XXXXII. Karanlığa gömülü

494 57 41
                                    

...GEN'DE DAHA ÖNCE...

"Başka bir şey, bambaşka bir şey planlıyorlar. Onları güçlü kılan bambaşka bir şey var. Güvendikleri bir proje daha var." (Bölüm 24, Aurum'u bitirmek)

***

"Lütfen şu konuyu kapatalım ve deneye kaldığımız yerden devam edelim. Oksana ile uğraşmak çok sıkıcı...." (Bölüm 33, Kukla uyandığında)

" (Bölüm 33, Kukla uyandığında)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karanlığa gömülü

42. Bölüm Özel Şarkısı: Live Like Legends, Ruelle

FLASHBACK

YIL, 3291, Ekim.

"Konsey toplantısına hoş geldiniz." dedi, büyük bir masanın en sonunda oturan, uzun siyah saçları beline doğru lülelenen bir kadın. Lacivert gözlerini konseydekilere dikti.

"Bugün, Amanda HUNTER'ın bir gündem önerisi ile toplandık." dedi aynı düz sesiyle. Ardından kahverengi saçlı bir kadına baktı.

"Söz sizde Sayın HUNTER."

"Evet, kardeşim Lukas Hunter bazı sebeplerden dolayı burada değil. Ben ise çığır açan bir fikirle buradayım." dedi kadın, ardından güldü.

Masanın başında oturan siyah saçlı kadın, bu sözler üzerine dudaklarını birbirine bastırarak gülümsemesini gizlemeye çalıştı.

"Çığır açan fikirlerinizin konseyde yeri yok Amanda. Lukas'ın var. Çünkü, Hunter soyu onun tarafından yönetiliyor." dediğinde Amanda kaşlarını kaldırdı. Söylenenler hoşuna gitmemişti belli ki.

"Neyse ki konsey, geçen toplantıda Julie'nin yetkilerini kısıtladı. Yoksa..." dedi kadın ardından şaşırmış gibi yaptı.

"Tanrım... yoksa ne olurdu Julie, Hunter soyunu konseyden atar mıydın?" Julie sinirle kıkırdadı.

"Sadece benim taht sürem için geçerli bir anlaşma bu. Ivanova, haklarından vazgeçmeyecek. Kızım Oksana benim yerimi aldığında bu konu hakkında tekrar konuşabiliriz."

Amanda başını salladı.

"Her neyse, bu gereksiz konuşmayı da geride bıraktığımıza göre..." diyerek söze girdi,

"Önceki toplantılarda göz ardı edilen gündemi tekrardan açıyorum: Malüvra."

Julie başını iki yana salladı ve elini masaya vurdu. Sinirlenmişti. Julie'nin yanında oturan genç bir adam, çatık kaşları ile Amanda'ya baktı.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now