Ölümcül Miraslar : 27 : ÖLÜMCÜL MİRASLAR

1.6K 81 188
                                    

Bu bölüm, Ölümcül Miraslar'ın finalidir.

SERİNİN FİNALİ DEĞİLDİR.

Serinin Final Öncesi son bölümü, 7 Mart 23.00'da.

Final 8 Mart 07.00'da

Ölümcül Miraslar : 27 : ÖLÜMCÜL MİRASLAR

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ölümcül Miraslar : 27 : ÖLÜMCÜL MİRASLAR

ŞARKI: Everybody wants to rule the world, Lorde (Medyada paylaşıldı.)

ŞARKI: Winter, Vivaldi (Hikayenin devamında paylaşıldı.)

Dore'nin ışıklarla kaplı bahçesinin önünde siyah, yüksek iki Dore aracı art arda fren yaparak durduğunda; Dore'deki asker topluluğunda bir hareketlenme oldu. Arabaların birinin sürücü koltuğundan Anka, üzerinde uzun lacivert bir elbise ve elbisesini tamamlayan titanyum zırh parçalarıyla indi. Yanındaki Kaya, askerlere gülerek birkaç şey söyledi.

Arka araçtan, Boğaç ve Beste yanlarında Barkın ile indiğinde onlar da son derece mutluydu. Askerleri güler yüzle selamladılar, hatta Boğaç bile askerlerden birine sarıldı. Barkın ise koşarak Dore'nin bahçesine daldı.

Bu iki araca göre birkaç metre daha arkada duran bir araç daha vardı. Aracın içinde duran Umay, dışarıdaki askerlere ve ailesine gözlerini dikmiş sesini çıkarmadan onu izliyordu. Atlas, arabanın motorunu kapatıp Umay'a baktı.

"İnmeyecek misin?" diye sorduğunda Umay irkildi. "Dalmışım." diye mırıldandı. Arabanın kapısını açtı.

"Evime hoş geldin, Atlas. Gerçi gelmiştin, Incendium varken. Artık yok." diye konuştu. Gözlerinin renkleri belirginleşmiş, canlanmıştı. Arabadan zıplayarak indi. Yanlarına gelen askerlere gülümsedi.

"Hoş geldiniz Ivanova Ateş." diyen askere dişlerini göstererek gülümsedi.

"Selamlar efendim!"

Arabadan inen Atlas, anahtarlarını cebine tıkıştırırken gözlerini Umay'dan ayırmadı. Onun Dore'ye gelir gelmez hareketlenmesi, bambaşka bir ruh haline bürünmesi Atlas'ı şaşırtmıştı. Önceki Umay'a dair hiçbir şey bilmediği gerçeğini fark etti. Kaşları çatılmış, yüzü düşünceli bir ifadeye bürünerek gerilmişti.

Dore'nin bahçesine ilerlemeye başlayan Umay arkasını döndüğünde Atlas'ın çok uzağında kaldığını gördü. Eliyle gelmesini işaret ederek bağırdı:

"İşte burası, Dore!"

Atlas, Umay'ın neşeli sesini duyduğunda yutkundu. Dore'nin parlayan, altın renkli sembolüne gözlerini çevirdi.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now