Cesur Dünya 2. Kısım 9 : Son konseye hoş geldiniz.

297 40 41
                                    

Cesur Dünya 2. Kısım : 9

Son konseye hoş geldiniz.

Şarkı: Darkside - Oshins, Hael

Şarkı: Darkside - Oshins, Hael

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yıl: 3315

||

"Sessizlik."

Askerler arasındaki fısıltılar kesildi. Anka, Ivanova soyuna ayrılan katın, geniş balkonundan dışarıyı izliyordu. Gözleri kısıldı, Boğaç'ın Dore'den yanında birkaç askerle çıkışını izledi.

Boğaç; Dore'nin siyah, zırhlı araçlarından birine binerek hızla ayrıldığında Anka da gözlerini Dore'den uzaklaşan uzun çakıllı yoldan çekti. Yutkundu, gözlerini huzursuz bahçede dolaştırdı. Dore'nin demir zincirlerle, çelik kilitlerle ve uzun halatlarla ürkütücü bir görüntü veren doğu araç girişi açılmıştı. Bunu fark eden Anka'nın kaşları çatıldı. Kapının başındaki korumaların hareketlerine dikkat kesildi.

Eski bir isyan arabası, Dore'den içeri girdi. Ardından onu, iki adet küçük isyan arabası takip etti. Bu üç araba Dore'nin tam ortasına park etti.

Bu sırada, Dore'nin batı girişi de açıldığında Anka sert bakışlarla arkasındaki askerlere döndü.

"Kim bu kapıları açma emri veriyor?"

"Komutan, haberinizin olduğunu iletmiş kapıya." Anka, her ne kadar haberi olmasa da sustu. Boğaç'ın bir planı olduğunu umuyordu.

Batı girişinden bir adet devasa bir jeep ve onun arkasından da dört adet spor araba içeri girdi. Büyük jeep, isyan arabalarının tam önüne acı bir fren sesi ile durdu. Anka'nın görüşüne bu arabaların üstündeki tanıdık semboller girince Anka mırıldandı.

"Han."

Büyük jeepin sürücü koltuğundan Berkay Han indiğinde yaptığı ilk iş kafasını kaldırıp Anka'ya bakmak oldu. Anka, selam vermek için başını salladı hafifçe.

"Konseyden önce, İsyan'ı ve Han'ı göreceğim." dedi. Gözlerini bahçedeki hareketlilikten ayırmamıştı. Birkaç dakika sonra ellerini önüne bağladı. Onu takip eden Ivanova askerleri ile bahçeye indi.

Onu bekleyen Berkay'ı ve Tilki'yi gördüğünde kafasında, dün Boğaç'a söyledikleri dolaşıyordu:

"Dore'nin kanunlarını değiştirmek için, önce o kanunlara uymam gerek."

Bu söyledikleri üzerine Boğaç ona kullanabileceği son şansını anlatmıştı.

"Hoş geldiniz." dedi Anka, Tilki'ye ve Berkay'a bakarak. Sonra, yanındaki askerlere uzaklaşmalarını işaret etti. Daha düşük bir ses tonu ile,

"Geleceğinizden haberim yoktu." diye mırıldandı.

Tilki, "Burada olmamız senin için daha güvenli." dediğinde, Anka bunu kabul ediyormuşcasına başını salladı; beyaz gotik binayı işaret etti.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin