Meddelande

1.2K 73 11
                                    

Det är nog på sin höjd att jag lugnar ner er lite.

Så först: Det där var inte slutet på berättelsen, även om det var så långt jag tänkt under väldigt lång tid. Från och med nu kommer en spännande utveckling helt i enlighet med berättelsen och inte från mina första brinnande idéer om Maélas historia. Mycket är uttänkt, mycket saknas. Det ska bli kul att få dela det med er!

Andra: Samtidigt som jag vet att ni bara är supertaggade och förväntansfulla inför nästa kapitel såfort ni läst klart det senaste så kan jag inte hjälpa det: det är jobbigt. Jag gillar inte att känna press på mig när jag skriver, vem gör det? Är ganska säker på att det, efter många såna kommentarer, hade att göra med att jag inte kom vidare med berättelsen och fastnade runt kapitel 39 ett bra tag. Press och stress - inte bra. Så där har ni förklaringen till att jag inte svarat de som undrar, men jag klandrar er inte för att vilja veta. Det blev såklart extra spännande med allt det fruktansvärda och kraftfulla som hände så det är jättekul att se att ni ser fram emot fortsättningen:)

Andra: Det här var sista kapitlet för del 2. Kan ni fatta? 46 kapitel och berättelsen är inte ens slut! Woho! Nu påbörjas den tredje och sista delen i Dragon's Daughter. Vet inte när jag kommer publicera nästa kapitel, så det blir en glad överraskning när det kommer!

Tredje - Det alternativa slutet: Som jag nämnde ovan fastnade jag rätt rejält med berättelsen under en period och mycket text gick förlorad i och med att jag ändrade slutet (och när jag säger slutet menar jag slutet på del 2). Nu har jag räddat kapitlen som annars skulle glömmas bort utan att någonsin läsas av någon annan än mig själv, i en separat bok vid namn Dragon's Daughter - Alternativt förlopp (tycker inte om titeln, kanske ändrar den). Den sista delen i det här alternativa förloppet är minst lika dramatisk, sorglig och häftig som kapitel 46 här innan... behöver jag säga mer? In och läs, snälla! Kanske kommer några av er tycka bättre om det "slutet" eller i alla fall tänka er att den riktiga berättelsen gick till på det sättet. Kommer publicera dem kapitlen, det är typ fyra stycken, i ganska snabb följd också så ni inte behöver vänta alls länge:)

Fjärde: Tack, tack, tacktacktack, TACK så mycket för ert engagemang, ert intresse och stöd i den här berättelsen. Hade inte kunnat komma såhär långt utan er, utan dig. Wattpad är en oerhört bra plattform för att växa som författare och få ge utlopp för sina berättelser. Oavsett om du läser och inte skriver själv är du med och driver mig och andra här att göra sitt bästa. Så tack för det. Tack så hemskt mycket.

Hare bra!^^

Drakens DotterWhere stories live. Discover now