- část 27.

5.7K 274 17
                                    

STELLA:

I ten nejkrásnější čas, strávený s Louisem u jeho rodiny musel skončit a my se vrátili opět do Londýna. Měla jsem tu skvělou možnost poznat nejenom Louisovu mamku, sestřičky a Marca, ale dokonce i jeho skvělou babičku, která mě docela dobře přijala. Nyní jsme ovšem byli zpátky v Londýně, kde pořád a pořád jenom prší. Mně začaly opět zkoušky a i Louis měl plno práce s dokončováním nového alba. U nás na koleji mě začali, daleko více než kdy předtím, poznávat různí lidé, ať už chodili do stejné třídy nebo do úplně jiné. Bylo mi to dost nepříjemné. Když už jsme si s Louisem na sebe našli chvilku času, v patách nám byla nejenom média, ale i fanynky kluků. Titulky mě doslova bily do očí. Ale zrovinka tento upoutal zrovna teď mou pozornost.

"ZÁHADA VYŘEŠENA!!!

To, že Louis Tomlinson (21), frontman britsko-irské skupiny One Direction, má novou známost, není už žádné tajemství. Otázkou ale dlouho bylo to, kdo je ta dívka? Nyní je ale záhada vyřešena! Srdce lamače dívčích srdcí, Louise Tomlinsona, zahořelo láskou k dívce, která se jmenuje Stella Devon (21). Stella chodí na Londýňskou univerzitu, kde studuje medicínu, ale původem je z Čech! Pár byl spolu několikrát viděn nejenom před kolejí univerzity, kde Stella momentálně bydlí, ale dokonce už měla možnost setkat se s ostatními členy One Direction při nahrávání jejich, již třetího, studiového alba Midnight Memories, které vyjde už koncem listopadu. Podle blízkého přítele Louise Tomlinsona, bere Louis vztah se Stellou dost vážně, daleko vážněji než s nynější expřítelkyní zpěváka, Eleanor Calder (21). A to potvrzuje nejenom fakt, že Stella se už setkala s Louisovou rodinou v Doncasteru, kde strávili prodloužený víkend. Stella dokonce podpořila Louise i během přátelského, fotbalového zápasu Doncasteru proti Sheffieldu, kde Doncaster vyhrál 3:1.

Oficiálně Louis Tomlinson, ani Stella Devon nepotvrdili, že by spolu něco měli, ale také nic nevyvrátili. Ale jejich pohledy mluví za vše. A nejenom pohledy, ale i objetí, polibky,... Jak se Directionerky vyrovnají s novinou, že Louis Tomlinson definitivně udělal tlustou čáru za vztahem s Eleanor? Přijme svět nový pár Stellouis, který bude stát ve stínu dlouhodobé lásky Elounor? To vše ukáže jenom čas..."

"Zlato, uklidni se," chytl mě za ramena Louis a trochu mi s ním zacloumal. Mé oči byly plaše rozšířené, věděla jsem, že to přijde, ale že až tak brzo? Vždyť spolu chodíme jenom pár dva týdny! Sakra!

"Já jsem úplně v klidu," kroutila jsem se a uhybala jeho zkoumavému pohledu. Konečně jsme měli na sebe trochu času, ale místo toho, aby jsme si ten čas užili, tu budu zmatkařit.

"Ne, nejsi," zavrtěl hlavou a dlaněmi mě pohladil po krku, kde je nechal položené.

"Jsem," trvala jsem na svém se slabým hlasem.

"Ne, nejsi. Mrzí mě, čím si kvůli mně musíš procházet," zašeptal upřímně a políbil mě na rty, "ale jsem moc velký sobec na to, abych si od tebe držel odstup."

"Ty za to přece nemůžeš, to já si tuhle školu vybrala," pousmála jsem se slabě. Snažila jsem se mu lhát, aby nebyl smutný, ale stejně nevypadal na to, že by mi věřil.

"Vždyť mi nemluvíme o tvojí škole. Já mluvím o tobě, o sobě, o nás,....o tom nesnesitelným tlaku, kterým na tebe média tlačí," mumlal a posunul se ještě o něco blíž ke mně.

"To nic není," trvala jsem na svém, "nic si z toho nedělám. My víme pravdu a když někdo chce věřit lžím, ať si věří. Já nikomu nemusím dokazovat to...jak moc tě miluju. Jenom ty víš, že..."

"Proto si čteš 'Times', který vyšel před polednem a my dva jsme jeho hlavní atrakcí," uškrnul se na mě. Nemusel ode mě pohled ani na vteřinku zvednout, aby zjistil, že na mé posteli opravdu leží nejnovější číslo časopisu 'Times'. Zčervenala jsem se rozpaky a pohled zabodla do země.

Saving Angel (fan fiction with Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now