LV. Kraliçenin Cesur Çağı

454 47 11
                                    

55

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

55.Bölüm Özel Şarkısı: Secrets and Lies

Kraliçenin Cesur Çağı

Güneş, başını tepedeki dağların ardından çıkarmaya başladığında Anka, güneşin doğmaya başlaması ile karnındaki boşluğun azalmasına da memnundu.

"Sabah olacak." diye mırıldandı. Terasın önünden ayrıldı. Yeni bir günün geliyor olması onu daha da güçlendirmişti. Merdivenleri indi, ancak Ivanova ve Atasay katlarına bakmaya davranmadı bile. Ateş, soyunun katına geldiğinde koridorun sonundaki küçük balkonda tanıdık bir silüet gördü ve oraya ilerledi.

Koridorun sonundaki küçük balkona vardığında "Hey, Kaya!" diye seslendi kısık bir sesle.
Kaya'nın gözleri birden açıldı, karşısında Anka'yı görünce dışarı baktı. Siyah gökyüzü koyu maviye benzer bir tona bürünmüştü.

"Günaydın."

"Burada mı kaldın?" Kaya başını evet anlamında salladı.

Anka, "Odamın nerede olduğunu biliyor musun?" diye sorduğunda Kaya'nın kaşları çatıldı.

"Her kattaki odanın yanında isimler yazıyor." diye yanıtladı onu. Ardından balkonun hemen yanındaki kapıyı işaret etti. Anka kapıya baktığında yanında altın rengi bir işlemeyle "Baler Ateş." ismini görünce gözlerini kaçırdı. Balkondan görülen denize baktı.

"Sorun ne Anka?"

Anka, gözlerini denizin çırpınan dalgalarından çekmeden mırıldandı.

"Ben bizim kata çıkmadım Kaya, terastaydım."

"Tamam da neden?"

"Çünkü artık var olmayan akrabalarımın portrelerini görmek istemiyorum. Karanlık bir gizeme bürülü gözlere bakmak istemiyorum. Bir zamanlar küçükken burada olduğumu, burada büyüdüğümü kabul etmek istemiyorum." Anka, siyah gotik binanın önündeki bahçeyi işaret etti.

"Burada bir zamanlar oyun oynadığımı kabul etmek istemiyorum. Sadece her şeyi bitirmek için geldim. Ben Oksana değilim, Anka'yım."

"Sorun değil."

"Kaya, benim geçmişim seninkinden daha karmaşık. Senin yanında Beste ve Esin Ateş var sen Aurum'u kazanmak zorunda bile değildin ki! Herkes beni istemedi. Herkesin problemi benimleydi." Kaya, çatık kaşları ile Anka'ya bakmaya devam ediyordu. Anka, sinirle başını kaşıdı ardından bahçedeki askerlerde gezdirdi gözlerini hızlıca.

"İnsanlar benden korkuyor. Artemis'i daha önce görmeyen askerler bile gözümün içine bakmıyor. Sen, arkasına direniş ve isyanı alan güçlü Ateş prensisin. Ben ise bir zamanlar dünyayı büyük bir geceye hapsetmiş Artemis'in kızıyım."

Kısa bir sessizlik oldu. Kaya, bir şeyler söylemek için doğru kelimeleri arıyordu ancak Anka'nın söyledikleri onun da aklını karıştırmıştı.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorOnde as histórias ganham vida. Descobre agora