95

5.9K 367 113
                                    

De volgende dag :

Ilham :

Ik werd wakker om 10 uur, liep naar de badkamer en nam een snelle douche. Vandaag trouwt Amel voor de staat, dus dat betekend dat het weer een drukke en volle dag gaat worden. Om 12 uur moeten we naar het stadhuis, dus ik heb ongeveer 2 uurtjes om me klaar te maken, wat meer dan genoeg is. Ik droogde mijn haren, waste mijn gezicht en verzorgde mijn huid.

Ik ging voor de tv zitten met mijn ontbijt. Amel was boven met de ziana die haar haren en make up zou doen en mijn ma was aan de telefoon met mijn tantes terwijl ze haar jurk streek. "Ilham ga je je niet klaarmaken? Over een uur komen de mensen" zei ze. "Ja zo meteen" zei ik.

Na mijn ontbijt, stak ik alles in de vaatwas en ging naar mijn kamer. Ik stijlde mijn haren, maakte me op 💅🏼💄 en trok mijn jurk aan.

Ik trok een paar seflie's en ging naar beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trok een paar seflie's en ging naar beneden. "Je ziet er prachtig uit benti" zei mijn ma en gaf me een kus. "Dankje mams" zei ik. "Ik ga me gaan klaarmaken, als iemand komt dan doe je open" "Is goed" Ik ging naar Amel haar kamer om te kijken of alles in orde was.

"Wauw Ilham je ziet er echt goed uit" zei Amel. "Thanks bae, jij ook" zei ik en gaf haar een kusje. "Mashallah prachtig" zei Saloua (de ziana) "Thanks lieverd" Er werd aangebeld, dus ging ik naar beneden om open te doen. Het waren mijn tantes. Ik kreeg weer volop de complimentjes en liet ze naar binnen.

Youssef :

Vandaag trouwt mijn beste vriend. Ik stond op, nam een snelle douche en haalde mijn pak uit. Ik zei tegen Marine (onze kuisvrouw) dat ze die moest strijken. Ondertussen ging ik ontbijten.

Ik kleedde me om, deed wat gel in mijn haren, spoot mijn hugo boss parfum en deed mijn horloge om. Ik keek in de spiegel en vond dat ik er goed uitzag. Ik nam mijn gsm en autosleutels en ging naar beneden.

Ik stapte mijn auto in en reed richting het stadhuis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik stapte mijn auto in en reed richting het stadhuis. Ilham zal er ook zijn. Ik weet nu al 100% dat ze er mooi gaat uitzien, zoals altijd.

Ilham :

12u00 :

Het huis was vol, iedereen was bij ons. Mo kwam achter Amel en we vertrokken richting het stadhuis. Firdaous, Noor, Lamia en Saliha (mijn nichten) kwamen met mij in de auto. Ik liet de ramen zakken, zette de muziek op het luidst en lossss gingen we!

We kwamen aan, ik parkeerde de auto en stapte af. Iedereen verzamelde voor het stadhuis. Ik sukkelde een beetje met mijn voet, want had nog altijd pijn. Ik hief mijn hoofd op en uit heel die menigte, zag ik Youssef staan. In zijn pak, haren fresh, zwoele blik en zijn horloge die het plaatje afmaakte. Ik keek snel weg, voor hij me zag staren en liep naar mijn nichten.

"Wie is die knapperd daar zo?" "Ja hij is echt knap 😍" hoorde ik. Hun onderwerp was dus Youssef. Ik ging er niet op in en ging aan de kant staan, achter mo en Amel. Ze waren doodschatig samen, echt goals 😍😍

Ze liepen het stadhuis in en werden gevolgd door ons allemaal. Slaat oe slaam werd gezongen en alle tantes begonnen te joelen. We namen plaats in de grote zaal en de ceremonie begon.

Kwartiertje later :

Amel en mo zijn nu officieel getrouwd. Ik ging naar ze toe en feliciteerde ze. Hierna gingen we naar een zaaltje waar we een feestje hielden. Alleen familie en dichte vrienden waren er. De echte trouwfeest vind plaats in de zomervakantie, aangezien Amel eerst wil afstuderen.

De hele avond voelde ik Youssef zijn blik op mij. Om eerlijk te zijn, stoorde het me niet echt, maar ik voelde me wel ongemakkelijk. Ik besloot om even naar de auto te gaan, om mijn chenklas te gaan halen, want mijn enkel doet weer pijn.

Ik werd hard teruggetrokken aan mijn arm. Ik draaide me om en zag Yanis voor me staan. "Yanis?" "Ja waarom neem je niet op?" zei hij. "Ik hoorde het niet" "3 dagen?" "Ja sorry had het druk" "Hmmm" "Wat doe je hier?" vroeg ik. "Ik kom met je praten" "Is er iets?" "Ja je doet raar de laatste tijd" zei hij. "Uh echt nie..." Ondertussen zag ik Youssef naar buiten komen, oke dit loopt niet goed af.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now