Ölümcül Miraslar : 1: Her şeyi bitirmenin ön görülmez meselesi

460 46 99
                                    

Ölümcül Miraslar: 1

Her şeyi bitirmenin ön görülmez meselesi

Şarkı: Warriors, 2WEI

Şarkı: Warriors, 2WEI

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yıl: 3030

||

Hava boğucu ve isli koku ile sarılıydı ve etrafa tuhaf bir sis hakimdi. Saçları neredeyse omzuna uzanan siyah saçlı, kırklı yaşlarında bir adam koyu renkli mantosu ile toprak yolda ilerliyordu. Akşama doğru, sakin bir vakitti. Adamın hemen yanındaki ana yoldan geçen her arabaya adam, gözlerinde bariz bir endişe ile bakıyor ve birkaç adım geriye çekiliyordu. Yolda gördüğü birkaç insanı zorlukla durdurduğunda insanlar da ona endişe ile baktı.

"Endişelenmeyin. Incendium ile bir bağlantım yok." dedi. Fakat kalabalık onun sözlerine inanmamıştı. Asfalt yoldan büyük bir hızla geçen arabadan tekrar irkildiler ve kenara çekildiler. Siyah saçlı adam karşısındaki kalabalığın önündeki sarışın bir kadına elindeki bir fotoğrafı gösterdi.

"Bakın bu kız. İsmi Şebnem. Sarışın, renkli gözlü. Bu fotoğrafta 15 yaşlarında ama şu anda yaklaşık 20 yaşında. Lütfen, onu gördünüz mü?" Kalabalık, adamın yanından uzaklaşmaya başlarken sarışın kadın başını hayır anlamında salladı.

Adam uzun bir süre yolun ortasında kaldı. Afallamış, boş gözleriyle bir şey arar gibi etrafına bakıyordu. Dışarıdan onu gören bir kimse kafasının karmaşık olduğunu düşünebilirdi. Dakikalar sonra, asfalt yolun sağında kalan ormanlık alanın içinden genç bir çocuk yolun karşısına geçti ve bu adama doğru yaklaştı.

Ellerini, üstündeki uzun süveterin ceplerine koymuştu. Başını adama doğru çevirince sağ kaşının üstünde birkaç çizik ortaya çıktı.

"Egemen Abi, onu bu şekilde bulamayız."
Egemen onu başıyla onayladı. Ardından ormanın içini işaret etti.

"Öyleyse git, diğerlerine haber ver. Bu gece Dore'ye gidiyoruz." Çocuk kaşlarını çattı. Egemen'e bakmaya devam ediyordu. Başını hafifçe sağa yatırdı.

"Dore'ye falan gitmem ben."

Egemen, bıkkınlıkla çocuğa baktı.

"Atlas, şimdi sırası değil."

"Orada olduğunu nereden biliyorsun?"

Egemen, çocuğun sorusunu cevapladı.

"Çünkü Incendium Dore'deki tüm veliahtları götürdüğünde Şebnem orada değildi. Şu anda kaçıyor olmalıydı."

Atlas gözlerini kıstı ve
"Yakalandığını düşünüyorsun." diye mırıldandı.

"Eğer yakalandıysa birkaç gün içinde Incendium merkezlerine götürülür. Onlardan önce davranmalıyız.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now