Meddelande

845 32 5
                                    

OBS! Läs längre ner för "the announcment"!

Jag ÄLSKAR era gissningar och funderingar. Tack @ebba8908, @Tyramyrapartyfyra, @_wannabe_bye, @MainBitchLlam och @sarahellman4311 för att ni skrev och till alla andra som kommenterar:D

Kan avslöja så mycket som att ingen har prickat det händelseförlopp som väntar... så det är ju kul, överraskning och så:) Sen har många tagit med vad dom tror kommer hända med Maéla och hennes drakform, intressant säger jag bara men det tänker jag inte heller bekräfta något om. Däremot kommer jag att bekräfta en sak: det är inte över mellan Maéla, Aiden och kungen.

Nu, nu är det dags. Det är hög tid för mig att berätta vad som försiggår...
En ny profil har startats på Wattpad; låt mig presentera *trumvirvel*

Utveckla Skrivandet !

Precis som namnet uppger kommer här ges tips, inspiration och guider om allt möjligt. Det kommer delas personliga erfarenheter, skrivar-hacks,  övningar, utmaningar och mycket mer för att hjälpa till i skrivandet! Jag är så taggaaad.

Det här beror framförallt på att det är jag själv som har fått glädjen att driva "projektet" tillsammans med fantastiska EbbaMilvum och Eve1123 och inte minst ambassadören själv som kläckte ideén: AmazingDreamCameTrue !

Det finns redan liknande profiler för det engelskspåkiga communityt så det var på tiden att en liknande profil startades upp för svenska wattpaders. Såna profiler har dock en tendens att tappa engagemang och sluta uppdatera, vilket jag innerligt hoppas inte ska bli fallet med UtvecklaSkrivandet . Ni läsare får peppa oss, komma med förslag, berätta vad ni vill veta och har problem med så att det blir en riktigt levande profil där kommunikation wattpaders emellan om skrivandet kan ske. Den bilden jag målat upp för mig själv ser jag fram emot^^
Så in och följ profilen nu så att ni med spänning kan vänta på de första publiceringarna och skrivtipsen!

Som alltid tills vi hörs igen, hare bra.

Drakens DotterWhere stories live. Discover now