LXV. Cesur Dünya

361 41 22
                                    

65

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

65. Bölüm Özel Şarkısı: The Beginning of the End, Klergy x Valerie Broussard

Cesur Dünya

Anka, önündeki Direniş, İsyan ve Dore ordularından oluşan kalabalığa baktı. Güneş dağların ardından doğarken, kızıl ışık beyaz yüzünü ve yüzündeki siyah ve altın rengindeki boyaları ortaya çıkartıyordu. Anka, elindeki kılıcı kaldırıp bağırdı.

"Bu savaş, Dore için değil. Bu savaş, İtaat'e karşı da değil. Bu savaş, cesur bir dünya için."

Anka, bunları söylerken merak ediyordu. Düşündü: Bu yeni savaş sonunda onları yine aynı noktaya mı getirecekti, yine kafalarındaki hatalarla mücadele edip, özgürlüklerini kurtarmak için mi uğraşacaklardı?

"Yeni bir çağ, aynı mücadele."

|||

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

|||

15 yıl sonra

Sarışın, yirmili yaşlarında bir kız is, tütsü ve duman kokulu ara sokakta ilerliyordu. Onun yaşlarında sayılabilecek siyah saçlı esmer bir çocuk da onun biraz arkasından yürüyordu. Sol eline uzun, eski ve yırtılmış beyaz bir bezi bileğine sararak kavramıştı. Bezin diğer ucunu ise aynı şekilde yanındaki sarışın kız tutuyordu.

Kız, tuttuğu bezi bırakarak bezin diğer ucunu da çocuğun elinden kurtardı. Bez, çocuğun kolundan kurtulunca çocuğun bileğinin biraz üstündeki mavi- kırmızı renkli kelebek işareti de ortaya çıkmıştı.

"Kafana göre gidemezsin." dedi çocuk. Sinirli görünmüyordu fakat, yüzünde binlerce kez anlatmaya çalıştığı bir şeyi tekrar anlatıyormuş gibi bir bıkkınlık vardı.

Kız, "Haklısın." diye mırıldandı düşük bir ses tonu ile. Ardından gözleri çocuğun bileğindeki işarete çarptı.

"Al şunu." diyerek bezi uzattı.

"Bileğini sar, burası Incendium bölgesi."

Çocuk, kızın dediğini yaptı fakat gözlerinde tuhaf bir şaşkınlık vardı.

"Dışarıyı bu kadar iyi bildiğini sanmıyordum." dediğinde kız kıkırdadı. Öfkelendiğini belli etmemeye çalışıyordu.

Gözlerini eski kaldırımlarda gezdirdi. Yavaş adımlarla ilerlemeye devam ediyorlardı.

Kız, eski bir şeyi hatırlıyormuş gibi gözlerini yere dikerek gülümsedi.

"O, hangi savaşın bizi gerçekten özgür bırakacağını merak ederdi. Hangi savaştan sonra bir daha asla savaşmayacağız? Hangisi son olacak?"

"Yeni bir çağ, aynı mücadele." diye mırıldandı.

" diye mırıldandı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2. KİTABIN SONU

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now