- část 59.

3.3K 211 6
                                    

STELLA:

Louis o tom, že jsem těhotná, věděl už asi tři dny. A od té doby se toho docela dost změnilo. Choval se ke mně jako k nějaké zhýčkané princezně. A to pořád. Nenechal mě pořádně nic dělat, vždycky ke mně přišel s lehce káravým pohledem a dodělal to za mě. Občas mi to už začínalo lízt až pěkně na nervy. Jasně, taky jsem se bála, že o to opět přijdu nebo našemu drobečkovi něco udělám. Ale tolik jako Louis nejspíš ne. Nikdy bych do něho neřekla, že je až tak moc zodpovědný. Jako, ne že by nebyl vůbec, ale takhle? Poslední dobou mi to dokonce přišlo, že je na naše společné miminko připravený víc, než já... Začínala jsem balit. Louis je na koncertě, takže aspoň nikdo nekritizuje mojí snahu tu nic nenechat. Niall přece říkal, že se dneska Louis vrátí nejdříve o půlnoci, protože budou slavit konec šňůry koncertů na území Jížní Ameriky. Tohle jim ale docela závidím. Ta možnost cestovat. Ale co to zase melu? Vždyť Louis chce, abych s ním pokračovala na turné po Evropě, ale to nechci zase já. Budu toho teď muset hodně zařídit. Ve škole, chodit pravidelně na kontroly k doktorovi a připravit svou mamku na nový přírustek do rodiny. No jo, bude toho hodně... A já opravdu nechci třeba, plácnu, v šestém měsíci stát pod pódiem, Bůh ví kde, mezi tisícovkami nadšených fanynek.

"Stello! Říkal jsem ti přece, aby ses nepřetěžovala," svraštilo se Louisovi rozmrzele obočí a starostlivě mě objal kolem pasu. A je to tady zase. Nestihla jsem to všechno dodělat včas a teď to mám. Rozhodně si to užiju. "Domluvili jsme se přece na tom, že nebudeš dělat nic, čím by sis mohla ublížit," dodal už o maličko jemněji a vtiskl mi nežný polibek do vlasů. Je až moc starostlivý. S tím bych měla něco dělat, dokud je ještě čas... 

"Louisi. A ty si pamatuješ, co zase já řekla tobě? Já nejsem nemocná! Já jsem jenom těhotná," pousmála jsem se a pohladila ho po paži, která mě držela pevně u své hrudi. Louis jenom zakoulel očima, ale pak se taky slabě usmál. Myslela jsem to vážně. Pořád jsem měla pocit, že mi snad ani nemůže věřit, že jsem těhotná. A ani mně se tomu nechtělo věřit.

"Já vím, ale... dávej pozor na sebe a na to... na to malé," pošeptal mi do ucha a dlaní mi přejel na bok, aby mě palcem mohl pohladit po bříšku. Slabě jsem se usmála, ale pak se podívala směrem k hodinám. Vždyť právě odbíjely teprve půl jedenácté! Neříkali snad, že přijdou později...?

"Jak to, že jsi doma vůbec? Proč nejsi na after - party?," zeptala jsem se překvapeně a odtáhla se, abych mu viděla do očí. Louis se tomu tajemně usmál a opět si mě přitulil k sobě. Tedy pokusil se. Já se mu totiž vykroutila úplně a vlezla si pod peřinu, aby si nemusel dělat starosti kvůli mé lehké "noční róbě". Tak nerad viděl, tedy až teď, potom co ví, že jsem v jiném stavu, že večer nejsem pod peřinou a že mám na sobě jenom krátký pyžamo. Bože, vždyť venku je i přes noc skoro třicet!

"Myslíš, že bych vydržel na párty, když vím, že pro mě nejdražší člověk je teď na našem hotelovém pokoji? Já přece chci a musím být s tím nejdůležitějším člověkem svého života," usmál se a objal mě kolem ramen. Lehl si, ještě pořád v džínách a tričku, ve kterém přišel, vedle mě na postel. Tohle tak miluju! Přitulit se jen tak v klidu a tichu k Louisovi a s požitkem a zavřenýma očima vdechnout jeho nádhernou vůni. Ale zrovna dneska mi u jeho vůně něco vadilo...

"Louisi,... ty jsi kouřil?," odtáhla jsem se lehce znechceně od něho a schodila jeho ruku ze svých ramen. Louisovo obočí se zmateně pokrčilo a sledoval můj výraz. Věděla jsem, že je to blízko, proto jsem opatrně slezla z postele a rychle běžela do koupelny. V poslední chvíli jsem se naklonila nad záchodovou mísu a obdařila ji celým obsahem svého žaludku. Vždyť ještě není ráno, pro Boha! Ale nemohla jsem si pomoct, protože ta směska, ne zrovna lichotivých, vůní, která vycházela z Louisova trička, mi udělala strašně špatně. Za mým krkem se objevily Louisovy ruce a ty mi opatrně sesbíraly všechny vlasy, které mi spadaly do záchodu taky. Zrychleně jsem dýchala, ale už mi bylo jasné, že se nebude opakovat to, co před několika vteřinama.

Saving Angel (fan fiction with Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now