Ölümcül Miraslar : 14 : Son savaş, soylu kanının gücü

327 40 136
                                    

GEN'DE DAHA ÖNCE

"Umay isminden vazgeçmen gerekli. Dore'nin veliahtı olduğunu herkese duyurur ve orduyu yanında istersen Incendium'a karşı bir savaş açabilirsin." Şebnem, Yağmur'un robotu andıran yüz ifadesinden rahatsız olmuştu. Yağmur yüzü gibi donuk bir ses tonu ile devam etti.

"Han soyu, senin US'tan olduğunu bilmiyor. Dore'deki komutanlar Incendium'da tutuklu olduğundan senin US'tan olduğunu zaten kabul etmez."

...

"Benden kimliğimi kenara itmemi istiyorsun! US'u, çocukluğumu... Bunu yapmam! Ben Dore'den değilim. Ben hiçbir yere ait değilim." Yağmur öfkeyle kaşlarını çattı.

"Sen." diye bağırdı.

"Kimliğini buradan Kaya ile ayrıldığında bıraktın zaten!"

"Benim kim olduğumu Aurora'nın kendisi belirlemez ki. Ben Umay'ım. US'ta büyütüldüğüm için değil; Umay olduğum için." Yağmur, ellerini iki yana açtı.

"O aileni kurtarmak istediğini sanıyordum." (Ölümcül Miraslar, 9)

***

"Bak, sen bizi bıraktın, kendini kurtardın. Bunun icin seni suçlamıyorum ama yine de yaşananların Dore'nin suçu olduğunu unutmamalısın. Dore'nin, Oksana'nın ve Baler'in suçu... Senin artık ailen onlar olabilir ama benim US'taki arkadaşlarımdan başka bir ailem olmadı."

Şebnem hayal kırıklığı ile Poyraz'a baktı.

"O gün yaşananların hiçbiri Dore'nin suçu değildi. Dore, yapmadı. Dore zaten bu savaşa bizi kurtarmak için girdi Poyraz!"

...

"Her karınca yuvasının belirli bir denetim sistemi vardır. Her yuvada bekçi karıncalar bulunur. Karıncaların yaydıkları kokulardan dolayı bekçi karıncalar hangi karıncanın yuvadan olduğunu ayırt edebilirler. O yuvaya ait olmayan karıncalar yuvanın içine alınmaz."

"Bu sırada yuvası dağılan bir kraliçe karıncanın da başka bir yuvayı ele geçirmesi gerekir. Bunun için gözüne bir yuva kestirir. Hedeflediği yuvada yaşayan sıradan bir karıncayı öldürür. O karıncanın kokusunu hedef yuvaya girmek için kullanır ve bekçiler hiçbir şeyin farkında olmadan onu içeri alırlar."

"Artık yabancı yuvadaki davetsiz kraliçenin tek problemi yuvanın asıl kraliçesidir çünkü bir yuvada iki kraliçe bulunamaz."

"Yabancı yuvaya giren kraliçenin tek sorunu, o yuvanın asıl kraliçesidir. Davetsiz kraliçe asıl kraliçeyi öldürerek yuvanın başına geçer."

...

Atlas dehşet içinde güldü.

"Yeni kraliçe sensin Umay. Incendium'u böyle yeneceksin." (Ölümcül Miraslar, 13)

" (Ölümcül Miraslar, 13)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now