg wat is dat?" "Zuigplek" zei ik en ging snel naar de badkamer voor ze verder kon spreken.

Ik waste mijn gezicht, poetste mijn tanden en stak mijn haren in een hoge knot. Ik ging naar beneden en liep de keuken in. "ILHAMMM!" hoorde ik Amel roepen. Pfff ze gaat me hele ondervraging doen hier. Soms zijn de rollen omgedraaid en lijkt zij wel de grote zus.

"Van wie is die zuigplek?!" vroeg ze. "Ey wat roep je zo, zo meteen hoort mama je" "Mama is weg naar galto Latifa" "Ohw" "Dus zeg me?" "Van Youssef!" "Youssef?" Haar ogen werden groter. "Was hij daar ook?" Ik knikte en nam mijn ontbijt mee naar de woonkamer. Ze volgde me.

"En wat is er nu precies tussen jullie?" "Niks" "Van waar die zuigplek dan?" Ik hief mijn schouders op. "Ik snap echt niet meer hoe het tussen jullie zit" "Ik ook niet" zei ik en ontbeet verder. Ze zuchtte en ging voor de tv zitten.

Voor de rest van de dag gebeurde er niks speciaals. Nawal had me gebeld en vertelde me waarom ze gisteren zomaar verdween. Ik bespaar jullie het verhaal. Daarna nam ik een lange douche, deed ik mijn lichaamsverzorgingen en al die dingen en rond half 12 ging ik slapen.

Next morning :

Ik stond op, liep naar de badkamer en deed mijn ochtendroutine. Ik liep terug naar mijn kamer en kleedde me aan.

Grijze gescheurde broek met een witte pull en een lange bruine jas. Mijn haren stak ik in een lage knot en ik maakte me op : highlight, blush, mascara en lipstick. Ik trok mijn zwarte pumps aan, nam mijn tas en liep naar beneden. (Omslag)

Ik heb vandaag een belangrijke vergadering. Misschien mag ik na deze vergadering manager worden, wat dus supergoed nieuws is. Dus wish me luck! 🤞🤞

Ik kwam aan op mijn werk en ging meteen naar mijn bureau. Onderweg kwam ik mijn baas tegen, ik groette hem vriendelijk zoals elke keer en liep verder naar mijn bureau.

17u00 :

Ja mensen, jullie mogen het raden, maar vanaf volgende week ben ik de nieuwe manager!!! Er zijn heel wat veranderingen dit jaar omdat we samen werken met het bedrijf van Youssef, daarom dat ik manager mag worden. Binnenkort word hij dus ook mijn 2de 'baas', maar voor mij blijft hij een domme sukkel.

Ik ging naar mijn bureau en at mijn broodje op terwijl ik een paar papieren bekeek. Ik kan niet wachten tot ik me ma dit goede nieuws kan vertellen. Ze zal zeker en vast trots op me zijn en daar doe ik het voor!

De deur werd opengeduwd en wie zou het anders zijn dan Youssef? Hij kwam naar binnen, deed de deur dicht en kwam rechtover me zitten. Ik schonk hem geen aandacht en deed gewoon verder. "Soo dus je bent manager geworden?"zei hij. Ik knikte zonder hem aan te kijken. "Kijk me aan als ik met je praat" Ik negeerde. Hij kwam dichterbij zitten en hief mijn hoofd op. "Blijf van me af ja" Hij glimlachte. "Ik ben je baas nu, dus niet graaf doen of ik ontsla je" Ik begon te lachen. "Kan je niks anders doen dan dreigen?" "Dat kan ik wel, maar momenteel hou ik het bij dreigen" "Hmmm" 😒

Hij bleef me nog even aanstaren en ging daarna weg. Deze gast is zo mysterieus, ik ga hem nooit begrijpen en dat wil ik ook niet. Ik maakte mijn werk af en ging naar huis.

Ik kwam thuis aan en zag dat Adnane er was. Ik groette hem en mijn moeder. "Mama ik heb echt goed nieuws" zei ik. "Vertel eens?" "Ik ga manager worden!!!!" riep ik. "Echt?!" Ik knikte. "Ohhh proficiat benti!" zei ze en nam me in haar armen.

"Proficiat zus" zei Adnane en knuffelde me. "Thanks" zei ik en ging zitten. "Is er wat te eten?" vroeg ik. "Nee heb vandaag niks gemaakt" "Ohw oke" "Heb je honger?" vroeg Adnane. "Nee laat maar" "Kom we gaan eten halen" zei hij en stond op.

Ik liep samen met hem naar zijn auto. Hij had een zwarte bmw x6 wauw. Ik stapte in en we reden weg. "Wat wil je?" vroeg hij. "Pizza" Hij glimlacht en we reden naar de domino's. Onderweg spraken we over van alles en nog wat.

"Die Youssef van je? Hoor je hem nog" vroeg hij opeens. Mijn hart begon een beetje sneller te slaan. "Ja hij is mijn baas" "Je baas?" Ik knikte. "Sinds kort" zei ik. "Hmmm" "Waarom?" "Hou je van hem?" Ik keek hem geschrokken aan 😰. "Nee" antwoordde ik. "Ben je zeker?" Ik knikte.

"Ilham lieg niet tegen mij, ik had het meteen al door, jullie zijn smoor op elkaar alleen veels te koppig" Ik zweeg. "Jullie zijn geen kinders meer, jullie moeten denken aan trouwen, geen spelletjes spelen" Ik keek naar buiten. Hij heeft gelijk...

We kwamen aan, we stapten af. Al die mannen en jongens die daar stonden keken naar de grond. Je zag dat hij heel erg gerespecteerd was. Ewa ja, hij is ook chef van de BXX'ers, 1 van de gevaarlijkste bendes van België. We deden onze bestelling en gingen weer naar huis.

Voor de rest van de avond, aten we met z'n vieren de pizza's op en keken we samen naar een film. Sinds mijn broer terug is, is mijn moeder super gelukkig.

Ik kreeg een berichtje binnen.

Dag Ilham, u hoeft morgen niet te komen werken, dus geniet maar van uw vrije dag morgen. Groetjes *****

"YEESSSS!" riep ik midden in de film. "Wat is er?!"riep iedereen. "Ik hoef morgen niet te werken" "Hmara" zei Adnane en keek weer naar de tv. Ik begon te lachen en keek verder.

01u26 :

Ik lag lekker in mijn bedje naar gossip girl te kijken, toen mijn gsm rinkelde. Ik nam op, het was Nawal.

"Dag schat" zei ze. "Salam" "Alles goed?" Hmdlh met jou" "Hmdlh, he moet je morgen ook niet werken?" vroeg ze. "Nope" "Oke goed, zin om naar de film te gaan?" "Ja zeker waarom niet" "Top dan zie ik je morgen" "Safe slaapwel" "Slaapwel babe" zei ze en hing op. Ik legde mijn gsm neer, deed mijn pc dicht en viel in slaap.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now