15

1.5K 55 3
                                    



    Mete neyden bahsettiğimi anlamıştı. Gözleri dolu bir şekilde bana baktı. Neden kendimi kötü hissediyorum? Onun hissetmesi gerekmiyor muydu? 

'Lina.. O benim eski kız arkadaşım.. Elif.. 9 yıl önce onu kaybettim bir trafik kazasında. 10. Yılı dolacak. Ben eğer o gün o kadar hız kullanmasaydım yanımda olacaktı. Ama Allah onu benden almak istedi ve aldı. Asla bir başkasına onsuz yaşayamam deme seni onsuzda yaşatırım der. Gerçekmiş.. Onsuz da yaşayabildim. Ama hep bir eksik. O benden gittiğinden beri hiç bir kadını hayatımda istemedim. Hiç kimseye bağlanmadım, bağlanamadım. Korktum her zaman! Ama 9  yıl sonra karşıma sen çıktın. Sanki onsuz çektiğim acının dermanısın. Ama ben sana da bağlanamam.. Ya gidersen benden, ya seni de benden alırsa? O zaman yaşamam için hiç bir sebep kalmaz. O gün, seni ilk gördüğüm gün.. Senin benim için yollandığını düşündüm. Ama dediğim gibi hep korktum buna inanmaya. Sana hissettirmeye her zaman korktum. Sen benim için çok önemlisin anla bunu. Uras ile aramdaki sorun çok eskiye dayanıyor. O benim lise zamanında hayatıma girdi. Kardeşim dediğim tek insandı ama o her zaman bunun aksini düşünmüş. Onun sevdiği kız bir gün gelip bana aşkını itiraf etti ve Uras bunu kaldıramadı. Hep beni suçlu buldu. Oysa benim hiç bir suçum yoktu. Ben Elif'e aşık olduğum zaman oda bunu kullanmak istedi. Benden özür diledi ve eskisi gibi olmak istedi. Bende nerden bilebilirim ki? Kabul ettim.. Bir gün Elif'e benim onu çağırdığımı söyleyip yanına çağırdı ve ona tecavüz etmeye kalkıştı. Son anda yetiştim Elif'i kurtardım ama Uras ile sonsuz bir düşmanlık başlattım. Şimdi de sana olan bakışlarımı gördü. Sana farklı olduğumu anladı. Bu yüzden canımı yakmak içim seni kullanacak. Bu yüzden ondan uzak durmanı istiyorum Lina..'


'Mete ben.. Çok üzgünüm.'

'Üzgün olma. Senin bir suçun yok.'

'Bu şekilde saçmalayıp sana acını hatırlattım.'

'Bunu söylemek her ne kadar ona ihanet gibi gelse de.. Seni gördüğüm zamandan beri acım dinmeye başladı. Seni öptüğüm zaman sanki herşey belleğimden siliniyor.'

'Mete.. Seni seviyorum..'

'Bende Lina. Bende seni seviyorum.'

'Uras ile olanları keşke bana daha önceden daha detaylı bir şekilde anlatsaydın.'

'Anlatamadım işte. Bu o kadar da kolay bir şey değil.'


      Ona yaklaşık gözlerinden akan yaşları ellerimle sildim. Daha sonra güzel yüzünü avuçlarımın arasına alarak alınlarımızı birleştirdim. Bu acı.. Off.. Keşke hiç yaşanmamış olsaydı. Onu öpmek istiyordum bu yüzden ona biraz daha yaklaştım ama kendini geri çekmesiyle kendimi çok kötü hissettim.

'Lina.. Seni sevsem de bu ilişki olmaz.'

'Neden?'

'Biz beraber olamayız. Ben Elif'i seviyorum ve bir başkasını hayatıma sokarsam ona ihanet etmiş olurum.'

'Mete..'

'Özür dilerim.'


      Bana yaklaşıp dudaklarını yaklaştırdı ama gözlerinden yaşın akmasıyla geri çekilip hızla evi terk etti. Ben hala yerimde oturmuş yaşadığım acıyla mücadele veriyordum. Bira şişesini alıp kafama diktim ve bir sigara yakmak için paketimi elime aldım.

'Neden acı çekmeden normal bir hayat yaşayamıyorum..'

     Ona hiç bir suç bulamam. Sonuçta çektiği acı kolay değil. Onu buna zorlayamam. Canım ne kadar acısada arayıp gel sana ihtiyacım var diyemem.. En kötüsü de bu ya zaten ona asla gel diyemem.. Neden o gün o dövmeciye gittim ki sanki?! Neden?!

İMKANSIZ AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin