Slutord och tack

95 5 7
                                    

Jisses, nu har jag skrivit en till bok! Och riktigt lång blev den dessutom! Hundra-nånting kapitel!

Det är dags att fira. Så ta fram partyhatten så spelar vi Lindsey Stirling och Jimi Hendrix! Och vad passar bättre än Kairos från en liten steppfågel som mig? Käka ett wienerbröd, steppa några Maxi Fords, sjung en sång, rita ett lejon, skaffa en tatt.

Ett tusenfaldigt TACK till dig som har följt med mig. Tack för alla läsningar, kommentarer och röster. Det värmer något fruktansvärt. Verkligen!

Visste du att den här storyn började som en fanfiction till The Sinner? (ja jag tittar bara på sånt som går på Svt). Det gjorde den i alla fall ända tills den växte och blev sin egen story. Och jag är faktiskt riktigt nöjd med hur den växte. Paula är en karaktär som jag tror att jag kommer återvända till. Hon kanske får sin egen serie i framtiden? (obvi kommer hon få det pga cliffhangern i slutet hehe)

Life is a slow descend into madness.

Det får sammanfatta det här. I alla fall mitt liv och det passar ganska bra till mina nästa planer. Jag kommer förmodligen inte skriva lika intensivt framöver men jag lovar ingenting för jag är en arbetsmyra och rätt var det är så kanske jag har skrivit 10 kapitel.

Men om du är nyfiken så får du gärna hålla utkik efter en gemensam berättelse som jag skriver med niccicoleman. Om pirater i rymden, underliga varelser, en rad hänsynslösa karaktärer och en klick kärlek på det. Det kommer bli fett!!! Jag lovar att du inte kommer vilja missa det, är så taggad!

För egen del planerar jag att skriva på en historia om en kille som får jobb som hästskötare och inte kan sova en natt och upptäcker att det står en tjej i hans ålder och stirrar in genom fönstret. Som bara står där och stirrar och inte ens verkar se honom.
Det är väl creepy om nått eller haha? :D

Så för att slå ihop den här boken tänkte jag avsluta med grundtanken som fick mig att skriva den.

Till alla Badboy/Goodgirl böcker -

Välkommen till verkligheten!

I den här världen är ingenting självklart och allt mycket mer komplicerat än vad vi vill och orkar tro.

Och ett litet citat från vår lilla klumpedunsiga otursfågel Kevin:

"Låt inte dina ögon lura dig. Dina ögon vet ingenting."

Det var allt för mig,

Ha det bäst flodhäst!

Bauta kram, Mica

En Sista Sommar (Färdigskriven)Where stories live. Discover now