Ölümcül Miraslar : 23 : Bir savaş daha

307 32 155
                                    

GEN'DE DAHA ÖNCE

"Ben İsyan Komutanı Egemen Güneş'in veliahtı Komutan Atlas. Şimdi Dore'nin emrinde olan tüm Aurora ve Dore askerleri, Imperial çalıştırıldıktan sonra içeri girip kurtarma operasyonunu yapacak."

"İsyan'ın birazdan görevlendireceğim birlikleri ise Dore ve Aurora ordularını denetleyecek. Komutan Egemen, Ozan ve Elizabeth Aurora saha dışında kalacak!"

Atlas'ın söylediklerini dinleyen Ozan hayretle "Ne yapıyor bu?" diye sordu. Tilki "Bilmiyorum Ozan." diye mırıldandı. "Bilmiyorum."

Atlas, "Komutan Arslan İsyan birliğinin başında. Komutan Poyraz, Aurora birliğinin başında." diyerek konuşmaya devam etti. Nefes nefese kalmış, gözleri kanındaki adrenalinin etkisiyle büyümüştü.

"Dore'den Ivanova, Ateş ve Vincent soyları sizlere birazdan vereceğim koordinatlarda bulunuyor. Onları kurtarmak ve dışarı çıkmak için yirmi beş dakikanız var." Ordu Atlas'ın emirlerini onayladığında Atlas, Poyraz'a baktı.

"Poyraz, Imperial'i çalıştır."

...

 "Sana, bu işi komutanlara bırak dedim!" diye bağırdığında, Atlas elindeki silahı indirdi ve "Yapmak zorundaydım." diye fısıldadı.

"Hemen emirlerini geri al Atlas. Hemen." Atlas, dudaklarını kemire kemire Tilki'ye baktı. Tilki'yi daha önce hiç bu kadar sinirli gördüğünü hatırlamıyordu. Başını olumsuz anlamda salladı ve Tilki'nin dibine yaklaştı.

"Yapmam. Çünkü, Elizabeth'i komutan yapamam, Oksana'nın düşmanı. Seni komutan yapamam çünkü Incendium ve Aurora ile bir savaş geçmişin var. Ozan'ı komutan yapamam çünkü o doktor, ona burada ihtiyacımız var. Geriye kalanlar, bu kişiler."

Tilki sağ eliyle Atlas'ın kolunu sıkıca kavradı. Sol eliyle Incendium binasını işaret etti. Bağırmaya devam ediyordu: "Sen ne yapacaksın peki? Umay hangi cehennemde?"

Atlas, Tilki'ye iyice yaklaştı. "Egemen Abi." dedi nefes nefese. Saçları alnına yapışmış, gözleri hızla Tilki'nin yüzünde geziniyordu.

"Sana Umay'ı geri getiririm. Ama önce benim gitmeme izin vermen gerek." Tilki çatık kaşlarının ardındaki koyu renkli gözleriyle dik dik Atlas'a baktı. Tuttuğu kolundaki elleri gevşedi ve Atlas'ın gitmesine izin verdi.

 Tuttuğu kolundaki elleri gevşedi ve Atlas'ın gitmesine izin verdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ölümcül Miraslar : 23

Bir savaş daha

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now