- část 13.

8.7K 368 10
                                    

LOUIS:

"Neměl jsi dneska svůj plán?," procedil můj hlas přes zaťaté zuby.

"Skončil dřív než začal," odpověděl s lhostejným pokrčením ramen a ještě se škodolibě usmál. Z hrdla mi vyšel hluboký, rozmrzelý výdech a já konečně rezignoval. Vstal jsem a pomohl vstát i Stelle. Harrymu se rozzářily oči a natáhl k ní ruku.

"Harry," usmál se přátelsky.

"Stella," stiskla mu ruku a pak ji zase zpustila podél svého těla. Zoufale se mi podívala do očí, zato Harryho oči jiskřily, když si nás s úsměvem prohlížel.

"Moment...vždyť ty jsi ta z tý nehody. Jak jsi ji to Louisi nazval? Náš anděl? Je to tak," ptal se se zájmem a prstem ukazoval na Stellu.

"Ne...celou dobu jsem o ni mluvil jako o Mém andělovi," usmál jsem se, za její rameno si ji přitáhl k hrudi a políbil na čelo.

"Vážně nechápu, co pořád máte s tím andělem," nechápala Stella a podívala se mi hluboko do očí. Její pomněnková očka se vpíjela do těch mých. Na rtech se mi roztáhl úsměv a já se k ní naklonil. Zaklonila hlavu a tím mi zpřístupnila své měkké, růžovoučké rty.

"A vy jste se potkali kde?," přerušil mě, po překonání více jak poloviny vzdálenosti mezi našimi rty, Harry.

"Počkáš na mě v pokoji, anděli?," požádal jsem ji klidně a pohled upřel zpět na Harryho. Za Stellou se zavřely dveře.

"Harry, co máš za problém?," vyjel jsem po něm. Vykulil na mě nechápavě zelené oči a nervózně si prohrábl kudrnaté vlasy.

"Já? Žádný problém nemám," nechápal a přešlápl z jedné nohy na druhou.

"Tak co jsem ti kdy provedl?," cedil jsem přes zaťaté zuby.

"Louisi...já nechápu o čem to mluvíš," zakřičel na mě překvapeně, "já jenom nechci, aby..."

"Nech si ty kecy pro někoho jinýho!," zařval jsem mu do obličeje a bouchl dveřmi mého pokoje.

Oči mi utíkaly místností a zastavily se až u stojící dívky. Stála u stolu, na kterém svítila malá lampička, a prohlížela si fotky v rámečcích. Stella v ruce držela jeden malý obrázek a její dlouhé, hnědé vlasy se ji vlnily až po pas.

"Kdo to je?," zeptala se mě se zájmem a fotce ve svých rukách věnovala úsměv. Došel jsem k ní, objal ji kolem pasu a hlavu si položil do její jamky mezi krkem a ramenem. Pohled jsem věnoval obrázku v jejích rukách, ze kterého se usmívaly všechny mé sestřičky.

"To je Lottie, Fizz, moje máma, babička, Phoebe, Daisy a můj děda," ukazoval jsem na vysmáté obličeje mé rodiny. Mé prsty ji sjely přes boky až k lemu mé mikiny, kterou měla na sobě, ale ona se mi vymanila z objetí a sedla si na postel. Sedl jsem si na druhou stranu a přes celou šířku se natáhl k ní. Má dlaň ji odendala z krku vlasy a z ramene ji stahovala mikinu.

"Kde jsi to vzal?," zastavil mě její hlas. Mé oči se podívaly jejím směrem a uviděly fotku, která měla zmačkané rohy. Z fotky se usmívala dlouhovlasá dívka s pomněnkovýma očima, kvůli kterým mě vždycky píchlo u srdce.

"Kde? Hledal jsem tě a byl jsem si něco o tobě zjistit i k Vám na školu. Měl jsem v úmyslu tě aspoň najít...přál jsem si zjistit, že jsi opravdu skutečná," usmál jsem se na ní a zadíval se ji do očí. Stella se kousala do spodního rtu a hlavu přiblížila k té mé. Podívala se mi do očí a potom mě políbila na rty. Objal jsem ji kolem pasu a mezi polibky si sedl natěsno k jejím zádům a klekl si. Svou hlavu si opřela o mé rameno a natáčela ji tak, aby mi co nejlépe zpřístupnila své měkké rty. Mé teplé dlaně ji zabloudily pod mikinu a vyhrnovaly ji nahoru. Napětí mezi námi každou sekundu rostl. Vzdychla mi slabě do rtů a jemně mě hladila po pažích. Mé ruce ji bloudily po plochém bříšku a ji pod mými dotyky naskakovala husí kůže. Zakousl jsem se ji slabě do rtu a s požitkem a zavřenýma očima se odtáhl. Stella otevřela oči a kouzelně se usmála. Pohladil jsem ji prstem přes růžové rtíky a kousl se do spodního rtu. Zavřela oči a čelem se opřela o to moje. Na rtech ji tancoval úsměv a já ji nosem sjel přes lícní kost až k rtům. Tentokrát jsme se k sobě přitáhli daleko vášnivěji. Stella mi zajela pravou rukou do vlasů a přitom se usmívala do mých rtů. Vyhrnul jsem ji úplně mikinu a svalil ji na postel. Rukama mě objala kolem krku a přitáhla se ke mně. Zabloudila pod mé tričko a stáhla mi ho přes hlavu. Hodila ho k mikině, kterou před chvilkou měla na sobě, vedle postele. Políbil jsem ji na krku a postupoval níž a níž a níž...

Saving Angel (fan fiction with Louis Tomlinson)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt