Cesur Dünya 2. Kısım : 3 : Strateji meselesi

301 38 5
                                    

GEN'DE DAHA ÖNCE

"Elizabeth, ordunun önündeyken Baler tam yanımdaydı. Birdenbire kayboldu." Ivanova askerlerinin yanına diğer üst rütbeli askerler de geldiğinde Anka, kaşlarını çattı ve koyu mavi gözlerini önündeki askerlere dikti.

"Şimdi, Baler Ateş'in nerede olduğunu hiçbir komutan bilmiyor mu?" diye bağırdı. Askerlerin hepsi, hazır ol durumunda sessizliklerini koruyordu.

...

Dişlerinin arasından "Baler Ateş artık yok." dedi. Anka başını yana yatırdı ve koyulaşmış gözlerini askere dikti.

"Ne dedin sen?" diye bağırdı.

Asker güldü ve eski sözlerini tekrarladı. "Baler Ateş, artık yok."

Anka, tüfeğini askere doğrulttu ve tetiği çekti. (Cesur Dünya 2. Kısım : 2)


Cesur Dünya 2. Kısım: 3

Strateji meselesi

Şarkı: Toxic, 2WEI

Şarkı: Toxic, 2WEI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yıl: 3015

||

"İkimiz de Dore'nin kazanamayacağını biliyoruz." Yağmur, Anka'ya bu sözleri fısıldarken yanında duran Kaya'nın dikkati bambaşka bir yöne çekildi. Aurora'nın önemli bir askeri aracının Aurora'dan ayrılması hoşuna gitmemişti. Ordunun yanından uzaklaştı ve Aurora aracının nereye gittiğini izlemeye başladı.

Aklında gezinen yegane cümle, onu Aurora'yı takip etmek için ikna etmişti.

Aurora ile savaş bir strateji meselesidir.

Aurora ile savaş bir strateji meselesidir.

Aracın, onların karargahına giden dar bir patikaya girdiğini görünce, ordunun yanından ayrıldı. ATV'sine binerek uzaklaştı.

Aurora aracı, ormanlık alana girip durduğunda Kaya da ATV'sini birkaç metre arkalarında kalacak şekilde durdurdu. Araçtan, iki Aurora askeri indi. Kaya, ATV'sinin arkasındaki küçük bir çalılığa saklandı ve telsizini çıkardı. Aurora askerlerinin onu duyamayacağı ve göremeyeceği bir uzaklıktaydı.

"Alanda olan tüm Ateş soyu muhafızlarını yanımda istiyorum. Gürültü yapmadan gelin." dedi ve çalılıkların arasından Aurora askerlerini izlemeye başladı.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin