LXII. Anka SONAY

377 46 19
                                    

62

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

62. Bölüm Özel Şarkısı: This Life Is Mine, Jeff Williams - Casey Lee Williams

Anka SONAY

"Buraya, inandığım şeyi yapmak için geldim." Anka, Dore'nin bahçesindeydi. Önce hemen sağında duran Kaya ve Beste'ye sonra da solunda duran Boğaç'a baktı. Gözlerini, önündeki büyük Dore ordusuna çevirdi.

Heyecanlı olmaktan çok öfkeli ve hırslıydı. Bu, Dore'dekileri endişelendiriyordu.

"Bir hafta önce, elimize Aurora soyu hakkında önemli bir bilgi geçti. Birkaç gün önce asil soylar konseyi gizli olarak toplandı."

"Bugün, her şeyin duyurulacağı gün."

FLASHBACK

3 GÜN ÖNCE

Taşlarla kaplanmış küçük bir mahzendeydiler. Odanın tam ortasında eski, yuvarlak bir masa ve etrafında da meşeden sandalyeler vardı. Anka, içeri girdi ve masada oturan Lukas Hunter ve Rüzgar Hunter'a, Beste Ateş ve Baler Ateş'e baktı. Onları başıyla selamlayıp boş olan sandalyelerden birine geçti.

"Geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu konu, sadece asil soyların temsilcilerini değil tüm Hunter, Ivanova-Atasay ve Ateş soyunu ilgilendiriyor. Dore hakkında önemli bir karar öneriyorum ve kararı da sadece bu dört soy verecek."

Rüzgar, "Problem nedir?" diye sorduğunda Anka ister istemez gözlerini devirdi.

"İzin verin." diye mırıldandı sinirli bir ses tonu ile. Masaya, büyükçe bir dosya bıraktı.

"Proje US. Aurora soyunun bir deneyi. Başlangıç tarihi, Dore'nin malüvra projesi ile aynı tarihte. Bu iki projenin birbirleri ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum."

Rüzgar, "Herhangi bir kanıtın var mı?" diye sorduğunda Anka başını salladı. Rüzgar şaşırmış gibi davranarak kaşlarını kaldırdı.

"Raporlar Ecem Hunter tarafından imzalanmış."

Rüzgar, "Artık Ecem, aramızda değil." diye itiraz ettiğinde Anka, sinirlendi ve kıkırdadı.

"Konumuz bu değil." Rüzgar bu sözler üzerine başını gülerek iki yana salladığında Anka yutkundu.

Daha fazla uzatmak istemediği için, sert bir ses tonuyla kararını açıkladı:

"US projesi duyurulacak. Aurora soyunun Armand Pars Hunter'ı öldürmesi bir saldırıydı. Dore de aynı şekilde karşılığını verecek. Bundan sonra Dore ve Aurora arasında yapılan hiçbir anlaşma geçerli olmamakla birlikte Dore'nin de ne deneylerle ne de malüvra ile ilgisi kalacak."

Rüzgar, tekrardan itiraz etmeye davrandığında Anka araya girdi.

"Sadece bu kararı oylayın."

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now