- část 73.

3K 192 8
                                    

STELLA:

Ještě pořád jsem sotva popadala dech z našeho "běhu" polem slunečnic, ale nyní mi to všechno bylo jedno. Šlo to úplně mimo mě a já plně vnímala pouze Louisovu blízkost. Hlavu si opíral o moje stehna a já mezitím sledovala všechny rysy v jeho tváři. I přesto, jak ostře je měl řezaný, působil právě teď opravdu uvolněně a až dokonce spokojeně... Já se jednou rukou opírala o teplou trávu a druhou ho hladila v krásných, hnědých a velmi hustých vlasech. Líbil se mi ten jeden uvolněně slabý úsměv a jeho oči, které pozorovaly nadýchané mraky, bílé jako koruní lístečky kopretin.

"Můžu tě o něco poprosit," vyrušil mé snění nad jeho dokonalostí Louisův melodický hlas. Slabě jsem sebou trhla a zvědavě se pokusila přiklonit k jeho obličeji. Neříkám, že se mi to přes moje bříško moc povedlo, ale snaha tam byla. Svůj zkoumavý pohled, kterému vévodily jiskřivě modré oči, přesunul na mou tvář a čekal, až mu něco řeknu nebo aspoň mu naznačím, že může. V mé tváři se roztáhly úsměv - ani z poloviny tak krásný, jako je ten jeho - a já hlavou krátce přikývla na souhlas. "Mužu tě opravdu poprosit o polibek, mladá paní Tomlinson?," zašeptal s úsměvem a mezi své prsty si zamotal mé dlouhé vlasy, které ho jemně šimraly ve tvářích.

"To teda nemůžeš," zavrtěla jsem slabě hlavou a snažila se udržet nevzrušený výraz. Šlo mi to dost mizerně, protože Louis se zatvářil skoro komicky a překvapeně na mě vykulil oči. Takovou odpověď nejspíš nečekal. A já ji nemyslela taky tak, jak jsem to řekla. Jenom jsem chtěla vidět jeho výraz ve tváři a náhlou nejistotu, která okamžitě po mých slovech vystřídala tu jeho ležérní sebedůvěru. "Pořád ti bude muset stačit polibek jenom od slečny Devon," usmála jsem se nakonec, protože jsem cítila, že už ho déle nedokážu napínat s odpovědí.

"Uff...," vydechl si Louis od srdce a taky se usmál. "To si myslím, že klidně přežiju, slečno," zasmál se roztomile a zvedl hlavu blíž k mému obličeji. K mým rtům. Usmál se na mě naposledy a já se mezitím naklonila přes své bříško k němu, abych své rty přitiskla na ty jeho. Po krátkém, něžném polibku - při kterém se Louisovi rty jemně pohybovaly na těch mých - jsem měla v úmyslu se opět odtáhnout, ale Louis své ruce okamžitě položil na mé tváře a tím si mě držel u sebe. Nos se mi slabě nakrčil a já slabě zavrtěla hlavou ze strany na stranu, abych se dostala dál od něho.

"Co to děláš?," zeptala jsem se nechápavě a zmateně na se mu koukala stále do očí. Louis se jenom pousmál a znovu mě políbil. To už jsem se ale prudce odtáhla a opět se opřela o ruce, aby se mi lépe sedělo - leželo, něco mezi tím. Louis se zatvářil jako ten největší andílek na světě a nahodil ten svůj - perfektně nacvičený - štěněčí pohled. A s tímto pohledem se ke mně přitulil. Moc dobře jsem si všimla, jak se v jeho očích něco ďábelsky zablesklo.

"Nic," zašeptal nevinně blízko mé tváře a špičkou nosu mi přejel po čelisti, až se můj dech instiktivně zrychlil. Jeho ruce se z ničeho nic objevily na mých ramenech, do kterých mi slabě a zároveň silně zatlačil. Zapřela jsem se pevněji o ruce a nechtěla se položit na záda tak, jak to chtěl evidentně on. Tím, že jsem se proti němu "postavila", Louis použil více své síly, které jsem už nedokázala odolat. Lehla jsem si prudce do trávy a taky se stihla bouchnout ještě do hlavy. "Seš v pořádku?," zeptal se starostlivě, když se má víčka pevně stiskly k sobě.

"Ale jo," sykla jsem a všimla si, jak se mi sám od sebe zrychlil dech. To, co mě najednou trochu bolelo nebylo hlava - jak jsem původně čekala, že to tak bude - ale bříško. Cítila jsem, jak mě něco - nebo spíš někdo - koplo. "Au...?," zeptala jsem se zmateně a pohladila se po něm.

"Co je?," zeptal se Louis vyděšeně a pomohl mi, abych se posadila. Vydechla jsem zhluboka pusou a čekala, že to přejde, ale kopnutí jsem zatícila znovu. Trhla jsem sebou a tvrdě zmáčkla Louisovu velkou dlaň, kterou mi něžně položil na stehno. "Netrap mě a pověz mi to, prosím...," zaprosil a chtěl mě zvednout ze země do své náruče, na čež jsem jenom nesouhlasně a možná i trochu paličatě zavrtěla hlavou.

Saving Angel (fan fiction with Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now