Ölümcül Miraslar : 21 : İmparatoriçeye ait olan

287 38 106
                                    

GEN'DE DAHA ÖNCE

"Sen, Dore'yi diriltmediğin sürece sana her zaman yardım ederim. Ben US'tanım Umay. Ne Aurora'yım ne de senin gibi, Dore'yim." Şebnem ayağa kalktı. Poyraz'ın dediklerini anlamlandıramıyordu.

"Benim amacım, Dore'nin başına geçmek değil." dedi ince bir sesle.

"Ben bu konu hakkında çok düşündüm Umay. Yıllar sonra Aurora'ya geliyorsun, yardım istiyorsun. Sana ne için yardım etmeliyim veya neden yardım etmemeliyim... Bu soruların tamamını sordum kendime."

"US'tan olduğun için ve arkadaşın olduğum için sana yardım ederim. Ancak US'taki 7 denek çocuktan geriye neden sadece sen ile ben kaldık; aklından çıkarma." Şebnem faltaşı gibi açılmış gözlerle Poyraz'a bakıyordu.

Bir iki adım attı.

"Neden? Söylesene."

"Bak, sen bizi bıraktın, kendini kurtardın. Bunun için seni suçlamıyorum ama yine de yaşananların Dore'nin suçu olduğunu unutmamalısın. Dore'nin, Oksana'nın ve Baler'in suçu... Senin artık ailen onlar olabilir ama benim US'taki arkadaşlarımdan başka bir ailem olmadı."

Şebnem hayal kırıklığı ile Poyraz'a baktı.

"O gün yaşananların hiçbiri Dore'nin suçu değildi. Dore, yapmadı. Dore zaten bu savaşa bizi kurtarmak için girdi Poyraz!" Poyraz, hiçbir şey söylemedi. Boş gözlerle Şebnem'e bakmaya devam etti.

Şebnem, başını iki yana salladı. "Sana inanamıyorum." diye mırıldandı ve çadırdan çıktı.(Ölümcül Miraslar : 13)

(Ölümcül Miraslar : 13)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ölümcül Miraslar : 21

Imparatoriçeye ait olan

ŞARKI: Nothing is as it seems, Hidden Citizens

Yıl: 3330

||

Odada duyulan tek şey önlerindeki silindir şeklinde uzun, mat siyah renkli makinenin üstündeki makinelerin mekanik, hırıltılı sesleriydi. Makineye uzanmış iki genç önlerindeki hologramdan akan verileri seyrediyordu.

Poyraz "Eskisinden de iyi olacak." diye mırıldandı. Atlas ise kararsızlıkla başını kaşıdı. Bilemiyorum, diye mırıldandı. Gözleri, makinenin üzerindeki italik yazıya takıldı. İçinden tekrar etti.

Imperial, 3330.

"İsmi, ilginç."

"Imparator'a ya da Imparatoriçeye ait olan, anlamına geliyor." diye açıkladı Poyraz. Sonra, hologramı kapatarak yere oturdu. Sırtını makineye yaslamıştı.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now