Cesur Dünya 2. Kısım : 15 : Dore'ye ait değil

298 40 20
                                    

Cesur Dünya 2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cesur Dünya 2. Kısım : 15

Dore'ye ait değil

ŞARKI: Walk through the fire, Ruelle

||

Yıl: 3315

"Beni duyuyor musun?"

"Buradayım."

Anka, sese doğru döndüğünde önündeki siyah ekranı fark etti. Siyah ekran birden açıldığında beyaz ışık gözlerini aldı; ekrana doğrudan bakamadı. Birkaç adım geriledi, gözleri ışığa alıştığında ise karşısında Kaya'yı ve yanında da küçük bir kız çocuğunu gördü. Dişlerini sıktı.

"Anka." diyerek kıpırdandı Kaya. Endişelenmişti.

Anka, öfkeliydi ancak Kaya'nın da iyi olduğuna sevinmişti.

"Beni bırakıp gittin." diye bağırdı.

"Kendim için gitmedim."

Anka başını iki yana salladı. "Dore'yi asla yönetmemeliydim." dedi, hırıltılı bir sesle.

Kaya, Anka'ya kıyasla daha sakindi.

"Dore'ye sıra gelecek. Ancak önce, bu savaşı nasıl kazanacağımızı konuşalım." Kaya, masanın üstünden büyük, transparan bir kağıt aldı.

Küçük kız Kaya'ya dönerek eliyle on işareti yaptı.

"10 dakika daha oyalarım." Kaya, küçük kızın bu hareketine güldü. Anka da kızın ince ses tonunu duyunca tebessüm etti. Beyaz ışık gözlerini daha da parlak yapmıştı.

"Öncelikle kötü haberler: Prizmalar hakkında Christian yalan söyledi. Bambaşka bir teknolojilere sahipler. Onlarla ilgili ele geçirdiğim her şeyi İsyan'a yollayacağım. Şu anda isyan daha güvenli. 25 bana yardım edecek."

Anka, Kaya'yı başıyla onayladı. Zamanları yoktu. Bu nedenle olanları konuşmamaya karar verdi. Ki, mümkünse asla bahsetmemeyi yeğlerdi. Yere oturdu ve Kaya'nın duvara yansıyan her hareketini izlemeye; söylediği her şeyi dinlemeye başladı. Çıtı bile çıkmıyordu.

Kaya, anlatmaya devam etti:

"27 gün içinde saldıracaklar Anka. Tam o zaman, bizim de burada US'ta hazır olmamız gerekiyor. Hem Dore'yi savunmalı hem de US'u düşürmenin bir yolunu bulmalıyız. Tabii bu sırada beni endişelendiren şey, prizmanın ne olduğu ve Yağmur'un kafasından nelerin geçtiği..."

"Seninle Yağmur ne konuştu?" Anka durdu. Gözlerini boşluğa kenetlemişti.

Konuşmaları teker teker kafasında döndürdü.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now