- část 18.

6.2K 312 16
                                    

STELLA:

Louis si mě ve studiu posadil do pohodlného křesla hnědé barvy a šel za ostatními do vedlejší místnosti. Ještě než se za nim zavřely dveře se kouzelně usmál a pak jsem ho už zpatřila jenom za sklem. Kousek ode mě seděli na židlích dva muži a do malého mikrofóni jim dávali pokyny. Čekalo se jenom na Zayna. Muži vedle mě prsty poklepávali do mixážního stolu a tvářili se vážně a zadumaně. Nevěděla jsem jestli se jim mám představit, podle mě to měl udělat Louis než odešel, ale zas tak moc jsem to neřešila. Louis se na mě přes sklo usmíval a občas, když měl pocit, že se moc neusmívám, udělal nějaký obličej. Klopila jsem pohled, když mi němě přes sklo naznačil, že mi posílá polibek. Samozřejmě, že jsem mu ho vrátila a Louis se zase zasmál. Harry se otočil k Niallovi a něco mu zašeptal do ucha a ten měl pak problém se vůbec udržet na židli. Louis s pokrčeným obočím se k nim otočil a pak jenom ke mně pokrčil rameny.

"Čau, čau, čau," rozrazil dveře udýchaný Zayn, popadl mikrofon a chtěl běžet za ostatníma.

"Kde, k čertu, jsi Zayne?!," zeptal se ho jeden muž po mé levici přísně.

"Moc mě to mrzí, Paule, už se to nestane," sliboval a sedl si za sklo k ostatním. Kluci si evidentně taky neodpustili výčitky, ale pak se uklidnili a za zvuku tónů, které vydávali čtyři kluci za nima, začali zpívat.

"Think of, how much,

Love that's been wasted

People always trying to escape it

Move on to stop their heart breaking

But there's nothing I'm running from,

You make me strong," zpíval Louis tak čistě, krásně. Srdce mi bušilo nad krásou jeho hlasu a když zazpíval 'You make me strong', měla jsem pilno, abych se nerozbrečela štěstím. Poslal mi imaginární polibek a mrkl na mě. Jenom jsem se na něho usmála a pak leknutím nadskočila, když se něčí ruka dotkla mého ramene. Ohlédla jsem se a za sebou spatřila dívku s kudrnatými vlasy a svisle pruhovanými šaty.

"Ahoj Daniel," pozdravila jsem ji.

"Ahoj Stello, tak jak jim to jde?," zeptala se a posadila se do druhého křesla vedle mě. Položila si na zem bílou kabelku a zamávala Liamovi, který ji poslal imaginární pusu.

"Jsou skvělí, zpívají úžasně," básnila jsem, nadšená z jejich zpěvu.

"A ty jsi tu od kdy?," usmála se.

"Já přišla s Louisem hned po osmý," věnovala jsem Louisovi pohled a úsměv, který mi mile rád vrátil.

"Fíha," usmála se Daniel, "to já si ještě musela dojít pro novou choreografii."

"Tancuješ? To je úžasný," rozšířily se mi nadšením zorničky.

"Ano, tancuju, to ti Louis neřekl?," zeptala se překvapeně.

"Ne, neřekl."

"Ten tajnůstkář," zasmála se a já spolu s ní.

"Louisi, co se stalo? Dnes zpíváš naprosto úžasně!," chválil ho muž, který se podle Zayna jmenoval Paul.

"To Stella mě dělá silným," usmál se a podíval se za Paula na mě. Paul se ke mně otočil.

"Taky by jsi nás mohl představit," drkl do něho ramenem. Louis se na něho usmál a došel ke mně. Radostně jsem vstala a objala ho kolem krku. Louis mě políbil na rty a dovedl k Paulovi.

"Takže, Paule, tohle je moje přítelkyně Stella. Stello, tohle je Paul," představil nás Louis a já k Paulovi natáhla ruku.

"Těší mě," usmála jsem se. Paul překvapeně povitáhl obočí a ruku mi stiskl.

Saving Angel (fan fiction with Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now