11 : Durdurulamayan (2. Bölüm)

288 42 57
                                    

Cesur Dünya 2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cesur Dünya 2.Kısım : 11

Durdurulamaz

ŞARKI: This is a call, Les Friction

ŞARKI: This is a call, Les Friction

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ölümcül Miraslar : 11

Durdurulamaz

Şarkı: This is a call, Les Friction

||

Zaman dilimleri: 3315-3330

"Artemis gibi olmamı istiyorlar. Öyle olduğumu düşünmemi istiyorlar." Tilki öfkeyle kaşlarını çattı ve dudaklarını kemirmeye başladı. Söyleyecek çok şeyi olsa da hiçbir şey söylememeyi tercih etti. Boğaç ise elini Anka'nın omzuna koydu sakin olmasını telkin etmek istiyordu.

"Şimdilik gidelim." diye mırıldandığında Anka hırsla geriye çekildi.

"Hayır." diye soludu.

"Beni tutuklamaya çalıştılar, ne hakla?" Boğaç, çatık kaşlarıyla Anka'ya baktı. Ne diyeceğini bilemiyordu. Bir şey söylemek için dudaklarını araladı ardından kapattı.

"Ne söylemek istiyorsun?" diye sordu Anka. Öfkeli ses tonundan hiçbir şey kaybetmemişti.
Boğaç başını hayır anlamında salladı.

"Önemi yok, Oksana." Anka güldü.

Hiçbir şey söylemeden, Ivanova soyunun bulunduğu binaya doğru yürüdü.
Gözleri boş bakıyordu çünkü zihni de bir o kadar boştu. O an sadece, yapmayı düşündüğünü yapmak istiyordu. Uzun süredir, kafasının içinde dolaşan şeyi yapmak istiyordu.

Bugün konsey, Boğaç ve Esin Ateş; birçok gerçeği fark etmesini sağlamıştı. Arkasındaki askerler birkaç metre gerisinden çıt bile çıkarmadan geliyordu. Tek duyulan ses, rüzgarın uğultusu ve bahçedeki soy veliahtları kısık konuşmalarıydı.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now